Missie

Missie

Onze missie is dat zoveel mogelijk mensen handvaten hebben om weer in hun eigen kracht te gaan staan, weer te gaan geloven in zichzelf en de liefde voor zichzelf te gaan voelen en daarmee hun eigen leven kunnen gaan creëren, voor zichzelf en hun kinderen.

Dat we onze wijsheid en kennis kunnen delen over hoe we het heft weer in eigen handen kunnen nemen en vanuit meer ontspanning en geluk ons leven kunnen leven. Wat eigenlijk ook de bedoeling van het leven is. Samen zijn, vallen en opstaan, verbinden, er op vertrouwen dat het leven ons dat brengt wat we nodig hebben. En ondertussen te genieten van de dingen en de mensen die we in ons leven op ons pad tegen komen.

Mensen en kinderen weer laten vertrouwen op hun eigen gevoel, wijsheid en intuïtie. Ze aanmoedigen om hun eigen licht weer te laten stralen.
En de kennis verspreiden dat iedereen helende liefdesenergie in zich heeft en daarmee zichzelf of een ander kan helen, als ze de moed hebben om de weg naar hun eigen innerlijke wereld te bewandelen.
Dat je je eigen kinderen met jou helende handen rust en balans kan brengen en kan voelen wat ze nodig hebben als je afstemt op hun zuivere energie.

Waardoor we uiteindelijk met veel meer vertrouwen en kracht in het leven en de opvoeding komen te staan!

We zien nu teveel ongelukkig mensen en kinderen. En het kan anders, het hoeft niet meer zo. Jij kunt, met onze handvaten het andere voorbeeld laten zien aan jouw kinderen, om samen dat gelukkig leven te leiden, vanuit ontspanning, liefde, balans en in verbinding met elkaar. En dat onze kinderen ook de juiste handvaten tot hun beschikking hebben om hun eigen gelukkig leven te leiden. En dat we samen mogen vallen en opstaan. Want ook al hebben we dadelijk dat gelukkiger leven, we zullen altijd hobbels op ons pad tegen blijven komen. Maar deze zullen we vanuit meer lichtheid kunnen dragen.
Het is de manier waarop jij er voor kiest mee om te gaan.

Hierin willen we gezinnen, kinderen en individuen begeleiden, coachen en de weg wijzen.
En waarom, omdat we het iedereen gunnen en vooral onze kinderen.
Laten we het voor hen anders gaan doen, door bij ons zelf te beginnen.
Want als iedereen zichzelf gelukkig maakt, is heel de wereld gelukkig! Wie doet ermee?!

Onze kernwoorden die centraal staan in alles wat we doen:
Liefde, Dankbaarheid, In verbinding, Plezier en vanuit gemak, Jezelf zijn en Groei