fbpx
hoogsensitief

Bewustzijnscentrum
Vanuit Hart&Ziel

hoogsensitief

Intuïtie Coach

Maak een reis naar jezelf, leer healen en readen

Intuïtie Coach

Maak een reis naar
jezelf, leer healen
en readen

Het maakt niet uit of je al een coach bent of nog niet. Deze cursus is voor iedereen die bezig is bewustzijn en zijn of haar licht wil gaan laten stralen. Die een steentje bij wil dragen aan een liefdevollere en bewustere wereld. Die dat op zijn of haar “eigen wijze” manier wil gaan doen, met behulp van je intuïtie en je gevoel.

Ook als je jijzelf wilt ontwikkelen in jou bewustzijn, wilt leren healen en readen dan is deze cursus geschikt voor jou. Ben je hoogsensitief, zit je niet goed in je vel of heb je weinig zelfvertrouwen? Dan is het een aanrader om de cursus te volgen. 
Je bent welkom.

Intuïtie coach

Maak een reis naar jezelf, leer healen en readen

Tijdens de halfjaarlijkse cursus tot Intuïtie coach ga je een reis maken door jezelf. Je gaat het licht in jezelf ontdekken en wordt bewust wie jij in werkelijkheid bent. Je gaat op zoek naar jouw intuïtie, je eigen wijsheid en de natuurlijke healer en reader die in jou zit.

Je gaat ontdekken wat jij te vertellen en te brengen hebt aan alle volwassenen en kinderen op deze wereld. Je komt erachter wat jouw verhaal is en hoe je anderen hiermee mag inspireren. Zodat jij met jouw wijsheid, kennis en intuïtie een steentje kan bijdragen aan een liefdevollere en bewustere wereld.

Wanneer jij in verbinding bent met jezelf, met je eigen licht en wijsheid, dan kun je alles doen wat jij wilt doen. Want dan laat jij je leiden door je gevoel en doe je waar je voor op aarde bent. Dit gaat vanzelf, al die kennis en wijsheid die daarvoor nodig is, zit al in jou. Het is er al. 
Het hoeft er alleen nog maar uit te komen. 

Het maakt niet uit of je al een coach bent of nog niet. Deze cursus is voor iedereen die bezig is bewustzijn en zijn of haar licht wil gaan laten stralen. Die een steentje bij wil dragen aan een liefdevollere en bewustere wereld. Die dat op zijn of haar “eigen wijze” manier wil gaan doen, met behulp van je intuïtie en je gevoel.

Ook als je jijzelf wilt ontwikkelen in jou bewustzijn, wilt leren healen en readen dan is deze cursus geschikt voor jou. Ben je hoogsensitief, zit je niet goed in je vel of heb je weinig zelfvertrouwen? Dan is het een aanrader om de cursus te volgen. 
Je bent welkom.

Intuïtie coach

Hoi! Ik ben Kirstie en ik maak van jou een Intuïtie coach! 


Wil jij weer vol energie en met plezier in het leven gaan staan. Zelf bewuster worden van wie jij bent en wat jij te vertellen hebt aan de wereld als jezelf, maar ook als coach? Wil jij een steentje bij gaan dragen aan een liefdevoller wereld voor jezelf, je kinderen en anderen? En tegelijkertijd zelf met meer kracht en vertrouwen in het leven komen te staan?

Worstel jij met jezelf of je huidige baan, heb jij het gevoel dat je niet meer op je plek zit? Dat je geroepen wordt om een volgende stap te zetten? Ben je hoogsensitief, voel, zie en weet jij meer dan dat eigenlijk kan en wil je hier je kracht van gaan maken? Dan is de cursus Intuïtie Coach iets voor jou.

Tijdens de halfjaarlijkse cursus tot Intuïtie coach ga je een reis maken naar jezelf.  Je gaat op zoek naar jouw intuïtie, je eigen wijsheid en de natuurlijke healer en reader die in jou zit. Maar ook naar jouw blokkades en oude patronen /  overtuigingen om deze te doorbreken en op te ruimen. 
En dan weet je ook uit eigen ervaring hoe de reis naar jezelf kan helpen om los te komen van lichamelijke -, emotionele - en spanningsklachten. Je gaat het licht in jezelf ontdekken en wordt bewust van wie jij in werkelijkheid bent.

Je gaat erachter komen wat jij te vertellen en te brengen hebt aan de volwassenen en kinderen op deze wereld.
Je komt erachter wat jouw verhaal is en hoe je anderen hiermee mag inspireren.
Je gaat zelf voelen welke doelgroep bij jou past en wie jij kan en mag gaan helpen. Als coach, healer of reader.
Met behulp van je intuïtie, kan je kindercoach worden voor de kinderen waar jij een verbinding bij voelt.
Of voor volwassenen, mannen en/of vrouwen en dan gericht op een specifieke groep waar jij een aantrekkingskracht bij voelt, of waar jouw ervaring, passie of interesse ligt. Dat gaan we samen onderzoeken. 

Wanneer jij in verbinding bent met jezelf, met je eigen licht en wijsheid, dan kun je alles doen wat jij wilt doen.
Want dan laat jij je leiden door je gevoel en doe je waar je voor op aarde bent. Dit gaat vanzelf, al die kennis en wijsheid die daarvoor nodig is, zit al in jou. Het is er al. Het hoeft er alleen nog maar uit te komen. 

Wat maakt dat jij als Intuïtie Coach echt iets kan veranderen of ingang kan zetten bij de ander?
Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je "eigen wijsheid", die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken. Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveau's. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Je gaat coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, kaartlegging, edelstenen, opstellingen ect.
Je kunt snel de vinger op de juiste plek  leggen. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.
Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen.
Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten. 
Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is.
En dan ben je vaak bij de kern van het probleem. 
Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.
Zo waardevol en altijd vanuit pure liefde stroomt de energie daar waar die hoort te stromen, als je volledig durft te vertrouwen op de begeleiding vanuit het universum. 

Voor wie?

Het maakt niet uit of je al een coach bent of nog niet. Deze cursus is voor iedereen die bezig is met bewustzijn en de reis naar zichzelf wil gaan maken om zichzelf en anderen te gaan helpen.
Die de laagjes (die zijn opgelegd door anderen) van zichzelf wil gaan afpellen en het licht in zichzelf wil gaan laten stralen.
En dat op zijn of haar “eigen wijze” manier als coach wil gaan doen, met behulp van je intuïtie en je gevoel.

Wees welkom.

Intuïtie coach

Hoi! Ik ben Kirstie, en ik bewandel graag samen met jou de weg naar een Intuïtie Coach.
Zelf heb ik ook een heel pad bewandeld naar mezelf, met vallen en opstaan. Van de grootste piekeraar, altijd maar doorgaan, mezelf 2x flink voorbij gelopen en thuis gezeten met lichamelijke-, emotionele- en spanningsklachten naar een vrij mens.  Het heeft me iets heel moois op geleverd. Dat ik nu kan ZIJN wie ik ben. 

Ik volg ik graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen. Leven en werken vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren is mijn basis.
Ik zie jou, zonder oordeel en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.

Praktisch werken vind ik ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Zodat je kan zeggen: "Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn leven!"

Wat leer je tijdens de cursus?

 • Je maakt een innerlijke reis naar jezelf door je chakra’s. Tijdens deze chakra-reis leer jij je eigen blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan op te ruimen. Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken dat als je dingen gaat doen waar je blij van wordt, dat je gaat leven vanuit Hart en Ziel.
 • Door de reis naar jezelf, spreek jij je zelfhelend vermogen weer aan. De natuurlijker healer en reader in jou komt weer naar boven. Je leert dus hoe jij jezelf kan healen en readen, maar ook anderen. Je komt weer in verbinding met jouw bron, het universum en je gidsen. Je mag gaan doorgeven aan mensen en kinderen, wat jij mag voelen, horen of weten.
 • Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen. Je komt erachter of je met kinderen wil werken of volwassenen. En als je eenmaal in verbinding staat met je intuïtie is alles mogelijk. Als je je laat leiden, dan kom je daar waar je hoort te zijn.
 • Er komen diverse onderwerpen aanbod, zodat jij kan voelen welke vormen van werken bij jou past. Vormen van coaching, meditatie, opstellingen, groepshealing, kracht van je gedachten, werken met edelstenen komen aanbod. Dit leer je niet vanuit aangeleerde handelingen, we doen alles vanuit onze intuïtie. Er wordt een basis aangelegd en vanuit daar ga jij je eigen weg en manier vinden.
 • Je gaat ontdekken hoe je alles kan integreren in je leven en werk. We kijken hoe je dat kan doen en wat daarvoor nodig is. Hoe kan jij je boodschap verspreiden op jouw manier. Misschien ga je een eigen praktijkje op zetten. 
  We gaan kijken wat voor coach jij wilt zijn en voor wie. Hoe kun je er voor zorgen dat je praktijkje gaat lopen. Wat komt er bij kijken en wat zijn de valkuilen. En we gaan kijken waarom mensen naar jou als coach gaan komen en niet naar je collega's. Wat maakt jou en je aanbod bijzonder. 

Waar en wanneer

De cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel, gelegen aan de Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.
Oirschot ligt tussen Tilburg en Eindhoven.

Het ligt aan het rand van het bos in het buitengebied van Spoordonk, gemeente Oirschot. In de natuurlijke omgeving komt nauwelijks verkeer, het is een fijne en rustige locatie. 

De halfjaarlijkse cursus tot intuïtie coach bestaat uit twee vormen. Je kunt het volgen in de weekenden of om de week op vrijdag.

Weekendcursus

Tijdens de weekenden kun je overnachten bij Vanuit Hart&Ziel, want naast een bewustzijnscentrum is het ook een zorgboerderij voor kinderen die hoogsensitief zijn, met autisme en/of ADHD.
In onze ruime boerderij beschikken we over tweepersoons slaapkamers. 
Er zijn ook mogelijkheden om alleen op een kamer te slapen.

Tijdens de weekendcursus ben je samen met 7 andere gelijkgestemde, de totale groepsgrootte bestaat dus uit 8 deelnemers. Even een paar dagen helemaal weg uit het dagelijks leven en volledig in contact zijn met jezelf en je proces.

 Je bevindt je in een natuurlijke omgeving rond de vennen en bossen van Oisterwijk.

Hoogsensitief

Het bos langs de boerderij

De aanvang van de weekenden zijn op vrijdag avond 18.30 uur en duurt tot zondag 13.00 uur. Je investering voor de weekendcursus is 
€1694,- inc. BTW. Ontbijt, lunch, diner, gebruik van de ruime keuken, woonkamer en slaapkamer is inbegrepen.

Data van de weekenden en thema's

Reis naar jezelf en je intuïtie 
(dit weekend begint om 13.00u)

Healen                                                

Readen                                               

Mijn licht en kracht                        

In (mijn) praktijk 

30, 31 aug en 1 sept


27, 28, 29 sept

25, 26, 27 okt

22, 23, 24 nov

20, 21, 22 dec


Reis naar jezelf en je intuïtie
(dit weekend begint om 13.00u)

Healen                                                

Readen                                               

Mijn licht en kracht                        

In (mijn) praktijk 


30, 31 aug en 1 sept


27, 28, 29 sept

25, 26, 27 okt

22, 23, 24 nov

20, 21, 22 dec

Opgeven weekend cursus Intuïtie Coach

Wil jij jezelf gaan ontwikkelen tot een coach die handelt vanuit zijn eigen wijsheid, zijn eigen intuïtie? Geef je dan op voor de cursus tot Intuïtie coach. Maak een reis naar jezelf en (her)ontdek de natuurlijke healer en reader in jou. Ontdek welke manier van werken bij jou past, is dat het geven van een healing of reading? Of wil je mensen helpen met zijn of haar bewustzijn? Wil je een eigen praktijk starten? 
Vul het contactformulier in en we maken graag kennis met je. Scroll verder naar beneden voor de data op vrijdagen.


Reis naar jezelf en je intuïtie 
(dit weekend begint om 13.00u) - 30, 31 aug en 1 sept

Healen - 27, 28, 29 sept         

Readen - 25, 26, 27 okt

Mijn licht en kracht - 22, 23, 24 nov

In (mijn) praktijk - 20, 21, 22 dec

​Opgeven weekend cursus Intuïtie Coach

Wil jij jezelf gaan ontwikkelen tot een coach die handelt vanuit zijn eigen wijsheid, zijn eigen intuïtie? Geef je dan op voor de cursus tot Intuïtie coach. Maak een reis naar jezelf en (her)ontdek de natuurlijke healer en reader in jou. Ontdek welke manier van werken bij jou past, is dat het geven van een healing of reading? Of wil je mensen helpen met zijn of haar bewustzijn? Wil je een eigen praktijk starten?
Vul het contactformulier in en we maken graag kennis met je. Scroll verder naar beneden voor de data op vrijdagen.


Inclusief bij deelname aan vrijdag & weekendcursus

 • Een 1 op 1 live coaching van 2 uur, bestaande uit een Healing & Reading.
 • Een 1 op 1 telefonische check-up van 45 minuten.
 • Een jaar deelname aan de cursus aan de besloten Facebook groep Creëer je eigen leven, ter ondersteuning op je pad. Onder andere wekelijks een online meditatie en eens per maand groepshealing, affirmatie en reminders. Dit om een stok achter de deur te hebben om echt die verandering te maken in je leven en je eigen leven te gaan creëren.
 • Oefenavonden tijdens de cursus voor de Healing & Reading op diverse vrijdagavonden aansluiten de cursus of zaterdagavonden in het weekend.
 • 2 Verdiepingsdagen op o.a de thema's Bewust communiceren en de kracht van Gedachten & Intenties                          Op zaterdag 18 januari en Zaterdag 15 februari.

Vrijdag cursus (vol)

Deze cursus wordt gegeven op de onderstaande data van 9.30 uur tot 15.30 uur, de groepsgrootte bestaat net zoals bij de weekendcursus uit 8 deelnemers.
Je investering bedraagt €1452,- incl. BTW.

Reis naar jezelf en je intuïtie - 23 aug, 6 sept, 20 sept

Healen- 4 okt, 18 okt

Readen - 1 nov, 8 nov

Mijn licht en kracht - 15 nov, 29 nov    

In (mijn) praktijk - 6 dec, 13 dec

Intuïtie

De cursusruimte

Opgeven vrijdag cursus Intuïtie Coach

Wil jij jezelf gaan ontwikkelen tot een coach die handelt vanuit zijn eigen wijsheid, zijn eigen intuïtie? Geef je dan op voor de cursus tot Intuïtie coach. 
Vul het contactformulier in en dan maken we graag kennis met je.


Doordat ik, Kirstie, een reis heb gemaakt naar mezelf en doordat ik heb leren healen en readen leid ik mijn leven veel meer vanuit gemak.

Als ik me niet fijn voel, stem ik op mezelf af en dan weet ik wat er gaande is.

Dit doe ik ook als mijn kinderen niet lekker in zijn vel zitten. Het mooiste van allemaal is, dat het ook echt zo werkt.

Doordat ik, Kirstie, een reis heb gemaakt naar mezelf en doordat ik heb leren healen en readen leid ik mijn leven veel meer vanuit gemak.

Als ik me niet fijn voel, stem ik op mezelf af en dan weet ik wat er gaande is.

Dit doe ik ook als mijn kinderen niet lekker in zijn vel zitten. Het mooiste van allemaal is, dat het ook echt zo werkt.

Doordat ik, Kirstie, een reis heb gemaakt naar mezelf en doordat ik heb leren healen en readen leid ik mijn leven veel meer vanuit gemak.

Als ik me niet fijn voel, stem ik op mezelf af en dan weet ik wat er gaande is.

Dit doe ik ook als mijn kinderen niet lekker in zijn vel zitten. Het mooiste van allemaal is, dat het ook echt zo werkt.

Na de cursus ben je bewust van

 • Wie je bent
 • Je licht en kracht in jezelf
 • De liefde voor jezelf
 • Je verbinding met je intuïtie
 • Je eigen wijsheid
 • De natuurlijke healer en reader in jou

En na de cursus kun je

 • Je mensen en kinderen gaan coachen met behulp van je intuïtie en de helende energie die door je handen stroomt
 • Jezelf beter begrijpen op fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel niveau
 • Jezelf healen en te readen, wat maakt dat je met meer vertrouwen in het leven en de opvoeding staat
 • ​Een ander een healing of een reading geven
 • Je intuïtie en je gevoel als wegwijzer in je leven inzetten, waardoor je leven vanuit meer gemak, plezier en lichtheid kunt leven
 • Je de regie over je eigen leven weer pakken en jouw licht weer laten stralen

Wat anderen zeggen

Intuïtie
Intuïtie

"


Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Helder, duidelijk, eerlijk, heerlijk Zijn en voelen.
Krachtig en de ander antwoorden laten vinden in zichzelf.
En je laat me helemaal zijn wie ik ben.


A.

Deelnemer cursus

"


Kirstie, je bent een mooi, puur mensen-mens. Je straalt zoveel rust en bezieling uit.
Je hebt een breed inzicht in het ZIJN, onze chakra's, energieën, zelfliefde. Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen!!


J.
Deelnemer cursus

"


Wat ben je en eerlijk, open en oprecht mens. Je weet dingen die je niet kan weten en legt je vinger feilloos en liefdevol op de zere plek. Je voelt de groep erg goed aan en zegt de juiste woorden op het juiste moment.


L.
Deelnemer cursus

Certificaat

Je krijgt een certificaat tot Intuïtie coach, healer & reader bij minimaal 15 uitgevoerde Healing & Reading sessies. 
Je laat hiermee zien dat je zelfstandig als healer, reader of intuïtie coach aan de slag kunt gaan. 
Dit is dus niet verplicht, als je de cursus voor jezelf wilt doen is dat ook goed.

Healings & reading sessies tijdens de cursus tellen mee.
Tijdens de cursus zullen er met regelmaat op een vrijdag of zaterdag oefenmomenten zijn.
Je oefent dan onderling op elkaar, maar ook met mensen van buitenaf die uitgenodigd worden. 
Dit onder begeleiding van mij, waar je aan deel kunt nemen. Je kunt er ook thuis doen en reflecteren middels een reflectieformulier. De oefenavonden, het half jaar tijdens de cursus zijn gratis.

Ook na de cursus zullen er oefen- en bewustwordingsdagen gepland blijven om zelf te blijven groeien in je proces en het werken als coach.

Word jij ook een Intuïtie coach?

Wil je een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of het bij je past? Vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Vanuit Hart&Ziel 2019 - Privacy beleid - www.vanuit-hartenziel.nl