fbpx

Thuiskomen bij jezelf via je chakra's


Wil jij jezelf beter leren kennen en oude patronen en overtuigen doorbreken? Zodat jij op een positievere manier in het leven komt te staan en weer grip krijgt op hoe jij denkt en hoe jij je wilt voelen. Je komt er achter dat jij zelf kan bepalen hoe jij je wilt voelen en in het leven wilt staan. 

Thuiskomen bij jezelf via je chakra's
Wil jij jezelf beter leren kennen en oude patronen en overtuigen doorbreken? Zodat je op een positievere manier in het leven komt te staan. Door middel van de 8 levenskrachten en meditaties gericht op het in balans brengen, opruimen van blokkades en helen van je chakra's waardoor lichamelijke, psychische en emotionele klachten kunnen verdwijnen.

Chakra's in balans, jij in balans

Tijdens deze reis ga jij ontdekken hoe jij door het in balans brengen van je chakra's weer lekker in je vel komt te zitten. Meer rust gaat ervaren in jezelf, maar ook gaat begrijpen waarom jij bent wie je bent. En waarom je bepaalde  klachten hebt of problemen in je leven ervaart. En hoe je deze kan verminderen of laten verdwijnen door het helen van je chakra's en emotionele blokkades in je lichaam.


Je maakt een reis binnen jezelf door je 7 chakra's en daarnaast ontdek je de 7 levenskrachten die iedereen nodig heeft om jezelf te kunnen zijn.

Er komt ruimte voor wie jij bent en jouw eigen waarheid.
Je licht gaat weer aan, de liefde voor jezelf stroomt volop, je komt weer in je kracht en straalt weer zoals je nog nooit hebt gedaan.
Er ontstaat innerlijke rust en je geluksgevoel neemt toe. 


Je gaat ontdekken hoe jij:

 • In balans komt en blijft
 • In verbinding blijft met jezelf
 • De liefde voor jezelf vergroot
 • Jezelf energetisch reinigt van lagere energieën
 • Energie van jezelf terughaalt en energie die je onbewust hebt overgenomen van een ander weer los laat
 • Kan ontspannen en ontladen
 • Meer kan luisteren naar signalen van je lichaam
 • Je gedachten en emoties de baas kan blijven
 • Je zelf-heling kan toepassen met je handen en  je ademhaling
 • Meer kan vertrouwen op je gevoel, eigen wijsheid en je intuïtie

Wat deze training zo krachtig en effectief maakt is de combinatie van de theorie, de meditaties, affirmaties en praktische opdrachten. Waardoor je hoofd en gevoel gaat verbinden.  Je weet het dadelijk niet alleen, maar je voelt het ook binnen in jezelf en dat gaat zorgen voor echte verandering in je leven. Je maakt een reis binnen in jezelf en wordt je bewust van je patronen, overtuigingen en blokkades. Je gaat ze opruimen en doorbreken.

Mijn reis naar mezelf toen het niet goed met me ging...

Ook ik heb jarenlang niet lekker in mijn vel gezeten. Ik wist niet hoe ik moest ontspannen en had totaal geen rust in mijn lijf en ging altijd maar door. In het moederschap voelde ik me regelmatig geen goede ouder, een emotionele wrak die zich soms niet in de hand had en dat uitte zich in boos worden op mijn kind en mijn partner.


Ik wilde het zo graag goed doen voor andere, wat ten koste ging van mijzelf. Maar toch ging ik door, Omdat ik dacht dat het niet anders kon. Ik wist niet beter, ik had niet anders geleerd...


Totdat mijn lichaam mij letterlijk stil zette. Mijn lichaam kon deze stress gewoon niet meer aan. Ik liep al wat langer rond met vermoeidheidsklachten, maar dat was niet genoeg om mij stil te zetten en te luisteren naar de signalen die mijn lichaam mij gaf.
Vervolgens kreeg ik last van mijn schildklier en heb ik verschillende onderzoeken gehad, maar daar kwam niks uit.


Het enigste wat de dokter kon vertellen was dat ik licht overspannen was en dat het goed was om NU rust te nemen voordat het erger zou worden. Maar hoe moest ik dat doen?


Ik moest van mezelf hard werken, ik moest een goede moeder en partner zijn. Allerlei overtuigingen waarin ik geloofde. Het frustreerde me dan ook ontzettend dat mijn lichaam mij een halt toe riep. Hoe en waarom kon mij dit overkomen?


Ik had letterlijk geen controle meer over mezelf, mijn emoties en mijn gedachten. Alles leek mij te overkomen. En controle had ik graag, want dat bood mij veiligheid. Maar die veiligheid voelde ik steeds minder...


Totdat er een moment kwam dat ik dacht 'Nee Kirstie, zo kan het niet meer. Het moet echt anders.'


Bij 'toeval' kwam ik aanraking met de chakra's en dat veranderde mijn leven voor goed. Ik maakte een reis naar mezelf via de chakra's. Hierdoor leerde ik mezelf ECHT kennen.


Ik kwam er achter dat ik allerlei overtuigingen vanuit mijn eigen opvoeding had die ik was gaan geloven, terwijl die voor mij helemaal niet klopte.


Tijdens de reis naar mijn binnenste via mijn chakra's, kwam ik weer in verbinding met mijn gevoel, intuïtie en helende gaven. En daar ontmoette ik mijzelf.


Wow, wat bijzonder mooi moment was dat.

De kracht van de training is dat je de meditaties zo vaak kan doen als je wilt. Elke keer krijg je nieuwe inzichten en zak je een laagje dieper in jezelf. De uitwerking is elke keer anders. Je krijgt aangereikt wat je nodig hebt, daar mag je op vertrouwen.

Ontdek de thema's van de 7 chakra's en de 7 levenskrachten

Klik op het sterretje voor meer informatie.

Het 1e Chakra en de Levenskracht 'Luisteren naar je lichaam'

Het 1e chakra ook wel basischakra of wortelchakra genoemd staat voor: Je veilig voelen (basisveiligheid), je gezondheid en zelfvertrouwen. Het gaat over of jij je thuis voelt op aarde, stevig staat en jouw plek in durft te nemen.


Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag. Met de levenskracht Luisteren naar je lichaam wordt jij je bewust van je lichaam en hoe jou verbinding er mee is. Hoe goed zorg jij voor je lichaam?


Je lichaam zorgt dat je kunt bewegen, ademen, nadenken, voelen, genezen van wondjes en nog veel meer. Je lichaam doet dus heel veel voor jou. Het is belangrijk om ook goed voor jouw lichaam te blijven zorgen, zodat hij/zij dit allemaal kan blijven doen. Dat jij je lichaam de 'brandstof' geeft die hij/zij nodig heeft.


Met de levenskracht ontdek jij waar je lichaam uit bestaat, hoe jij naar je lichaam kan luisteren en hoe jij kunt voelen wat jou lichaam nodig heeft om te ontspannen, op te laden en te herstellen. Je krijgt handvatten hoe je je lichaam schoon kunt maken van binnen en kunt beschermen van prikkels en invloeden van buitenaf.

Het 2e chakra en de Levenskracht 'Gevoelens en emoties zijn oké'

Het 2e chakra, ook wel miltchakra of sacraalchakra genoemd staat voor: creativiteit, passie en je emoties uiten, Het omarmen van je innerlijk kind en levensvreugde en mannelijke/vrouwelijke energie laten stromen. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


Met de levenskracht Gevoelens en emoties zijn oké ga je je eigen emotie en gevoelens onderzoeken en doorvoelen. Meestal komt jezelf niet fijn voelen voort uit negatieve gedachten van jezelf, door overprikkeling of stress. Dan kan je je ineens boos of verdrietig voelen en dit op een niet altijd goede manier uiten.


Maar hier kun je dus iets aan doen en dat ontdekken jullie bij deze kracht.

Het 3e chakra en de Levenskracht 'Jezelf zijn en je verlangen leven'

Het 3e chakra, ook wel zonnevlecht genoemd staat voor: de mate van controle, wilskracht, zelfvertrouwen, scheppingskracht (creëren) en doelgerichtheid in je leven. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


Met de Levenskracht Jezelf zijn en je verlangen leven ga jij onderzoeken wie jij bent, wat jou gevormd heeft tot wie je nu bent en wie je eigenlijk wilt zijn. En wat jou droomverlangen is. Maar ook wat jou in de weg staat om jezelf te zijn en je droomverlangen te leven.

Het 4e chakra en de Levenskracht 'Liefde voelen voor jezelf en de ander'

Het 4e chakra, ook wel hartchakra genoemd staat voor: het voelen van liefde, geborgenheid, zelf-liefde, liefde voor de ander en genegenheid. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


Liefde is de basis van alles. Het is niet altijd makkelijk om liefde te geven aan jezelf of te ontvangen van een ander. Dit kan verschillende oorzaken hebben (o.a niet geleerd vanuit eigen opvoeding, overtuigingen, trauma's) en daar ga je naar op zoek om hier bewust mee aan de slag om de liefde weer te kunnen laten stromen. Voor jezelf en een ander.

Het 5e chakra en Levenskracht 'Liefdevol Communiceren'

Het 5e chakra, ook wel keelchakra genoemd staat voor: jezelf uitdrukken, communicatie met anderen, jezelf uiten en laten horen. Het is de bemiddelaar tussen denken en voelen. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


Het is fijn om samen te zijn met anderen en samen activiteiten te doen. Tenminste als je op een fijne en liefdevolle manier met elkaar om gaat en kunt communiceren.


Naar elkaar luisteren, begrip tonen, jezelf inleven in de ander, iets voor elkaar over hebben, verantwoordelijkheid nemen en elkaar iets gunnen kunnen daar zeker bij helpen.


Met deze levenskracht ontdek jij wat liefdevol communiceren inhoudt en wat het in de weg staat, zoals o.a. oude pijnstukken, spiegels van je kind, overtuigingen, verschil in denken tussen mannen en vrouwen, verwarring ouder-kindrollen.

Het 6e chakra en Levenskracht 'De baas over je gedachten'

Het 6e chakra, ook wel voorhoofdchakra (3e oog) genoemd staat voor: je gedachten, fantaseren, voorstellingsvermogen, helderziendheid, helderweten en je intuïtie.


Het is de verbinding tussen de geestelijke wereld en intuïtieve kennis. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag. Met de levenskracht De baas over je gedachten ontdek jij hoe je zelf je gedachten kunt besturen en je hierdoor fijner en positiever kunt gaan voelen in jezelf. Maar ook hoe je je hoofd leger kan maken en meer rust kan voelen in je hoofd.

Het 7e chakra en de Levenskracht 'Vertrouwen op je gevoel en intuïtie'

Het 7e chakra, ook wel kruinchakra genoemd staat voor: je verbinding met het universum, je gidsen en je eigen innerlijke wijsheid en het ervaren van eenheid. Een diep vertrouwen dat er een hogere macht is die ons vertrouwd en altijd geeft wat we nodig hebben. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


De levenskracht Vertrouwen op je gevoel en intuïtie staat in verbinding met zowel het 6e en 7e chakra. In je leven krijg je waarschijnlijk van iedereen goed bedoelde adviezen. En soms kan je dat heel erg onzeker maken. Want wanneer doe je het nu goed. Dat weet je eigenlijk nooit van te voren.


Het is belangrijk dat jij doen wat goed voelt voor jou en daarbij is het fijn als je kan vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Door te luisteren naar je gevoel en intuïtie hoef je niet na te denken over wat goed is, je handelt dan vanuit wat jullie voelen dat goed is. Met deze levenskracht ontdek je hoe je dat kan doen. Maar ook hoe je helende energie door je handen kan laten stromen om rust en ontspanning te brengen bij jezelf en een ander.

6 Bonus meditaties

Je krijgt van ons 6 meditaties cadeau, namelijk:

 • Lijntjes oprollen en energie uitwisselen
 • Dankbaarheid
 • Beschermingsoefening mijn licht en mijn kleur
 • Als emoties te hoog oplopen
 • Vanuit ontspanning in vertouwen
 • Meditatie voor kinderen: Je lichaam schoonmaken door te verbinden met aarde


Ervaringsverhalen

Saskia

Wat een krachtige diepgaande meditaties! Tijdens de meditaties werd veel zichtbaar en kreeg meteen nieuwe inzichten waar ik direct mee aan de slag kon.


Het fijnste was dat ik niemand anders nodig had om nieuwe inzichten te krijgen. Het lukte me helemaal zelf. Daar was ik enorm verbaasd over, op een positieve manier.


Het was een fijne bevestiging dat ik het ook zelf kan. Dit gaf mij een enorm goed gevoel en ook wat zelfvertrouwen.


Al met al, een échte aanrader!

Chantal

Kirstie heeft een fijne stem om naar te luisteren. Haar stem neemt je helemaal mee in de visualisatie/meditatie. Daarnaast voelde ik er veel gebeurde in mij. Ik voelde tintelingen en energie die begon te stromen door mijn benen.


Na de meditaties voel ik me vaak stuk opgeruimder en lichter. Soms kwamen er ook verschillende emoties los en gebeurde er veel, maar de meditaties worden wel een op fijne manier afgerond. Het is niet zo dat ik met deze emoties blijf zitten.


De meditaties in combinatie met de theorie en bewustwordingsvragen van de 7 levenskrachten maken het voor mij extra effectief, omdat hoofd en gevoel dan samen komen.

Wat je allemaal krijgt:

Een jaar lang toegang tot de online training om jouw chakra's in balans te brengen en te houden, bestaande uit:
 • 12 modules waarin je kennis maakt met de 7 chakra's en de 7 levenskrachten
 • Per Chakra 3 meditaties, praktische opdrachten en affirmaties
 • 7 e-books over de levenskrachten met theoretische kennis, meditaties en bewustwordingsvragen
 • Aardings- en Reinigingsmeditaties voor dagelijks gebruik
 • 4 bonusmeditaties
 • Toegang tot de besloten Facebook groep voor al je vragen en het delen van ervaringen. Ik ben er voor je als je het even niet meer weet. 

Voor wie is de online training:

 • Iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en grip wil krijgen op zijn of haar leven
 • Iedereen die de reis naar zichzelf wil maken om de beste versie van zichzelf te worden  
 • Iedereen die kennis wil maken met de kracht van de chakra's en de levenskrachten
 • Voor beginners en gevorderden, omdat je erop mag vertrouwen dat je precies krijgt wat je nodig hebt voor jouw bewustwordingsproces

Hieronder twee meditaties uit de online training om te ervaren of het bij je past

Bij Vanuit Hart&Ziel hebben we:

125+
Kinderen en volwassenen begeleidt tijdens de reis naar zichzelf
100%
Al onze kennis in deze online training

Start vandaag nog met de mooiste reis naar jezelf

Met de online training 'Thuiskomen bij jezelf via je Chakra's'


voor slechts
€19,-


Vragen waar je vast antwoord op wilt

Hoe volg ik de online training?

Je logt via je computer, laptop, tablet of telefoon in op www.training.vanuit-hartenziel.nl en dan klik je op de training Ontspannen Ouders & Gelukkige Kinderen om de training te volgen. De e-books kun je downloaden en uitprinten. 

Hoelang heb ik toegang tot de online omgeving?

Je hebt een jaar lang toegang tot de online training. Na dit jaar kun je jouw toegang verlengen voor €50,- per jaar. We zetten met regelmaat nieuwe meditaties in de online training. Het is daarom zeker zinvol om te verlengen.

Waarom een online training?

De informatie gaat nooit verloren. Je logt in via je telefoon, tablet of laptop en je kunt altijd mediteren waar en wanneer je maar wilt voor een jaar lang. 


Na één jaar kun je jouw toegang verlengen voor slechts €50,- per jaar.

Hoe krijg ik toegang tot de besloten Facebook groep en waar is die voor?

Na aanschaf van de training krijg je van ons een mail met een link om je aan te sluiten bij de groep. Deze groep is voor het stellen van al je vragen die betrekking hebben op de online training en bewustzijn. Ook mag je ervaringsverhalen erop zetten of advies vragen aan anderen, zodat we samen kunnen leren van elkaar.

Start vandaag nog met de mooiste reis naar jezelf

Met de online training 'Thuiskomen bij jezelf via je Chakra's'

voor slechts
€19,-