fbpx

Intuïtie Coach

Laat de natuurlijke healer en reader in jou ontwaken en ga leven vanuit je hart. 

Coach mensen en kinderen vanuit jouw intuïtie,
breng ze weer thuis bij zichzelf en maak het verschil.
Je intuïtie geeft jou alle antwoorden die je nodig hebt
en wijst je de weg. 

Word Intuïtie Coach, verander je leven en dat van een ander !

Tijdens de cursus tot Intuïtie coach ga je een reis maken naar jezelf.  Je gaat op zoek naar jouw intuïtie, je eigen wijsheid en de natuurlijke healer en reader die in jou zit.


Maar ook naar jouw blokkades en oude patronen / overtuigingen die jou in de weg staan om je unieke, authentieke zelf te zijn.  We doorbreken en ruimen jou patronen en overtuigingen op,, zodat jij de Intuïtie Coach kan worden die jij wilt zijn.
Dat jij kunt gaan leven vanuit je hart en op de juiste energietrilling komt, zodat alles wat jij nodig hebt in je leven vanzelf naar je toe kan stromen. 


En door de reis naar jezelf te maken, weet je ook uit eigen ervaring hoe de reis naar jezelf anderen kan helpen om los te komen van lichamelijke -, emotionele - en spanningsklachten.

Want je kunt een ander niet iets meegeven, wat je zelf niet doorgeleefd hebt en voor leeft.

Je gaat het licht in jezelf ontdekken en wordt bewust van wie jij in werkelijkheid bent.


Je gaat erachter komen wat jij te vertellen en te brengen hebt aan de volwassenen en kinderen op deze wereld.
Je komt erachter wat jouw verhaal is en hoe je anderen hiermee mag inspireren. 


Je maakt kennis met de 7 levenskrachten & 7 chakra's en weet hoe jij je ze kunt inzetten in je eigen leven en op werkgebied. 


Je gaat zelf voelen welke doelgroep bij jou past en wie jij kan en mag gaan helpen. Als coach, healer, reader of opsteller.
Je kan Intuïtief kindercoach worden of je gaat volwassenen coachen gericht op een specifieke doelgroep waar jij aantrekkingskracht bij voelt, of waar jouw ervaring, passie of interesse ligt.

Wanneer jij in verbinding bent met je hogere zelf, met je eigen licht(frequentie), wijsheid en het universum, dan kun je alles doen wat jij wilt doen.
Want dan laat jij je leiden door je gevoel en doe je dat waarvoor je op aarde bent.


Dit gaat vanzelf, al die kennis en wijsheid die daarvoor nodig is, zit al in jou.

Het is er al. Het hoeft er alleen nog maar uit te komen. 

Alles zit al in jou, je hoeft het alleen maar te laten ontwaken

Wat maakt jou als Intuïtie Coach zo uniek

Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je 'eigen wijsheid', die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.

Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveau's. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Je gaat coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, lichaamswerk en opstellingen.

Je legt snel de vinger op de juiste plek. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.
Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen. 
Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten. 
Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is. En dan ben je vaak bij de kern van het probleem.

Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.  

Pure liefde stroomt als je volledig durft te vertrouwen op de begeleiding vanuit het universum. 

Wat anderen zeggen

Linda - Intuïtie Coach

Iets meer dan een jaar geleden was ik 'het' kwijt, 't leven, de liefde, de passie, de wil... het was geen leven, het was iedere dag overleven.


Toen kwam ik door sturing van de engelen en het universum terecht op deze liefdevolle plek, die mijn redding is geworden.


Ik ben hier in een jaar tijd letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren. Ik heb leren lopen op mijn nieuwe benen en de oude los gelaten. Het leven weer leren kennen zoals het in de essentie hoort te zijn.


Ik heb mijn innerlijke kind mogen omarmen, geruststellen en aan de hand mogen nemen, in deze nieuwe maar oh zoveel fijnere wereld dan voorheen. De schijnwereld, met doen als alsof, pleasen en presteren omdat het anders nooit goed genoeg was.... voor mezelf, heb ik achter me kunnen laten.


Mijn leven is nu mooi, fijn en meestal gelukkig en dat is helemaal goed, ik ben goed, precies zoals ik ben.Dit had ik voor 'Hart&Ziel' niet durven dromen.Ik vind het spannend om mijn vleugels uit te slaan... al weet ik dat ik het best wel kan. Maar het voelt zo veilig en geborgen.


Lieve, mooie, gekke, grappige, warme Kirstie, je weet dat ik je heel dankbaar ben.En daarbij alle geweldige mensen met wie ik deze bijzondere reis heb mogen bewandelen.


Heel veel liefs en dikke knuffels van Linda

Silvia - Intuïtie Coach

In januari begonnen met de cursus bewust jezelf zijn. Heel bijzonder wat daar al allemaal mocht gebeuren. Toen het afgelopen was smaakte het zeker naar meer.


Ik heb niet lang nagedacht, want ik VOELDE dat ik nog een cursus wilde gaan doen, de cursus tot Intuïtie coach. Ook spannend…wat zal er allemaal gebeuren. En healen en readen… Ik zal wel een van de weinigen zijn die dit niet kan DACHT ik. Dit hersenspinsel weerhield me er niet van om toch te starten, ik was benieuwd, leergierig en ook nieuwsgierig!


Nu zijn we een klein jaar verder. En jeetje wat een processen hebben we ieder doorgemaakt. Zo bijzonder, zo heftig soms ook maar zo gaaf dit samen te mogen doen!


Het meest merk ik dat ik in mijn kracht sta. Ik ben wie ik ben en dat is oké. Vrolijker ook, minder snel somber op de een of andere manier. Geleerd, maar vooral ook gevoeld dat voor mij vertrouwen en loslaten toverwoorden zijn die veel goeds brengen ook al is het niet gemakkelijk.


Bovenal voel ik me verwonderd over mijn eigen kunnen. Er is wel eens tegen me gezegd dat ik “iets met mijn handen” zou kunnen. Hier heb ik altijd hoop op gehad maar kan soms nog niet geloven dat het ook echt zo is. Ik heb GEVOELD en ervaren dat ik het wel kan.

Zo dankbaar voor deze mooie reis naar mezelf als Intuïtie Coach.


Liefs Silvia

Ontdek de thema's van de 7 chakra's en de 7 levenskrachten

Klik op het sterretje voor meer informatie.

Het 1e Chakra en de Levenskracht 'Luisteren naar je lichaam'

Het 1e chakra ook wel basischakra of wortelchakra genoemd staat voor: Je veilig voelen (basisveiligheid), je gezondheid en zelfvertrouwen. Het gaat over of jij je thuis voelt op aarde, stevig staat en jouw plek in durft te nemen.


Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag. Met de levenskracht Luisteren naar je lichaam wordt jij je bewust van je lichaam en hoe jou verbinding er mee is. Hoe goed zorg jij voor je lichaam?


Je lichaam zorgt dat je kunt bewegen, ademen, nadenken, voelen, genezen van wondjes en nog veel meer. Je lichaam doet dus heel veel voor jou. Het is belangrijk om ook goed voor jouw lichaam te blijven zorgen, zodat hij/zij dit allemaal kan blijven doen. Dat jij je lichaam de 'brandstof' geeft die hij/zij nodig heeft.


Met de levenskracht ontdek jij waar je lichaam uit bestaat, hoe jij naar je lichaam kan luisteren en hoe jij kunt voelen wat jou lichaam nodig heeft om te ontspannen, op te laden en te herstellen. Je krijgt handvatten hoe je je lichaam schoon kunt maken van binnen en kunt beschermen van prikkels en invloeden van buitenaf.

Het 2e chakra en de Levenskracht 'Gevoelens en emoties zijn oké'

Het 2e chakra, ook wel miltchakra of sacraalchakra genoemd staat voor: creativiteit, passie en je emoties uiten, Het omarmen van je innerlijk kind en levensvreugde en mannelijke/vrouwelijke energie laten stromen. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


Met de levenskracht Gevoelens en emoties zijn oké ga je je eigen emotie en gevoelens onderzoeken en doorvoelen. Meestal komt jezelf niet fijn voelen voort uit negatieve gedachten van jezelf, door overprikkeling of stress. Dan kan je je ineens boos of verdrietig voelen en dit op een niet altijd goede manier uiten.


Maar hier kun je dus iets aan doen en dat ontdekken jullie bij deze kracht.

Het 3e chakra en de Levenskracht 'Jezelf zijn en je verlangen leven'

Het 3e chakra, ook wel zonnevlecht genoemd staat voor: de mate van controle, wilskracht, zelfvertrouwen, scheppingskracht (creëren) en doelgerichtheid in je leven. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


Met de Levenskracht Jezelf zijn en je verlangen leven ga jij onderzoeken wie jij bent, wat jou gevormd heeft tot wie je nu bent en wie je eigenlijk wilt zijn. En wat jou droomverlangen is. Maar ook wat jou in de weg staat om jezelf te zijn en je droomverlangen te leven.

Het 4e chakra en de Levenskracht 'Liefde voelen voor jezelf en de ander'

Het 4e chakra, ook wel hartchakra genoemd staat voor: het voelen van liefde, geborgenheid, zelf-liefde, liefde voor de ander en genegenheid. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


Liefde is de basis van alles. Het is niet altijd makkelijk om liefde te geven aan jezelf of te ontvangen van een ander. Dit kan verschillende oorzaken hebben (o.a niet geleerd vanuit eigen opvoeding, overtuigingen, trauma's) en daar ga je naar op zoek om hier bewust mee aan de slag om de liefde weer te kunnen laten stromen. Voor jezelf en een ander.

Het 5e chakra en Levenskracht 'Liefdevol Communiceren'

Het 5e chakra, ook wel keelchakra genoemd staat voor: jezelf uitdrukken, communicatie met anderen, jezelf uiten en laten horen. Het is de bemiddelaar tussen denken en voelen. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


Het is fijn om samen te zijn met anderen en samen activiteiten te doen. Tenminste als je op een fijne en liefdevolle manier met elkaar om gaat en kunt communiceren.


Naar elkaar luisteren, begrip tonen, jezelf inleven in de ander, iets voor elkaar over hebben, verantwoordelijkheid nemen en elkaar iets gunnen kunnen daar zeker bij helpen.


Met deze levenskracht ontdek jij wat liefdevol communiceren inhoudt en wat het in de weg staat, zoals o.a. oude pijnstukken, spiegels van je kind, overtuigingen, verschil in denken tussen mannen en vrouwen, verwarring ouder-kindrollen.

Het 6e chakra en Levenskracht 'De baas over je gedachten'

Het 6e chakra, ook wel voorhoofdchakra (3e oog) genoemd staat voor: je gedachten, fantaseren, voorstellingsvermogen, helderziendheid, helderweten en je intuïtie.


Het is de verbinding tussen de geestelijke wereld en intuïtieve kennis. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag. Met de levenskracht De baas over je gedachten ontdek jij hoe je zelf je gedachten kunt besturen en je hierdoor fijner en positiever kunt gaan voelen in jezelf. Maar ook hoe je je hoofd leger kan maken en meer rust kan voelen in je hoofd.

Het 7e chakra en de Levenskracht 'Vertrouwen op je gevoel en intuïtie'

Het 7e chakra, ook wel kruinchakra genoemd staat voor: je verbinding met het universum, je gidsen en je eigen innerlijke wijsheid en het ervaren van eenheid. Een diep vertrouwen dat er een hogere macht is die ons vertrouwd en altijd geeft wat we nodig hebben. Met de meditaties en affirmaties ga je met bovengenoemde thema's aan de slag.


De levenskracht Vertrouwen op je gevoel en intuïtie staat in verbinding met zowel het 6e en 7e chakra. In je leven krijg je waarschijnlijk van iedereen goed bedoelde adviezen. En soms kan je dat heel erg onzeker maken. Want wanneer doe je het nu goed. Dat weet je eigenlijk nooit van te voren.


Het is belangrijk dat jij doen wat goed voelt voor jou en daarbij is het fijn als je kan vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Door te luisteren naar je gevoel en intuïtie hoef je niet na te denken over wat goed is, je handelt dan vanuit wat jullie voelen dat goed is. Met deze levenskracht ontdek je hoe je dat kan doen. Maar ook hoe je helende energie door je handen kan laten stromen om rust en ontspanning te brengen bij jezelf en een ander.

Na het volgen van de cursus:

Ben je dichterbij jezelf 

Je maakt een innerlijke reis naar jezelf door je chakra’s. Tijdens deze chakra-reis leer jij je eigen blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan op te ruimen.  En je komt meer in verbinding met jou licht(freqentie)

Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken dat als je dingen gaat doen waar je blij van wordt, dat je gaat leven vanuit Hart&Ziel.

Kun jij je healen, readen & opstellen

Door de reis naar jezelf, spreek jij je zelfhelend vermogen weer aan. De natuurlijker healer en reader in jou komt weer naar boven. Je weet hoe jij jezelf kan healen en readen, maar ook anderen.

Je kunt gezinsopstellingen uitvoeren, maar ook kun je de boodschap achter een klacht/probleem vertalen. En je kunt werken met de 7 levenskrachten en hun chakra's.

Je zet je intuïtie in als wegwijzer in je leven en als coach

Als je eenmaal in verbinding bent met je intuïtie, de juiste energiefrequentie, jou bron, het universum en je gidsen dan weet je precies wat je kan inzetten tijdens je coaching.

De antwoorden en handelingen die e ander nodig hebben ontstaan vanzelf. Je gaat luisteren naar je innerlijke stem en je eigen wijsheid. Kortom: Je wordt de beste coach ever. 

Het onderstaande komt ook aan bod:

Intuïtie Coach
 • Je eigen plekje innemen, liefde voor jezelf voelen en gaan staan voor wie je bent
 • Aarden en je energie systeem schoonhouden
 • Een positieve mindset creëren door te werken met je gedachten kracht en affirmaties 
 • Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen.
 • Je gaat ontdekken hoe je alles kan integreren in je leven en werk. We kijken hoe je dat kan doen en wat daarvoor nodig is. Hoe kan jij je boodschap verspreiden op jouw manier.
 • We gaan kijken wat voor coach jij wilt zijn en voor wie. Hoe kun je een eigen praktijkje opzetten en er voor zorgen dat je praktijkje gaat lopen. Wat komt er bij kijken en wat zijn de valkuilen. 
 • Er komen diverse onderwerpen aanbod, zodat jij kan voelen welke vormen van werken bij jou past. Vormen van coaching, meditatie, opstellingen, lichaamswerk en het inzetten van edelstenen komen aanbod. Dit leer je niet vanuit aangeleerde handelingen, we doen alles vanuit onze intuïtie. Er wordt een basis aangelegd en vanuit daar ga jij je eigen weg en manier vinden.

Zij gingen jou al voor

De cursus wordt gegeven door


Kirstie Neggers - Rijnen

Nick Neggers

Hoi! Wij zijn Kirstie en Nick en hebben al vele mensen en kinderen mogen begeleiden vanuit onze intuïtie naar zichzelf. Elke keer weer zo bijzonder om te doen. We zijn echt dankbaar dat we dit werk mogen doen.


Wij vinden het belangrijk dat jij volledig jezelf kunt zijn.
Onze kracht is dat wij zien en voelen dat wat jij zelf niet kan of wil zien, maar ook wat niet zichtbaar is met het blote oog. Wat nog verborgen is, diep in jezelf of in je familiesysteem. We laten ons leiden door onze intuïtie, gidsen en lichtwezens en halen vanuit liefde en lichtheid samen naar boven wat zichtbaar mag worden. 

We staan het hele proces naast je. 


Naar eigen ervaring kunnen wij  zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!


Een reis door naar jezelf in combinatie met Healing & Reading is een geweldige methode om je binnenwereld te verkennen en je zelf helend vermogen (weer) aan te zetten. Om je te ondersteunen bij geestelijke en emotionele processen waar je inzit. Maar zeker ook om in te zetten binnen je gezinsleven. Om meer vanuit vertrouwen, je eigenwijsheid en intuïtie te gaan opvoeden.  


Praktisch werken vinden wij ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven. Zodat je kan zeggen: "Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn (gezins)leven!"


In verbinding zijn met onszelf en onze intuïtieve gaven heeft ons (gezins)leven enorm veranderd. En niet alleen bij ons, maar ook bij de vele cursisten die de reis samen met ons gemaakt hebben. Iedereen kan het, echt waar.

voor wie

 • Je bent een coach en je wilt meer vanuit je intuïtie werken en Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk toevoegen aan je huidige aanbod.
 • Je bent al coach, maar je praktijkje lijkt nog niet te stromen vanuit gemak. Je bent hard aan het werk en de mensen komen nog niet vanzelf naar je toe. 
 •  Of je wilt het roer omgooien en als coach kinderen en/of volwassenen begeleiden door middel van Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk.
 • Of er is al vaker gezegd dat je intuïtieve gaven hebt en je bent er nu klaar voor om er iets mee te doen.
 • Je bent bereid om er voor de volle 100% ervoor te gaan en thuis te oefenen. Dat je de intentie hebt om echt als Intuïtie Coach aan de slag te gaan.

Voor mij is dit heel waardevol geweest

Na een moeilijke tijd besloot ik begin 2019 om voor mijzelf te kiezen en te gaan doen wat goed voelde voor mij. Het woord retraite zat steeds in mijn hoofd en na zoeken op internet kwam ik bij "hart en ziel" uit. Kirstie gaf toen de cursus Cursus Bewust jezelf Zijn in 2 retraite weekenden. De info sprak mij erg aan en heb toen contact gehad met Kirstie en mijzelf ingeschreven. Ik heb dit puur voor mijzelf gedaan en er heel veel aan gehad, dus verder groeien was voor mij een mooi vervolg.

Dit heb ik gedaan met de cursus Intuïtie Coach. Ook weer de weekenden omdat het samenzijn met medecursisten zo fijn is. Je bouwt samen een band op in vertrouwen, omdat je zo veel met elkaar deelt. Ik ben zelf heel erg gegroeid, heb mezelf veel beter leren kennen. Ik heb geleerd hoe ik kan readen en healen. Ik heb in eerste instantie deze cursus voor mezelf gedaan, maar door wat ik allemaal geleerd heb, kan ik ook anderen helpen door er op de goede manier voor een ander te zijn, een ander te readen of een healing te geven. Voor mij is dit alles heel waardevol geweest.

Mieke

Locatie, data & kosten

De cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel. 
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

De groepsgrootte bestaat uit maximaal 10 personen.
De cursus bestaat uit 9 vrijdagen en zaterdagen van 9.30 uur tot 16.00 uur, op de volgende data:

28/29 aug
25/26 sept
9/10 okt
20/21 nov
18/19 dec
8/9 jan
19/20 febr
19/20 mrt
16/17 april

Praktisch:
Eenvoudige lunch is inbegrepen, bestaande uit (spelt)brood, (spelt)crackers, Griekse yoghurt, (zoet)beleg, rucola, sla, komkommer en een eitje. Koffie, thee en melk zijn ook inbegrepen. Daarnaast is overnachting en ontbijt mogelijk voor 25 euro per nacht. Er zijn vijf tweepersoonskamers.

Cursus tot Intuïtie Coach

Bestaande uit 10 lesdagen:

 • 1 lesdag over de 7 levenskrachten
 • 2 lesdagen: chakra's healing door oefeningen, meditaties en handoplegging bij jezelf
 • 2 lesdagen: Basis Healen
 • 2 lesdagen: Basis Readen
 • 2 lesdagen: Intuïtieve opstellingen, voor jezelf leer je vertrouwen op je intuïtie en wat jij voelt, dit ook uit te spreken, eigen plekje innemen. Hiervoor dien je de controle los te laten. Alle thema's van de chakra's komen hier aanbod en kun je op dieper niveaus Healen en openen.
 • 1 lesdag: Werken met Gezinsopstelling


En 8 verdieping- en oefendagen:

 • 2 dagen: Readen en Healen op o.a de thema's van de chakra's, je intuïtie, vorig levens, relatie.
 • 2 dagen: Intuïtieve en Gezinsopstellingen
 • 2 dagen: Lichaamswerk gericht op lichamelijke klachten en hun boodschap
 • 2 dagen: In praktijk, hoe ga je nu aan de slag en oefenen op mensen van buitenaf
 • Certificaat uitreiking op de laatste dag, mits je in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en jij en ik er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een Intuïtie Coach te zijn.  

Extra:

 • Je mag werken met de 7 levenskrachten en deze kennis doorgeven. 
 • Online training: Thuiskomen bij jezelf via je chakra's, waarin theoretische uitleg over de 7 levenskrachten en 7 chakra's te vinden zijn. Maar ook meditaties en praktische oefeningen.
 • Online training (Her)ontdek de kracht van je gezin, met oefeningen en meditaties voor kinderen en volwassen                                om in te zetten in je praktijk.
 • 1 op 1 Intuïtieve coachingssessie met Kirstie van 2 uur
 • 2x een uur een telefonische intuïtieve afstemming op waar jij in vast loopt. 
 • Online Facebook Marketing training
 • Krijg toegang tot de besloten Facebook groep Intuïtie Coaches, waarin jij al je vragen mag stellen, deze zullen zo snel mogelijk beantwoord worden. Een plek ook om je te verbinden met andere Intuïtie Coaches. 

Cursus tot Intuïtie Coach nu voor


 2420,-


Betaling in termijnen is mogelijk

Word jij Intuïtie Coach? 

Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.