Geplaatst op

Wij zijn het waard!

liefde

Wij zijn het waard!

Soms lijkt het alsof we vergeten zijn dat wij het allemaal waard zijn.
Dat wij helemaal OKE zijn, zoals we zijn.

We zetten onszelf op de laatste plaats, zorgen niet zo goed voor onszelf en vinden onszelf niet de moeite waard. We voelen ons diep van binnen soms eenzaam en de liefde voor onszelf is dan even ver te zoeken. Dat herkennen we waarschijnlijk helaas allemaal wel.

Ik ben hier op aarde om jullie jong en oud er weer aan te herinneren hoe mooi en geweldig jullie allemaal zijn! Om jullie weer te laten voelen hoe krachtig en waardevol je bent. Om weer vol vertrouwen in het leven te gaan staan. Te genieten van jezelf en het leven!

We hoeven het niet meer alleen te doen. We mogen ons weer op nieuw gaan verbinden met onszelf en anderen gelijkgestemde. Delen wat er in ons omgaat, waar we mee worstelen, maar ook waar we blij van worden en van gaan stralen!

En daar kunnen jullie allemaal bij helpen. Laten we elkaar er vanaf nu elke dag weer aan herinneren hoe mooi, waardevol en gewenst we zijn!
We gaan liefde verspreiden!!

Hier een paar leuke ideetjes om dit te doen:

  • Schrijf een paar leuke kaartjes met liefdevolle woorden, of maak kleine kadootjes van spullen die je niet meer nodig hebt. En laat deze achter op verschillende plekken, zoals op een wc, een bankje in het park of in een fietsmand. Schrijf er bij dat het is voor degene die het vind en dat die er veel plezier van mag beleven. Ook leuk om met je kind te doen!
  • Maak iets leuks voor iemand die het nodig heeft of kook een maaltijd voor iemand die eenzaam is. Nodig een collega of (on)bekende uit te komen eten, waarvan je het weet dat deze eenzaam is of wel wat meer waardering in zijn of haar leven kan gebruiken.
  • Bezoek met kinderen mensen in het bejaardenhuis, doe een spelletje en breng gezelligheid.
  • Begroet een vreemdeling en vertel diegene hoe mooi hij of zij eruitziet.
  • Bedank een bekende voor iets wat deze gedaan heeft of zomaar omdat je blij bent dat diegene in je leven is.
  • Geef elke dag complimenten weg, het kost niets!

Hou van jezelf, geef liefde weg en geniet samen van het leven!
Het is leven is te kort om te blijven piekeren en je zorgen te maken.
Je weet niet hoelang je mag genieten van het leven. Dus geniet nu!

Sta op, geloof in jezelf en zorg dat je op je sterfbed terug kan kijken op een liefdevol en geweldig leven, met al zijn ups en downs en zonder spijt!

Doe jij mee!