fbpx

Begin in 2019 met een bewustwordingsproces en start met leren healen

  • Iedereen kan leren healen, dus ook jij!
  • Lichamelijke, psychische en emotionele klachten kunnen hierdoor verminderen. Zodat jij weer de regie over je eigen leven kan krijgen.
  • Creëer een positieve mindset
  • Breng je chakra's in balans
  • Krijg inzichten in jouw overtuigingen, gedachten en patronen, en doorbreek ze.
  • Leer (weer) vertrouwen op je gevoel want deze klopt altijd!

Als je voor 1 januari opgeeft voor de cursus, krijg je een GRATIS chakra reading ten waarde van €55,- cadeau!
Je hebt nog:

03
Dagen
09
Uren
24
Minuten
46
Seconden

Cursus Bewust jezelf Zijn!

Vul hieronder je gegevens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en voor vragen.
De avondcursus start woensdag 16 januari en de dagcursus start op vrijdag 18 januari

Nu voor €450,-

Cursus Bewust jezelf ZIJN!

Vele herkennen het wel, dat je soms even met de handen in het haar zit en niets van jezelf begrijpt.

Je emoties en je gedachten hebben vaak de overhand, je hebt er nauwelijks controle over.

Je herkent jezelf soms niet meer. Je hoofd blijft vol, je lichaam is moe of je hebt pijnklachten en je komt er niet van af. Je wilt wel anders en je hebt al van alles geprobeerd, maar het lijkt niet te lukken.

Je voelt van alles, maar je kan het niet plaatsen. Is het van jezelf of van anderen? Je weet dingen die je niet kan weten? Is het je hoofd of je intuïtie, je gevoel, je helderweten?

Diep in je hart weet of voel je dat er iets meer is, maar je durft nog niet 100% daar in te geloven.

Je wordt geleefd, door alles wat je moet en door alle eisen waar je aan moet voldoen, van jezelf, anderen en de maatschappij.  Je voelt je anders dan anderen en je zet je zelf vaak op de laatste plaats…

Herken je dat? Dan is het tijd om jou innerlijke wereld te gaan ontdekken, jouw energiesysteem te gaan resetten en je eigen leven te healen met de Cursus Bewust Jezelf ZIJN!

Klinkt cliché, maar door mezelf als een ui af te pellen, het oud zeer wat er zat en alle vast geroeste overtuigingen en patronen te doorbreken en op te ruimen, is er weer ruimte voor mijn echte ik gekomen. Wie ik in basis ben.
~ Deelnemer cursus Bewust jezelf ZIJN!

Data

De avondcursus

De cursus is op 12 opeenvolgende weken en start op woensdag 16 januari.
Om 19.30 uur ben je welkom en duurt tot ongeveer 22.00 uur

De dagcursus

Deze cursus vindt altijd op vrijdag plaats en start op 18 januari. De andere cursus data zijn, 25 januari, 1 februari, 8 februari en 22 februari.

3 punten wat de cursus jou onder andere brengt:

Leren leven vanuit je gevoel


Door het doen van praktische oefeningen, visualisaties, meditaties en lichaamswerk. Dit alles vanuit lichtheid, gemak en plezier.

Leren helen


Je leert om jezelf te verbinden met je chakra's, jou bron en de universele helende energie. Die je kan inzetten voor zelfheling en heling bij een ander.

Jezelf omarmen


Oude patronen, gedragingen en gedachten die je bent gaan geloven en eigen hebt gemaakt worden opgeruimd. Jij gaat zelf weer bepalen wat je wilt geloven en wat goed is voor jou. Hou van jezelf!

​“

Zij gingen jou al voor

Deelnemer J

Kirstie kwam niet toevallig in mijn leven…het heeft zo moeten zijn!!

Al een tijdje zat ik niet lekker, veel onrust, stress op mijn werk, angst, veel nare gebeurtenissen in een paar jaar tijd, de overgang, midlife…. met het gevolg dat mijn lichaam schreeuwde om gehoord te worden en dat ik dit serieus moest nemen.

Mijn eerste kennismaking was een stilte weekend, een hele bijzondere ervaring met veel mooie mensen en in het bijzonder Kirstie. Er kwam veel in me los en dat was nodig!!
Ik wist zeker dat Kirstie mij verder kon helpen op mijn weg naar rust, inzicht, herstel, geluk…..
Na dit weekend heb ik individuele coaching ontvangen van Kirstie, healings, readings, familieopstelling, één voor één bijzondere ervaringen!! Altijd in overleg en op mijn tempo.

Afgelopen weekend de retraite “bewust jezelf zijn” bijgewoond en wat heeft me dat veel gebracht!! Zo intens om met een kleine groep bij elkaar te leren healen, geheald te worden, maar ook om jezelf te kunnen healen. De innerlijke reis aangaan met jezelf, prachtig.
Kirstie, je bent een mooi, puur mensen-mens. Je straalt zoveel rust en bezieling uit. Je hebt een breed inzicht in het ZIJN, onze chakra’s, energieën, zelfliefde….ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen!!

Liefs J

Deelnemer L

Ten eerste ervaarde ik het iedere keer weer als een warm deken. 

Ik voel me fijn, geborgen, welkom en veilig op de boerderij van Kirstie. Ze begeleid dit goed en als er meer persoonlijke aandacht nodig is, pakt ze je een op een. Dit voelt ze haarfijn aan.

Ook bijzonder is dat er geen ‘echt’ programma / planning is. Maar dit mag ontstaan, precies zoals past bij de groep op dat moment.

We hebben heerlijk de slappe lach gehad, gedanst totdat de batterij weer opgeladen was, rustige meditaties gedaan als de energie bijna door het dak ging en zeker ook diepgaande gesprekken gevoerd.

Heel bijzonder om te ervaren is dat je healing met de juiste begeleiding zelf kunt leren.Iedereen kan het, en iedereen op zijn eigen manier. Iedereen bestaat uit energie en het is energie waar je mee werkt. 

Het is alleen zaak om te leren hoe je dit kunt gebruiken en toepassen. ​

Persoonlijk heb ik keuzes gemaakt op werkgebied die goed zijn voor mij.
Ik ga het pad bewandelen dat goed voelt vanuit mijn hart.

Liefs L

Als je voor 1 januari opgeeft voor de cursus, krijg je een GRATIS chakra reading van 30 minuten cadeau!
Je hebt nog:

03
Dagen
09
Uren
24
Minuten
46
Seconden

Cursus Bewust jezelf ZIJN!

Vul hieronder je gegevens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en voor vragen.

De avondcursus start woensdag 16 januari en de dagcursus start op vrijdag 18 januari

Nu voor €450,-