fbpx

Over ons

Onze Reis

Kirstie Neggers - Rijnen

Ook ik heb jarenlang niet lekker in mijn vel gezeten. Ik wist niet hoe ik moest ontspannen en had totaal geen rust in mijn lijf en ging altijd maar door. In het moederschap voelde ik me regelmatig geen goede ouder, een emotionele wrak die zich soms niet in de hand had en dat uitte zich in boos worden op mijn kind en mijn partner.


Ik wilde het zo graag goed doen voor andere, wat ten koste ging van mijzelf. Maar toch ging ik door, Omdat ik dacht dat het niet anders kon. Ik wist niet beter, ik had niet anders geleerd...


Totdat mijn lichaam mij letterlijk stil zette. Mijn lichaam kon deze stress gewoon niet meer aan. Ik liep al wat langer rond met vermoeidheidsklachten, maar dat was niet genoeg om mij stil te zetten en te luisteren naar de signalen die mijn lichaam mij gaf.


Vervolgens kreeg ik last van mijn schildklier en heb ik verschillende onderzoeken gehad, maar daar kwam niks uit.


Het enigste wat de dokter kon vertellen was dat ik licht overspannen was en dat het goed was om NU rust te nemen voordat het erger zou worden. Maar hoe moest ik dat doen?


Ik moest van mezelf hard werken, ik moest een goede moeder en partner zijn. Allerlei overtuigingen waarin ik geloofde. Het frustreerde me dan ook ontzettend dat mijn lichaam mij een halt toe riep. Hoe en waarom kon mij dit overkomen?


Ik had letterlijk geen controle meer over mezelf, mijn emoties en mijn gedachten. Alles leek mij te overkomen. En controle had ik graag, want dat bood mij veiligheid. Maar die veiligheid voelde ik steeds minder...

Totdat er een moment kwam dat ik dacht 'Nee Kirstie, zo kan het niet meer. Het moet echt anders.'


Bij 'toeval' kwam ik aanraking met zelfheling en chakra's en dat veranderde mijn leven voor goed. Ik maakte een reis naar mezelf, mijn gevoel en intuïtie. Hierdoor leerde ik mezelf ECHT kennen.


Ik kwam er achter dat ik allerlei overtuigingen vanuit mijn eigen opvoeding had die ik was gaan geloven, terwijl die voor mij helemaal niet klopte.

Tijdens de reis naar mijn binnenste via mijn chakra's, kwam ik weer in verbinding met mijn gevoel, intuïtie en helende, helderwetende en heldervoelende gaven.


En daar ontmoette ik mijzelf. Het voelde echt als thuiskomen.
Het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven.

Nick Neggers

Vroeger toen ik klein was en op de basisschool zat, heb ik altijd veel vriendjes gehad. Ik lag goed in de groep. Maar toch speelde ik, als één van de weinige met kindjes die wat minder goed in de groep lagen of die het 'buitenbeentje' waren.


Persoonlijk herinner ik niet waarom ik dat deed, maar mijn moeder wel. Volgens haar deed ik dat omdat ik hun zielig vond of omdat ik het vervelend vond dat ze niet goed in de groep lagen.


Wat ik me wel herinner is dat ik nooit goed tegen onrecht kon. Onrecht tegen mezelf of tegen iemand anders. En daar ging ik tegen in. Zelfs tegen de 'stoerste' jongens van de klas. Ik maakte me daardoor niet populair en maakte het niet makkelijker voor mezelf.


Toch deed ik het, omdat ik wist dat het niet klopte wat zij deden. Toen volgde ik al mijn gevoel en dat is de leidraad van mijn leven geworden.

Ook jaren later op het HBO. Ik had het druk en wilde van alles. Stage, school, werken, uitgaan, voetballen en ga maar door. Het werd me allemaal te veel, ik zat in de knoop met mezelf. Totdat ik besloot om tijdelijk te stoppen met school.


Dat was mijn verlossing. Ook al zeiden anderen dat ik door moest gaan, omdat ik bijna klaar was. Maar nee, ik kon het niet meer. Gevoelsmatig kon ik het niet meer. Het was op.


Ik leerde Kirstie kennen. Hoe meer ik haar leerde kennen, hoe beter ik mezelf leerde kennen en mijn gevoel. Ik kwam in aanraking met Healing & Reading. Ergens geloofde ik wel dat er meer is als hemel en aarde, maar wat? Ik had geen idee.


Langzaam maar zeker kreeg ik er een beter idee over. Kirstie leerde me wat zelfheling was. Op dat moment vielen bij mij de kwartjes.

Ik leerde mezelf helen & lezen en kwam achter de oorzaak van allerlei gedragingen en bepaalde patronen in mijn leven.
Mijn hardnekkigste patroon was en is soms nog mijn hoofd.


Hoe meer ik ging voelen bij mezelf, hoe meer ik me er tegen verzetten. Uit angst om anders te zijn. Daarin was mijn hoofd ontzettend sterk. Terwijl ik heel goed voelde welk pad ik wilde bewandelen, maar de angst hield me klein.


Door veel aan mezelf te werken en soms door de spreekwoordelijke schop onder mijn kont te krijgen van Kirstie lukt het me nu wel om trouw te blijven aan mijzelf, mijn gevoel en intuïtie.

Onze Kernwaarden

Jezelf Zijn

Je wordt geboren en je bent nog helemaal blanco. Volledig jezelf. Naarmate je opgroeit word je steeds meer gevormd door de mensen om je heen, door alles wat je ziet en hoort.

Je neemt dingen voor WAAR aan, omdat je vertrouwd op je ouders en leraren.
Dit hoeft niet altijd de waarheid te zijn. Maar dit ga je vaak wel geloven.


We vinden het belangrijk dat jij weer je eigen waarheid en jezelf gaat ontdekken. Gaat vertrouwen op je eigen kracht en intuïtie in plaats van je te laten leiden door wat anderen zeggen.

Verandering begint bij jezelf

Alles staat in verbinding met elkaar en we zijn onderdeel van één geheel.


Jij bent verbonden met jezelf, je gevoelens, gedachten en emoties.
Maar ook met je gezin, partner en alle anderen.


We hebben elkaar nodig om te groeien, ontwikkelen en te genieten. Bij iedereen die je tegenkomt heb je iets te leren of te geven.

Je laat elkaar iets zien als een spiegel. Soms fijn en soms ook niet.

Als je kunt kijken naar de spiegels die de buitenwereld je laat zien, ben jij in staat om je binnenwereld te veranderen.


En als jij je binnenwereld kan veranderen, verandert de buitenwereld vanzelf met je mee.

Liefde

Onze natuurlijke staat van ZIJN is Liefde. Kijk maar eens naar de baby’s en peuters om ons heen, zij leven vanzelf al vanuit Liefde.


Ze kunnen je soms raken met een blik of een lach, waardoor je hart even overstroomt van pure liefde. Ze oordelen niet en maken geen onderscheid.


Ze leven in het moment en van dag tot dag. En ondertussen geven ze jou liefde, maken ze heel veel plezier en genieten ze van het leven.


Hoe mooi zou het zijn als iedereen dit zou voelen en vanuit liefde de verbinding met zichzelf en de ander aan kan gaan.