Geplaatst op

Iedereen kan leren healen!

leren healen

Ook jij kan energie stromen!

Helende krachten

Iedereen heeft helende krachten in zich heeft, doordat door iedereen universele liefdes energie stroomt. Ik ervaar het telkens weer.
De energie kunnen we door middel van onze handen of een zuivere afstemming aan jezelf of aan de ander doorgeven.

Wanneer iedereen weer vanuit het hart liefde kan laten stromen en de zuivere verbinding met zijn of haar bron kan maken, kan de universele energie binnenstromen. Daarmee kan je jezelf en de ander helen. Spanningen kunnen worden afgevoerd, evenals teveel aan energie of energie van anderen. Een diepere staat van ontspanning kan bereikt worden, waardoor het lichaam in een totale rust stand komt en weer gewoon kan zijn en weer kan opladen. Je hoofd raakt helemaal leeg en gedachten verdwijnen.

De verbinding met jouw bron, jouw intuïtie kan op dat moment in die stilte ontstaan en je kunt gaan communiceren met je innerlijke zelf.
Alle antwoorden liggen in jezelf en kun je aan jezelf stellen. Het antwoord komt, durf daar op te vertrouwen. Hoe dat antwoord komt dat zal je gaan ervaren en kan elke keer anders zijn. Door een innerlijke stem, een symbool of beeld wat je ziet, een droom of door wat iemand ander op een bepaald moment zegt.

Healing bij jezelf, je kind of partner

Hoe mooi is het als jouw kind na een drukke dag, door jou handen helemaal tot rust komt en geen gedachten meer heeft. Spanningen vloeien van hem af en hij of zij mag gewoon weer zijn. Je partner die thuis komt na een drukke dag en pijn in zijn schouders heeft, die door jou weer bij zichzelf komt. Jijzelf, moe na een lange dag, die na het stromen van universele energie weer tot zichzelf komt en nog een leuke avond heeft met een vriendin, in plaats van uitgeteld op de bank te liggen.

Een dier dat onverklaarbaar gedrag vertoont, spanningen of angsten heeft die door de universele energie in jou handen tot totale ontspanning komt en verandert in zijn gedrag. Een dier dat slecht in zijn vacht zit of buikpijn heeft, dat kan jij verhelpen.

Alleen is het de vraag of jij durft te geloven dat jij daar toe in staat bent en de reis naar je innerlijke zelf wilt gaan maken.
Dat jij gelooft dat jij bestaat uit licht en liefde.  En de kracht hebt om dit te laten stromen en door te geven. Aan jezelf of een ander.

Wil je hier meer over weten kijk dan bij de Basiscursus Healen, Readen en Gezinsopstellingen.