Geplaatst op

Mijn hoogste waarheid

healing

Mijn hoogste waarheid.

Iedereen heeft zijn of haar hoogste waarheid. Alleen soms ligt die verstopt in jou, omdat je andermans waarheid bent gaan geloven. En leef je eigenlijk niet je eigen leven, maar die van een ander. Ik heb mijn hoogste waarheid weer gevonden en deze wil ik graag met je delen.

Ik geloof, weet en voel:

 • Dat we allemaal geboren worden de wetenschap dat we helemaal oke zijn zoals we zijn.
  Ik ben oke en Jij bent oke. Alleen hebben we in ons leven veel te vaak te horen gekregen of gevoelt hebben dat we niet oke zijn, of er niet mogen zijn zoals we zijn. Maar weet dat je dat zelf kan veranderen en ombuigen en dat wij nu weer in onszelf mogen gaan geloven en onszelf de moeite waard kunnen gaan vinden. Zodat we met veel meer plezier en lichtheid in het leven kunnen komen te staan!
 • Dat we voor een groot gedeelte ons eigen leven kunnen creëren en healen als we naar onze innerlijke wereld, met al zijn verstopte pijnen, emoties, trauma’s en ervaringen kunnen kijken. We kunnen de regie over ons leven weer in eigen handen nemen. En dat mag!
 • Dat wat hoort te gebeuren, dat het gebeurt om ons weer te herinneren aan wie we zijn: Puur Licht en Liefde. Dat we op aarde zijn met een reden, een missie en dat het de bedoeling is dat we die gaan leven. En dat het nu met gemak en lichtheid kan.
  Dat het een keuze is die JIJ kan maken.
 • Dat wat je uitzendt, je ook aantrekt. En dat het dus heel belangrijk is wat je uitzendt door aan positieve of negatieve gedachten of gevoelens over of naar jezelf of anderen. Energie is heel sterk en je kunt anderen hier (on)bewust mee raken. Gevoelige mensen voelen dit gewoon letterlijk hun systeem binnen komen. Andere mensen misschien niet, maar het gebeurt wel. Het is dus belangrijk om af te stemmen op de energietrillingen van de mensen en dingen om je heen. Dat je je blijft omringen met lichtheid. Komt er wel zwaarte op je pad, kijk dan wat het je te vertellen hebt en wat je er van mag en kan leren. Niets gebeurt voor niets.
 • Dat we (bescherm)engelen/gidsen bij ons zijn, om ons te begeleiden op onze weg en dat we hen op hulp kunnen vragen. En dat we een energiesysteem om ons heen en in ons hebben bestaande uit o.a chakra’s, je aura en energiebanen. en dat we onszelf met universele liefdesenergie uit onze bron kunnen healen.
 • Ik geloof dat we vorige levens geleefd hebben en dat we hier op aarde zijn om lessen te leren, om te groeien in ons bewustzijn. En dat we niet altijd hoeven te weten wat de vorige levens waren, maar dat het wel soms heel fijn is om te begrijpen waarom dingen in je leven nu lopen of waarom je bij sommige personen juist heel fijn voelt of juist niet.
 • Dat de buitenwereld een spiegel is van je binnenwereld. En dat wanneer je naar je innerlijk kan kijken, naar wat er binnen in je leeft je problemen op kunt lossen en je buitenwereld mee verandert. Zoek de antwoorden niet buiten jezelf, maar in jou. Als je geïrriteerd bent komt die irritatie voort uit iets in jou. De ander triggert het alleen maar.
  Dat is ook zo bij kinderen, die spiegelen met hun gedrag haarfijn hoe jij je voelt en wat er nog binnen in jou gezien wil worden. Durf en kan je daar naar kijken het gedrag zal minder

Ik sta zelf in contact met de engelen en de eenhoorn-energie. Ik krijg boodschappen door tijdens mijn healingen, readingen, retraits, cursussen en kaartleggingen die ik doe. Ik zal nooit jou energieveld lezen als ik daar geen toestemming voor heb. Ik respecteer iedereen zijn privacy.

🦋 Mijn missie hier op aarde is dat ik mensen en kinderen weer mag gaan herinneren wie ze zijn. Zich weer gaan verbinden met lichaam, ziel en geest. Maar ook verbinden met elkaar. Weer meer vanuit liefde en aandacht gewoon samen zijn, spelen en plezier maken.
Dat we op ons sterfbed tevreden terug kunnen kijken op ons leven.
Dat we een mooi leven achter ons laten waarin we veel plezier en liefde hebben laten stromen.

Wat kan ik voor jou en of je kind(eren) kan betekenen:

 • Jou en/of je kind weer in je Kracht en Licht zetten en weer te laten voelen en geloven dat jij helemaal oke bent zoals je bent. Dat jij de moeite waard bent. Dat je daarop durft te gaan vertrouwen en jezelf weer op 1 gaat zetten en gaat leven zoals jij wil leven. Zonder angsten, maar vanuit vertrouwen en liefde voor jezelf
 • Samen met jou en/of je kind kijken naar je innerlijke wereld en oude pijnen, trauma’s en emoties te doorvoelen en los te laten door middel van energetisch (lichaams)werk en visualistatie -en meditatie-oefeningen, reading en healing.
 • Jou en/of je kind kennis geven en leren om gaan met je energiesysteem, bestaande uit o.a chakra’s en energiebanen, aura. En jezelf energetisch leren beschermen van invloeden van buitenaf.
 • Jou en/of je kind laten zien en ervaren wat je gedachtekracht met jou doet en voor invloed heeft op je hele energiesysteem. En hoe jij je o.a je leven mee kan creëren.
 • Jou en/of je kind antwoorden geven op bepaalde levensvragen of problemen in je leven, en soms mag en kan ik lichamelijke klachten verminderen of wegnemen door middel van de helende liefdes-energie die door mijn handen stroomt, met behulp van mijn gidsen.

Wees welkom!

Liefs Kirstie