fbpx

L.I.C.H.T Coach

DROOM, DURF, DOE EN LEEF & LET THE MAGIC HAPPEN


Laat jouw licht weer stralen door te gaan leven & werken vanuit je intuïtie. Maak kennis met je binnenwereld en open de verbinding weer met je gevoel, hart en de onzichtbare wereld om je heen.


Wordt die magische magneet om liefde, Licht, Plezier  & Overvloed weer je leven in te laten stromen.

En YES, dat is echt mogelijk, sterker nog het is je geboorterecht.


Word L.I.C.H.T Coach, verander je leven en dat van een ander

Voor jou als je voelt dat: 

 • Jij er klaar voor bent om licht & liefde te gaan voelen in jezelf en te gaan leven vanuit je hart & intuïtie.
 • Er een ander manier is om samen te zijn & te leven dan dat we nu doen. 
 • Je al een tijdje voelt dat je niet jouw leven leeft, niet op het goede pad loopt en het nu tijd is om dat wel te gaan doen.
 • Er veel meer in jou zit, dan dat er nu uitkomt.  
 • Je hier op aarde iets te doen hebt als lichtwerker, healer & reader. Om in ieder geval licht in de wereld te gaan brengen. 
 • Je het verlangen hebt om meer licht, liefde en plezier in jouw leven en dat van een ander te laten stromen  
 • Er klaar voor bent om hoe dan ook jezelf te kunnen zijn en je toe bent aan een onvergetelijke & magische transformatie in jezelf
 • Je er klaar voor bent om diep te duiken en je te verbinden met jezelf, je gevoel, lichaam, intuïtie en de onzichtbare wereld om ons heen om samen magische momenten en diepe heling te laten plaatsvinden.  
 • Jij mensen echt wilt gaan begeleiden op een diepere laag in zichzelf. Niet pappen en nat houden, maar liefdevol doorpakken om echt een transformatie bij je klanten te bewerkstelligen op lichaam- & zielsniveau. Voor de meest uiteen lopende onverklaarbare klachten.  
 • Jij de spiegels wilt gaan vertalen die kinderen aan hun ouders geven en daardoor weer de balans in het gezin hersteld kan worden. 

Wat maakt deze opleiding uniek

Deze opleiding is uniek, omdat jij zelf inzet als persoon en jij bent UNIEK. Misschien voel je dat nu nog niet, maar heb jij wel het verlangen om je unieke zelf te gaan zijn.

Ook is uniek dat jij eerst een persoonlijke magische reis naar jezelf maakt op mentaal- , lichamelijk- , emotioneel-  en op zielsniveau om jezelf te gaan helen. 

Je gaat blokkades, oude patronen en overtuigingen doorbreken & opruimen, zodat jij je unieke en authentieke zelf kan zijn en de magie, licht & liefde je leven in kunt laten stromen.  Je verbind je weer met jouw je hart & je chakra's, zodat alles wat je nodig hebt in je leven vanzelf naar je toe kan komen.

Doordat jij eerst de reis naar jezelf maakt kun jij ook echt voorleven wat je een ander gaat leren.  Uit eigen ervaring weet jij hoe het voelt om in hun schoenen te staan. Waardoor jij in staat bent ze haarfijn aan te voelen, te coachen en te ondersteunen om deze reis te maken en bij het loskomen van lichamelijke, emotionele en spanningsklachten. Je kunt een ander iets niet mee geven als je het zelf niet doorleeft hebt. 

Je gaat werken vanuit je intuïtie, je hogere zelf & de lichtverbinding met moeder aarde, het universum en jouw hart. Je zult antwoorden doorkrijgen op de vragen waarvoor mensen bij jouw terecht komen. Jij zult voelen of weten wat de echte kern van hun probleem is. 
Samen met hen mag je daar naar afzakken om het te helen. Om het oude gevoel te bevrijden & transformeren op celniveau.
Waardoor klachten echt kunnen verminderen of bevrijden. 

En natuurlijk ondersteunen we jou met do en don'ts om de eerste stappen te zetten naar je eigen praktijk.
Naast de live dagen is er elke dinsdagavond een intuïtieve heling & vragenmoment door Kirstie in een besloten groep.
 
De opleiding is gericht om volwassenen te gaan begeleiden of kinderen & ouders.  

Tijdens de reis naar jezelf en L.I.C.H.T Coach ontdek jij:

 • Jouw licht en hoe je kunt gaan leven als je unieke zelf. 
 • Je intuïtie en hoe jij er op kan gaan vertrouwen.
 • Hoe jij het verschil kan maken voor jezelf en anderen door te gaan leven & werken vanuit je intuïtie. 
 • Hoe jij jezelf en en ander kan helen & readen op een heel diep niveau vanuit een harts & zijnsverbinding
 • Hoe jij verbinding kan maken met je lichaam en de boodschappen kunt vertalen die het lichaam geeft aan jezelf en anderen
 • De werking van je chakra's en hoe jij ze kunt helen en lezen bij jezelf en een ander
 • Hoe jij aura's kunt voelen en helen
 • Hoe jij een (gezins)opstelling kan neerzetten voor inzichten en heling. 
 • Healen & readen (blokkades opruimen) op vorig levens, baarmoeder, innerlijke kind, veiligheid, zelfliefde. Op alle thema's van de chakra's.
 • Hoe jij je op zielsniveau kunt verbinden met kinderen en volwassenen om op afstand te kunnen readen en boodschappen doorgeven.
 • Hoe jij boodschappen kunt lezen & doorgeven van entiteiten en jou gidsen
 • Hoe jij jouw huis en het huis van anderen kunt reinigen en vrij kunt maken van negatieve energie en entiteiten
 • Hoe jij je mindset en die van een ander kunt transformeren van een oude naar een nieuwe mindset, door middel van o.a affirmaties en de wet van de aantrekkingskracht.
 • Hoe jij meer vanuit je gevoel en hart kan leven en anderen daarin kunt begeleiden.

Wat maakt jou als 

L.I.C.H.T Coach Uniek

Als L.I.C.H.T coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je 'eigen wijsheid', die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.

Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveaus. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Je gaat coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, lichaamswerk en opstellingen.

Je legt snel de vinger op de juiste plek. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.

Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen.

Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten.

Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is. En dan ben je vaak bij de kern van het probleem.

Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.

Intuïtie Coach

Voor wie deze opleiding geschikt is

 • Je bent een coach en je wilt meer vanuit je intuïtie werken en Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk toevoegen aan je huidige aanbod.
 • Je bent al coach, maar je praktijkje lijkt nog niet te stromen vanuit gemak. Je bent hard aan het werk en de mensen komen nog niet vanzelf naar je toe.
 • Je bent al kindercoach en wil tools om het hele systeem te coachen en heling te bieden. 
 • Je wilt het roer omgooien en als coach/heler, kinderen en/of volwassenen begeleiden door middel van Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk.
 • Er is al vaker gezegd dat je intuïtieve gaven hebt en je bent er nu klaar voor om er iets mee te doen.
 • Je bent bereid om er voor de volle 100% ervoor te gaan. 

Ontdek de nieuwe manier van Heling: Heling vanuit het hart in een ZIJNS-verbinding met jezelf en de ander.

Zij zijn L.I.C.H.T Coach 


profile-pic

Lifechanger. De beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan

Het is een opleiding zoals geen andere. Het geeft diepgang, legt patronen bloot, zonder ellendelange aanloop om bij ‘jouw probleem’ te komen. Elke stap leer je en er is geen druk, waardoor juist van alles gaat stromen. Heel mooi maar ook moeilijk te vangen in woorden. Het is het beste wat ik

De jaaropleiding doen was en blijft de beste investering wat ik ooit voor mezelf heb gedaan in leven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk de stap heb gezet en mijn droom vol vertrouwen te volgen in mijn nieuwe praktijk Lichtreis. Eindelijk de moed, kracht, overtuiging en het licht gevonden. Ik zou zeggen niet meer over nadenken maar doen, echt! Lifechanger.

Esther Lichtreis
profile-pic

Ik ben hier in een jaar tijd letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren

Iets meer dan een jaar geleden was ik 'het' kwijt, 't leven, de liefde, de passie, de wil. Het was geen leven, het was iedere dag overleven. Toen kwam ik door sturing van de engelen en het universum terecht op deze liefdevolle plek, die mijn redding is geworden.

Ik ben hier in een jaar tijd letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren. Ik heb leren lopen op mijn nieuwe benen en de oude los gelaten. Ik heb het leven weer leren kennen zoals het in de essentie hoort te zijn.
De schijnwereld, met doen als alsof, pleasen en presteren omdat het anders nooit goed genoeg was.... voor mezelf, heb ik achter me kunnen laten.

Mijn leven is nu mooi, fijn en meestal gelukkig en dat is helemaal goed, ik ben goed, precies zoals ik ben. Dit had ik voor dat ik begon aan de opleiding niet durven dromen.

Ik vind het spannend om mijn vleugels uit te slaan. Ondanks dat ga ik het pad bewandelen dat goed voelt vanuit mijn hart: Energetisch werken met honden en hun baasjes.

Linda Systemisch coachen met honden.
profile-pic

Ik ben echt een stuk dichter bij mezelf gekomen

Super bedankt voor het omhoog halen en laten ervaren van de helers, readers en intuïtie coaches in ons! Hebben we levenslang plezier van! Bijzondere momenten hebben met zijn allen beleefd. Heel waardevol.
Ik ben ook erg trots op onze transformaties, allemaal op onze eigen mooie manier.

'Ik ben echt een stuk dichter bij mezelf gekomen waardoor ik mijn innerlijke kompas beter kon volgen. Het zaadje van mijn praktijk NatuurSpiegeloog heeft hierdoor onder de juiste omstandigheden wortel kunnen schieten. Als psycholoog durf ik nu ook mijn intuïtie als kracht in te zetten en geef ik op mijn eigen wijze manier intuïtieve psychologische sessies in de natuur!

Maartje - NatuurSpiegeloog

Na het volgen van de cursus

Hoofd en hart zijn verbonden

Je hoofd en hart zijn met elkaar verbonden. Waardoor je meer balans en rust ervaart.


De verandering voel je in jezelf waardoor je het ook kan toepassen in het dagelijks leven.


Na de cursus voel jij wat je nodig hebt en vertrouwt daarop. Je handelt meer vanuit je gevoel. Je leeft meer vanuit jouw intuïtie.

Je kan healen, readen en opstellen

Door de reis naar jezelf, spreek jij je zelfhelend vermogen weer aan.


De natuurlijke healer en reader in jou komt weer naar boven. Je weet hoe jij jezelf & je chakra's kan healen en readen, maar ook anderen op een professionele manier.


Met je intuïtieve vermogen kun je voelen wat de boodschap is achter een klacht of probleem.


Daarnaast kun je (gezins)opstellingen uitvoeren en leiden.

Je zet jouw intuïtie in als wegwijzer in je leven en als coach

Als je eenmaal in verbinding bent met je intuïtie, de juiste energiefrequentie hebt gevonden, verbonden bent met jouw bron, het universum en je gidsen dan weet jij precies wat jij kan inzetten tijdens de coaching.


De antwoorden en handelingen ontstaan vanzelf, omdat jij voelt en weet wat je moet doen.


Je luistert naar je innerlijke stem en je eigen wijsheid. Kortom, jij word de beste coach ever!

Welke methodieken je gaat leren

 • 1
  Het versterken van je intuïtie 
 • 2
  Healing & Reading
 • 3
   Lichaamswerk en voelen
 • 4
  De basis van opstellingswerk
 • 5
  Aarden en je energie systeem schoonhouden
 • 6
   Chakra healing en optimalisatie
 • 7
  De wet van de aantrekkingskracht & affirmaties
 • 8
  Van je gevoeligheid je kracht maken

Zij zijn L.I.C.H.T Coach

profile-pic

Ik durf te vertrouwen op wat ik voel, hoor, weet, zie. Het is niet meer ‘raar’.

Toen ik startte met de opleiding wist ik dat ik er andere dingen gebeurden in mij, waar mijn omgeving niet veel van snapte. Ik begreep dat het te maken had met intuïtie. Maar wat dat dan precies was?

De opleiding heeft mij bewust gemaakt van mijn intuïtie en is deze verder ontwikkeld, waardoor deze heel sterk is geworden. Ik durf te vertrouwen op wat ik voel, hoor, weet, zie. Het is niet meer ‘raar’.
Tijdens de opleiding werk je ook aan jezelf. Er worden emoties uit het verleden geheeld. Door emoties op te ruimen heb ik gemerkt dat ik anders ben komen te staan in de relatie tot de vader van mijn kinderen. Heb ik mooie gesprekken met mijn partner. Maar is ook de relatie tussen mijn ouders, broers en zus anders geworden. Niet doordat zij anders zijn, maar doordat ik bepaalde emoties heb opgeruimd, waardoor ik op een andere manier naar hen en situaties kan kijken.

Mensen zien mij staan. Ik krijg dat regelmatig terug van mijn omgeving, maar ook dat ik er ontspannen en gelukkig uitzie. En als kers op de taart heb ik nu eindelijk de stap durven zetten om mijn eigen praktijk op te zetten als transformationeel en intuïtief coach voor hooggevoelige vrouwen en eventueel hun kinderen en partner.Jeske - Transformationeel en Intuïtief coach
profile-pic

Het is een levensveranderende cursus. Je gaat jezelf weer zijn!

Voordat ik met deze opleiding begon was ik al kindercoach, maar wist ik niet wie ik was. Wat ik hier op aarde kwam doen.
Ik leefde mijn leven en was onzeker, boos, bang, verdrietig en in mezelf en liet dat zeker niet zien aan anderen.

“Ik doe het allemaal wel alleen” was mijn instelling. Ik kwam Kirstie tegen op het moment dat het heel slecht met mij ging. Ik heb bij haar een intuïtiedag meegemaakt en dat was zo’n fijn, warm gevoel. Toen ik zag dat ze de opleiding aanbood en zei iets in mij heel hard “JA!”. Maar tegelijkertijd zei mijn hoofd “NEE!”.

Ik voelde dat er iets heel erg ging veranderen als ik deze keuze zou maken. Wat was ik bang voor wat er komen ging maar ik kon zo óók niet meer verder. Ik voelde dat dit een ommekeer in mijn leven ging zijn. Wat ben ik blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb en niet naar mijn hoofd. Wat een mooie reis heb ik mogen maken in deze cursus! Ik heb mezelf weer gevonden, dingen opgeruimd, aangekeken en losgelaten.

Ik sta nu heel anders in het leven. Ik leef weer, vind het leven mooi! Ik heb mijn eigen leven weer in handen genomen. Ik ben blij, gelukkig, hou echt van mezelf. Ik leef in lichtheid, gemak, liefde en vertrouwen. Ik heb mijn vaste baan opgezegd omdat ik voelde dat ik nu weet waarvoor ik op de aarde ben gekomen. Ik mag nu mensen begeleiden met mijn healende en readende gaven die ik weer heb mogen ontdekken.

Nathalie -Intuïtieve ouder-kindcoaching

Nick & Kirstie

Wij zijn Nick en Kirstie, getrouwd en ouders van 3 kinderen, waarvan Nick van de oudste bonus-papa is.

We werken volledig vanuit onze Intuïtie en laten ontstaan wat er mag ontstaan. We voelen de missie om de wereld een stuk lichter te maken en hebben de wens dat iedereen zich geliefd voelt.

Dat we als mens & kinderen op een liefdevoller manier met elkaar om kunnen gaan. Dat we er allemaal mogen zijn, precies zoals we zijn. Met ons gevoel, gekkigheid, lach en een traan.

En dit proberen we te doen door mensen die ook de missie voelen om licht te verspreiden op te leiden.
We nodigen jou uit om volledig jezelf te zijn. 

Wat je ziet is wie we zijn. We spreken uit wat we bij je voelen en wat er diep in jouw gezien, gevoeld en geheeld wil worden. Het onzichtbare, maken we zichtbaar.

Je word uitgenodigd om volledig jezelf te zijn en om uit te spreken waar jij in geloofd en wat jij echt voelt. Zodat jij kan en mag groeien naar de persoon die jij wilt zijn.

Je masker hoeft niet opgezet te worden en anders prikken we daar doorheen uit liefde voor jou en je helingsproces. We kunnen direct zijn om jou daar te brengen waar je naar toe mag, maar je ook liefdevol dragen & helen met onze handen. 

Ben jij er klaar voor om samen met ons jou unieke en magische leven te gaan leven vanuit je intuïtie.  Klaar om en voorbeeld te zijn voor anderen? En om met jouw mooie licht, het pad van een ander te verlichten?
Dan lijkt het ons super leuk om jou te ontmoeten.