fbpx

Retraite Ontmoet jezelf

Ga met je aandacht naar binnen en maak een kleine reis naar jezelf om te voelen wat er in jou leeft. Vindt de antwoorden die verborgen liggen in jou.


Kijk voor ons aanbod op onze nieuwe website:

www.nickenkirstie.nl

Ben je al een tijdje bezig met bewustwording, maar...

Ben je al een tijdje bezig met bewustwording en lijkt het alsof je niet vooruit komt? Je blijft rondcirkelen in een vast patroontje waar je niet uit lijkt te komen.

Zit je in angst in plaats van vertrouwen? En kom je daardoor niet helemaal tot de kern? Het liefst wil je de volgende stap zetten of verandering willen doormaken waar je hart sneller van gaat kloppen en waar jij van straalt.  Maar lukt het niet om die stap te zetten? 

Of wil je een verdieping in je bewustzijn? Weer een laagje afpellen van jezelf om tot de ware kern te komen? Nog meer in verbinding met jouw unieke ware zelf en je intuïtie, je eigen wijsheid?

Ben jij er klaar voor om jezelf (op weer een diepere laag) te ontmoeten?
De liefde voor jezelf te gaan voelen? Wil je weer een laagje afpellen om vooruit te komen en patronen te doorbreken?

Door een reis te gaan maken naar jezelf, om op een diep niveau te gaan voelen wat er in jou leeft. Om zelf de antwoorden te vinden. En te ontdekken wie jij echt bent.

Retraite ontmoet jezelf

Tijdens het Retraite 'Ontmoet Jezelf' nodigen we je uit om weer in verbinding te komen met jezelf, je intuïtie en je gevoel op een super mooie locatie waar jij bij aankomst meteen de rust zal voelen en ervaren. En de helende energie die op deze plek aanwezig is. 

Even uit het drukke dagelijkse leven. Leg de focus op jezelf, hier in de natuur, de stilte, de rust en alles wat er tijdens het weekend mag ontstaan.

Er is genoeg plek waar jij even helemaal kunt zijn. Daarnaast kunnen we de corona regels hanteren en 1,5 meter afstand bewaren van elkaar. 

Gun jezelf een magische reis, waarin jij precies zal ontvangen wat je nodig hebt, daar mag je op vertrouwen.

Intuïtief

We laten het weekend intuïtief ontstaan wat er mag ontstaan. Hier vertrouwen we volledig op. Hierdoor ontstaat er ook ruimte voor allerlei mooie ervaringen en momenten.

We voelen bij de deelnemers wat er nodig en wat we mogen doen, zodat we het onzichtbare bij jou naar boven mogen halen. Ook nodigen we jou uit om je intuïtie naar boven te halen.

Het belangrijkste voor ons is dat jij volledig jezelf kan en mag zijn. We nodigen je uit om je intuïtie naar boven te halen, waardoor jij jezelf kan openstellen voor dat wat er gevoelt en gezien mag worden. 

Dit doen we door diepgaande intuïtieve opstellingen, meditaties & visualisaties, stiltewandeling, healing, reading, het universum en de stiltes. 

Hierdoor zal jij de antwoorden vinden waar jij naar op zoek bent. Daar mag je op vertrouwen

Een heerlijk weekend om tot nieuwe inzichten en antwoorden te komen. Vanuit je zelf of met behulp van gelijkgestemde.

Wat anderen zeggen

Na dit weekend:

Ben je dichterbij jezelf en je intuïtie

De verbinding met jezelf heb je hervonden. Je bent weer in contact gekomen met je hart, intuïtie en innerlijke wijsheid. 


Je vindt hebt de antwoorden in jezelf gevonden en gaat weer luisteren naar je innerlijke stem in plaats van wat anderen zeggen. Daardoor ben je in staat om weer keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Je straalt van binnen en van buiten

Je gaat met nieuwe inzichten naar huis. De kracht in jezelf heb je weer gevoelt. Je hebt je eigen plekje gevonden en in durven nemen.


Daarnaast voel je de verbinding met het universum, je bron en de aarde. En het belangrijkste, je eigen licht.

Is de liefde voor jezelf vergroot

Je bent erachter gekomen hoe jij jezelf weer volledig kan omarmen en de liefde voor jezelf weer volop kan laten stromen, waardoor je meer in balans bent en blijft.


Je hebt je hart een stukje verder geopend en de liefde voor jezelf volop laten stromen. Met aangereikte handvatten ben je in staat om de liefde voor jezelf nog verder te vergroten.

Nick & Kirstie

Wij zijn Nick en Kirstie, getrouwd en ouders van 3 kinderen, waarvan Nick van de oudste bonus-papa is.

We werken volledig vanuit onze Intuïtie en laten ontstaan wat er mag ontstaan. We werken voornamelijk met Intuïtieve Opstellingen waarbij we gebruik maken van healing en reading. Hierbij nodigen we jou uit om uit te spreken wat jij voelt. Hierdoor kom jij steeds dichter bij jezelf en worden pijnstukken in jou opgeruimd.

Ook maken we gebruik van meditatie, visualisatie en praktische oefeningen om jou de nodige handvatten aan te bieden.

Wat je ziet is wie we zijn. We spreken uit wat we bij je voelen en wat er diep in jouw gezien, gevoeld en geheeld wil worden. Het onzichtbare, maken we zichtbaar.

Je word uitgenodigd om volledig jezelf te zijn, zodat jij kan en mag groeien naar de persoon die jij wilt zijn. Je masker hoeft niet opgezet te worden en anders prikken we daar doorheen uit liefde voor jou en je helingsproces. We kunnen direct zijn om jou daar te brengen waar je naar toe mag.

Een heerlijk weekend, met veel inzichten

Wat was het een heerlijk weekend,

met heel bijzondere mensen om me heen.

Wat ben ik super trots op me zelf,dat ik dit gedaan heb.

Heb heel inzichten gekregen.

Dat ik mezelf helemaal kwijt ben,en dat ik alleen leef in een overlevingsstand.

Heb geleerd vooral van mezelf te gaan houden, en dat ik mag gaan leven .

Weet dat ik nog niet ben, maar ik ga ervoor.

Anoniem

Retraite 'Ontmoet jezelf'

Ga jij jezelf ontmoeten tijdens het retraite?

Binnen een paar dagen geen reactie? Controleer dan even je spam.

Kijk voor ons aanbod op onze nieuwe website:

www.nickenkirstie.nl

Ga jij de reis naar jezelf met ons maken?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.