fbpx

Intuïtief Coach & Healer

Om het licht weer te laten ontwaken in jezelf en anderen.

Leer leven & werken vanuit je Intuïtie en creëer jouw unieke en magische leven.
Transformeer je binnenwereld tot een magneet voor licht, liefde en plezier.

Alles wat jij nodig hebt zal dan vanzelf naar je toe stromen.

Word Intuïtief Coach & Healer , verander je leven en dat van een ander

Voor jou als je voelt dat: 

 • Jij er klaar voor bent om licht & liefde te gaan voelen in jezelf en te gaan leven vanuit je hart & intuïtie.
 • Er een ander manier is om samen te zijn & te leven dan dat we nu doen. 
 • Je al een tijdje voelt dat je niet jouw leven leeft, niet op het goede pad loopt en het nu tijd is om dat wel te gaan doen.
 • Er veel meer in jou zit, dan dat er nu uitkomt.  
 • Je hier op aarde iets te doen hebt als lichtwerker, healer & reader. Om in ieder geval licht in de wereld te gaan brengen. 
 • Je het verlangen hebt om meer licht, liefde en plezier in jouw leven en dat van een ander te laten stromen  
 • Er klaar voor bent om hoe dan ook jezelf te kunnen zijn en je toe bent aan een onvergetelijke & magische transformatie in jezelf
 • Je er klaar voor bent om diep te duiken en je te verbinden met jezelf, je gevoel, lichaam, intuïtie en de onzichtbare wereld om ons heen om samen magische momenten en diepe heling te laten plaatsvinden.  
 • Jij mensen echt wilt gaan begeleiden op een diepere laag in zichzelf. Niet pappen en nat houden, maar liefdevol doorpakken om echt een transformatie bij je klanten te bewerkstelligen op lichaam- & zielsniveau. Voor de meest uiteen lopende onverklaarbare klachten.  
 • Jij de spiegels wilt gaan vertalen die kinderen aan hun ouders geven en daardoor weer de balans in het gezin hersteld kan worden. 

Wat maakt deze opleiding uniek

Deze opleiding is uniek, omdat jij zelf inzet als persoon en jij bent UNIEK. Misschien voel je dat nu nog niet, maar heb jij wel het verlangen om je unieke zelf te gaan zijn.

Ook is uniek dat jij eerst een persoonlijke magische reis naar jezelf maakt op mentaal- , lichamelijk- , emotioneel-  en op zielsniveau om jezelf te gaan helen. 

Je gaat blokkades, oude patronen en overtuigingen doorbreken & opruimen, zodat jij je unieke en authentieke zelf kan zijn en de magie, licht & liefde je leven in kunt laten stromen.  Je verbind je weer met jouw je hart & je chakra's, zodat alles wat je nodig hebt in je leven vanzelf naar je toe kan komen.

Doordat jij eerst de reis naar jezelf maakt kun jij ook echt voorleven wat je een ander gaat leren.  Uit eigen ervaring weet jij hoe het voelt om in hun schoenen te staan. Waardoor jij in staat bent ze haarfijn aan te voelen, te coachen en te ondersteunen om deze reis te maken en bij het loskomen van lichamelijke, emotionele en spanningsklachten. Je kunt een ander iets niet mee geven als je het zelf niet doorleeft hebt. 

Je gaat werken vanuit je intuïtie, je hogere zelf & de lichtverbinding met moeder aarde, het universum en jouw hart. Je zult antwoorden doorkrijgen op de vragen waarvoor mensen bij jouw terecht komen. Jij zult voelen of weten wat de echte kern van hun probleem is. 
Samen met hen mag je daar naar afzakken om het te helen. Om het oude gevoel te bevrijden & transformeren op celniveau.
Waardoor klachten echt kunnen verminderen of bevrijden. 

Je krijgt een scala aan methodieken, o.a zelfheling, healing & reading, werken met chakra's, opstellingswerk aangereikt, die jij je eigen maakt om  intuïtief in te zetten in jouw leven en je werk.  
Daarnaast ga jij echt op alle gebieden (mentaal, emotioneel, lichamelijk en energetisch) aan de slag, waardoor je iemand echt kan helen & begeleiden naar zichzelf en hun gewenste leven.

En natuurlijk ondersteunen we jou met do en don'ts om de eerste stappen te zetten naar je eigen praktijk.
Naast de live dagen is er elke dinsdagavond een intuïtieve heling & vragenmoment door Kirstie in een besloten groep.
 
De opleiding is gericht om volwassenen te gaan begeleiden of kinderen & ouders.  
Wil je ouders & kinderen gaan begeleiden kan Intuïtief kind- & gezinscoach, aan je certificaat toegevoegd worden. Dan ben je ook in staat om ouders op lichaams- & zielsniveau te helen. Omdat kinderen vaak een spiegel zijn voor onverwerkte pijn in ouders, is het belangrijk dat je die vaardigheden in je bezit hebt.  

Tijdens de reis naar jezelf en Intuïtief Coach & Healer ontdek jij:

 • Jouw licht en hoe je kunt gaan leven als je unieke zelf. 
 • Je intuïtie en hoe jij er op kan gaan vertrouwen.
 • Hoe jij het verschil kan maken voor jezelf en anderen door te gaan leven & werken vanuit je intuïtie. 
 • Hoe jij jezelf en en ander kan helen & readen op een heel diep niveau vanuit een harts & zijnsverbinding
 • Hoe jij verbinding kan maken met je lichaam en de boodschappen kunt vertalen die het lichaam geeft aan jezelf en anderen
 • De werking van je chakra's en hoe jij ze kunt helen en lezen bij jezelf en een ander
 • Hoe jij aura's kunt voelen en helen
 • Hoe jij een (gezins)opstelling kan neerzetten voor inzichten en heling. 
 • Healen & readen (blokkades opruimen) op vorig levens, baarmoeder, innerlijke kind, veiligheid, zelfliefde. Op alle thema's van de chakra's.
 • Hoe jij je op zielsniveau kunt verbinden met kinderen en volwassenen om op afstand te kunnen readen en boodschappen doorgeven.
 • Hoe jij boodschappen kunt lezen & doorgeven van entiteiten en jou gidsen
 • Hoe jij jouw huis en het huis van anderen kunt reinigen en vrij kunt maken van negatieve energie en entiteiten
 • Hoe jij je mindset en die van een ander kunt transformeren van een oude naar een nieuwe mindset, door middel van o.a affirmaties en de wet van de aantrekkingskracht.
 • Hoe jij meer vanuit je gevoel en hart kan leven en anderen daarin kunt begeleiden.

Wat maakt jou als Intuïtief Coach & Healer uniek

Als Intuïtief Coach & healer werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je 'eigen wijsheid', die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.

Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveaus. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Je gaat coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, lichaamswerk en opstellingen.

Je legt snel de vinger op de juiste plek. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.

Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen.

Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten.

Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is. En dan ben je vaak bij de kern van het probleem.

Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.

Intuïtie Coach

Voor wie deze opleiding geschikt is

 • Je bent een coach en je wilt meer vanuit je intuïtie werken en Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk toevoegen aan je huidige aanbod.
 • Je bent al coach, maar je praktijkje lijkt nog niet te stromen vanuit gemak. Je bent hard aan het werk en de mensen komen nog niet vanzelf naar je toe.
 • Je bent al kindercoach en wil tools om het hele systeem te coachen en heling te bieden. 
 • Je wilt het roer omgooien en als coach/heler, kinderen en/of volwassenen begeleiden door middel van Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk.
 • Er is al vaker gezegd dat je intuïtieve gaven hebt en je bent er nu klaar voor om er iets mee te doen.
 • Je bent bereid om er voor de volle 100% ervoor te gaan. 

Ontdek de nieuwe manier van Heling: Heling vanuit het hart in een ZIJNS-verbinding met jezelf en de ander.

Zij zijn Intuïtief coach &  healer

Het heeft mijn zintuigen weer geopend

Al langere tijd liep ik mezelf voorbij. Ik had het heel erg druk op het werk. Twee jonge kinderen, die ’s nachts niet altijd doorsliepen. Een oudere zoon met ASS, hij had extra begeleiding nodig. In 2018 kreeg ik galsteenaanvallen, ook kreeg ik steeds meer longklachten. Ik was toen op zoek naar een moment van rust, misschien een stilteweekend of zoiets dergelijks.

Een collega van mij, Linda, heeft mij een keer meegenomen naar Kirstie omdat zij nog een oefening wilde doen. Dat was een geweldige ervaring. Daarom besloot ik wat later om me op te geven voor de opleiding intuïtie coach en een retraiteweekend te gaan doen.

Tijdens dat weekend maakte ik voor het eerst kennis met opstellingen, wat een geweldige ervaring was dat. Het was zo nieuw voor mij, ik wist in eerste instantie niet wat er gebeurde.

Maar wat ik in ieder geval zeker wist, was dat dit echt iets voor mij was. Dat ik hier al heel lang mee bezig was, en dat het nu ineens in mijn schoot geworpen werd.

Nadat ik thuiskwam van het weekend werden dingen duidelijker voor mij. Ik was blij dat ik me had opgegeven voor de opleiding.

Tijdens de opleiding intuïtie coach heb ik veel geleerd, veel meegemaakt, mooie mensen leren kennen. Wat hebben we intensief met elkaar samengewerkt.

Het volgen van de opleiding heeft mijn zintuigen weer geopend. Het is eigenlijk net zoals toen ik voor het eerst een bril opzette, ik zag de blaadjes van de bomen weer, en niet één groot groen geheel. Ik zie nu helderder. Kan me tegelijkertijd op een betere manier beschermen.

Tamara

Voor mij is dit heel waardevol geweest

Na een moeilijke tijd besloot ik begin 2019 om voor mijzelf te kiezen en te gaan doen wat goed voelde voor mij. Het woord retraite zat steeds in mijn hoofd en na zoeken op internet kwam ik bij "hart en ziel" uit. Kirstie gaf toen de cursus Cursus Bewust jezelf Zijn in 2 retraite weekenden. De info sprak mij erg aan en heb toen contact gehad met Kirstie en mijzelf ingeschreven. Ik heb dit puur voor mijzelf gedaan en er heel veel aan gehad, dus verder groeien was voor mij een mooi vervolg.

Dit heb ik gedaan met de cursus Intuïtie Coach. Ook weer de weekenden omdat het samenzijn met medecursisten zo fijn is. Je bouwt samen een band op in vertrouwen, omdat je zo veel met elkaar deelt. Ik ben zelf heel erg gegroeid, heb mezelf veel beter leren kennen. Ik heb geleerd hoe ik kan readen en healen. Ik heb in eerste instantie deze cursus voor mezelf gedaan, maar door wat ik allemaal geleerd heb, kan ik ook anderen helpen door er op de goede manier voor een ander te zijn, een ander te readen of een healing te geven. Voor mij is dit alles heel waardevol geweest.

Mieke

We hebben er levenslang plezier van

Super bedankt voor het omhoog halen en laten ervaren van de helers, readers en intuïtie coaches in ons! Hebben we levenslang plezier van! Bijzondere momenten hebben met zijn allen beleefd. Heel waardevol...

Ik ben ook erg trots op onze transformaties, allemaal op onze eigen mooie manier.

Maartje

Na het volgen van de cursus

Hoofd en hart zijn verbonden

Je hoofd en hart zijn met elkaar verbonden. Waardoor je meer balans en rust ervaart.


De verandering voel je in jezelf waardoor je het ook kan toepassen in het dagelijks leven.


Na de cursus voel jij wat je nodig hebt en vertrouwt daarop. Je handelt meer vanuit je gevoel. Je leeft meer vanuit jouw intuïtie.

Je kan healen, readen en opstellen

Door de reis naar jezelf, spreek jij je zelfhelend vermogen weer aan.


De natuurlijke healer en reader in jou komt weer naar boven. Je weet hoe jij jezelf & je chakra's kan healen en readen, maar ook anderen op een professionele manier.


Met je intuïtieve vermogen kun je voelen wat de boodschap is achter een klacht of probleem.


Daarnaast kun je (gezins)opstellingen uitvoeren en leiden.

Je zet jouw intuïtie in als wegwijzer in je leven en als coach

Als je eenmaal in verbinding bent met je intuïtie, de juiste energiefrequentie hebt gevonden, verbonden bent met jouw bron, het universum en je gidsen dan weet jij precies wat jij kan inzetten tijdens de coaching.


De antwoorden en handelingen ontstaan vanzelf, omdat jij voelt en weet wat je moet doen.


Je luistert naar je innerlijke stem en je eigen wijsheid. Kortom, jij word de beste coach ever!

Wat je gaat leren voor jezelf en aan een ander:

 • 1
  Jezelf en een ander helen vanuit een harts- & zijnsverbinding
 • 2
   Roos / boom / chakra en afstandsreading, zowel op kinderen als volwassenen. 
 • 3
  Healen & Readen op je energetisch systeem, waaronder je aura en chakra's en alle thema's van de chakra's. Maar ook op vorig levens, relatie en werk.  Je bent in staat om blokkades op te ruimen. 
 • 4
  Aarden en je energie systeem schoonhouden en bent in staat dit anderen te leren.
 • 5
  Een positieve mindset creëren door te werken met je gedachten kracht en affirmaties.
 • 6
  Op energetisch, lichamelijk en mentaal niveau mensen begeleiden vanuit je intuïtie. 
 • 7
  Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen.
 • 8
  Je ontdekt hoe je alles kan integreren in je leven en werk. We kijken hoe je dat kan doen en wat daarvoor nodig is. Hoe kan jij je boodschap verspreiden op jouw manier.
 • 9
  We onderzoeken wat voor coach jij wilt zijn en voor wie. Hoe kun je een eigen praktijkje opzetten en er voor zorgen dat je praktijkje gaat lopen. Wat komt er bij kijken en wat zijn de valkuilen. 
 • 10
  Er komen diverse onderwerpen aanbod, zodat jij kan voelen welke vormen van werken bij jou past. Vormen van coaching, meditatie, opstellingen, lichaamswerk, chakra's, entiteiten, gidsen komen aanbod.  Er wordt een basis aangelegd en vanuit daar ga jij je eigen weg en manier vinden vanuit je intuïtie.

Zij zijn Intuïtief Light Healer

Nick & Kirstie

Wij zijn Nick en Kirstie, getrouwd en ouders van 3 kinderen, waarvan Nick van de oudste bonus-papa is.

We werken volledig vanuit onze Intuïtie en laten ontstaan wat er mag ontstaan. We voelen de missie om de wereld een stuk lichter te maken en hebben de wens dat iedereen zich geliefd voelt.

Dat we als mens & kinderen op een liefdevoller manier met elkaar om kunnen gaan. Dat we er allemaal mogen zijn, precies zoals we zijn. Met ons gevoel, gekkigheid, lach en een traan.

En dit proberen we te doen door mensen die ook de missie voelen om licht te verspreiden op te leiden.
We nodigen jou uit om volledig jezelf te zijn. 

Wat je ziet is wie we zijn. We spreken uit wat we bij je voelen en wat er diep in jouw gezien, gevoeld en geheeld wil worden. Het onzichtbare, maken we zichtbaar.

Je word uitgenodigd om volledig jezelf te zijn en om uit te spreken waar jij in geloofd en wat jij echt voelt. Zodat jij kan en mag groeien naar de persoon die jij wilt zijn.

Je masker hoeft niet opgezet te worden en anders prikken we daar doorheen uit liefde voor jou en je helingsproces. We kunnen direct zijn om jou daar te brengen waar je naar toe mag, maar je ook liefdevol dragen & helen met onze handen. 

Ben jij er klaar voor om samen met ons jou unieke en magische leven te gaan leven vanuit je intuïtie.  Klaar om en voorbeeld te zijn voor anderen? En om met jouw mooie licht, het pad van een ander te verlichten?
Dan lijkt het ons super leuk om jou te ontmoeten.

Ga jij de reis met ons maken om te gaan leven en werken vanuit je intuïtie?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.