Voorstellen team

[vc_row full_width=”stretch_row_content” css=”.vc_custom_1538736834811{padding-top: 130px !important;padding-bottom: 100px !important;background-image: url(https://www.vanuit-hartenziel.nl/wp-content/uploads/2017/05/bewust1.jpg?id=677) !important;}” el_class=”banners”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”3248″ img_size=”200×200″ alignment=”left” style=”vc_box_circle_2″ css=”.vc_custom_1543150138341{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]Hallo!

Ik ben Kirstie, Intuïtie coach en de oprichtster van Vanuit Hart&Ziel en samen met mijn partner Nick, zijn wij de drijvende kracht achter Vanuit Hart&Ziel.
Daarnaast ben ik moeder van 2 schatten van jongens. Zij inspireren mij elke dag weer.
Ik ben hooggevoelig, heldervoelend, helderwetend en vertrouw voor 100% op mijn intuïtie. Ik volg graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen.
Ik mag met mijn handen universele en helende liefdesenergie doorgeven, die jou brengt wat jij op dat moment aan heling nodig hebt.
En naast bezig zijn met bewustwording en boodschappen mogen ontvangen van de engelen en mijn gidsen en deze ook doorgeven, ben ik ook heel nuchter.
Ik hou van lekker bezig zijn op de boerderij, met de paardjes en wandelen. En op zijn tijd af spreken met vriendinnen, lekker uit eten, dansen en muziek luisteren.

Voornamelijk ben ik te vinden in het bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel en ik doe mijn werk met veel plezier en liefde.
Ik vind het heerlijk om te creëren, te mediteren en visualiseren en mijn kennis te delen.

Als ik mijn aanpak mag omschrijven dan werk ik vanuit een bepaald basisvertrouwen in mezelf en kijk ik naar iedereen vol liefde, respect en zonder oordeel.
Ik zie jou en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.
Graag loop ik een stukje met je mee, maar de uitdaging vind ik om jou de handvatten te geven om het zelf te gaan doen.
Dat is ook de insteek van alles wat we aanbieden, want uiteindelijk is het ook de bedoeling dat je weer op je eigen benen kan staan en je eigen leven kan gaan vormgeven of te wel creëren.
En daar ondersteun ik je dan ook graag bij, vanuit mijn eigen kennis en ervaringen. Hierover kun je meer lezen in mijn blogs.

Ik geloof dat we allemaal licht en liefde zijn en van nature ons laten leiden door ons gevoel en intuïtie. Alleen dat ben je ergens kwijt geraakt, ook door de veeleisende en prestatiegerichte maatschappij.
En ben je misschien wel een leven gaan leiden wat niet van jou is of waar je niet voor de volle 100% voor hebt gekozen, omdat je dacht dat het niet anders kan.
Ik ondersteun je door middel van mijn stem, handen, meditatie- en visualisatie-oefeningen door je mee op reis te nemen naar binnen, om tot rust te komen en je bewust te maken van je eigen innerlijke patronen en maar ook je krachten. En moedig je aan om daarna jou leven te gaan leven, te gaan genieten.

Ik werk graag vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren. En er op mogen vertrouwen dat we krijgen wat we nodig hebben om onze lessen te leren, om weer krachtiger, vanuit ons eigen licht, onze kern in het leven te kunnen gaan staan. Niet altijd makkelijk, weet ik uit ervaring, maar wel heel mooi als je daar uiteindelijk bent. Als je kan zeggen Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn leven!
Daarnaast ben ik heel praktisch, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Ik kan kinderen en volwassen ondersteunen bij

  • Weer in je kracht gaan staan en de liefde voor jezelf weer te laten stromen. Om zachter te zijn voor jezelf en maar 1 of 2 ballen hoog te houden in plaats van honderdduizend. 😊
  • Je weer in contact brengen met jezelf, je gevoel en te gaan vertrouwen op je intuïtie. Kwetsbaar durven en mogen zijn en keuzes maken die goed zijn voor jou.
  • Je kennis laten maken met alles wat er meer is tussen hemel en aarde. Je energiesysteem, je aura. je chakra’s, jou bron en het universum. Met jou eigen helende energie die door jou stroomt.
  • Hoe je je gedachtekracht voor jezelf kan laten werken in plaats van tegen jou, met behulp van de wet van de aantrekkingskracht.
  • Hoe je om kan gaan met lichamelijke en emotionele klachten. Ik kijk dan energetisch naar jou klachten. Wat is nu echt de oorzaak van je klacht, welke emoties, trauma’s en/of overtuigingen zitten daar achter verstopt. Wat heeft jou lichaam je te vertellen en wil/kun je daar naar luisteren. En hoe kun je er op vrede mee sluiten, de balans er in gaan vinden en er op een fijne manier mee leven.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten![/vc_column_text][vc_single_image image=”864″ img_size=”200×200″ alignment=”left” style=”vc_box_circle_2″ css=”.vc_custom_1495435145122{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]Mijn naam is Nick Neggers en samen met mijn partner Kirstie zijn we eigenaar Zorgboerderij & Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel. Ik ben de trotse papa van Liam en bonuspapa van Jelle.
Na mijn havo diploma ben ik naar de Avans Hogeschool gegaan en ik heb daar Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd. Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik met kinderen/jongeren werken erg leuk en interessant vindt. Kinderen zijn puur, eerlijk, oprecht en blijven je keer op keer verbazen. Geweldig vind ik dat!

Nadat ik een jaar kinderen heb begeleid op de zorgboerderij wilde ik me verder gaan verdiepen in het begeleiden van kinderen. Hierbij kwam ik al snel uit bij kindercoach.
Ondertussen had ik via Kirstie ook kennis gemaakt met spiritualiteit, healing en reading. Ik wist van mezelf dat ik een gevoelsmens ben en dat ik vaak handel vanuit mijn gevoel, maar niet dat ik ook (onbewust) dingen aanvoelde van andere mensen en deze kwaliteit ook kan inzetten! Door te gaan oefenen met doorgeven van energie (healing of reiki, net hoe je het wilt noemen) en het lezen van energie (reading) heb ik mijn ‘gevoel’ verder ontwikkeld waardoor het mijn kwaliteit werd. Hierdoor leerde ik kinderen nog beter aanvoelen waardoor het me lukte om nog beter bij de kinderen aan te sluiten en aan te voelen wat ze nodig hebben.

Tijdens mijn zoektocht naar een kindercoach opleiding kwam ik al snel de opleiding tot Energetisch kindercoach bij Malva uit. Deze opleiding paste precies bij mij.
Na het behalen van mijn diploma heb ik nog veel groepsbegeleiding gegeven bij de zorgboerderij en heb ik individuele trajecten gedaan waarbij (energetisch) kindercoaching van pas kwam.

Inmiddels heb ik veel ervaring met groepsbegeleiding en vind ik nog steeds erg leuk om te doen! Maar de kindercoaching bleef kriebelen en daarom werd het voor mij tijd om het officieel een onderdeel te maken van Vanuit Hart&Ziel!

Ohja, naast het werken met kinderen/jongeren vind ik het erg leuk om iets met mijn gezin te gaan doen, ook ga ik graag een potje voetballen of met vrienden iets doen. Ik sta altijd open voor een praatje en een grapje! Ik ben vrij nuchter en sta overal voor open, niets is voor mij te gek.[/vc_column_text][vc_single_image image=”785″ img_size=”200×200″ alignment=”left” style=”vc_box_circle_2″ css=”.vc_custom_1493900481508{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]Hallo! Ik ben Dewie en ben voornamelijk werkzaam op kantoor bij Zorgboerderij Hart&Ziel.
Maar je kunt me ook tegen komen op de groep als ik inval voor een collega.
In mijn vrije tijd hou ik van dansen en zingen.
Als ik op de groep werk vind ik het leuk om hiermee bezig te zijn samen met de kinderen in de vorm van dramalessen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]