fbpx

Intuïtie Coach

Laat de natuurlijke healer en reader in jou ontwaken en ga leven vanuit je hart. 
Coach mensen en kinderen vanuit jouw intuïtie,
breng ze weer thuis bij zichzelf en maak het verschil.
Verlicht met jouw licht het pad van een ander.
Je intuïtie geeft jou alle antwoorden die je nodig hebt en wijst je de weg. 

Word Intuïtie Coach, verander je leven en dat van een ander

Tijdens de cursus tot Intuïtie coach ga je de reis maken naar jezelf.  Je gaat op zoek naar jouw intuïtie, je eigen wijsheid en de natuurlijke healer en reader die in jou zit.

Je start een proces wat je leven veranderd. Je blokkades, oude patronen en patronen gaan we doorbreken op mentaal, emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau. Zodat jij je unieke en authentieke zelf kan zijn en de Intuïtie Coach kan worden die jij wilt zijn.

Ga leven vanuit je hart, zodat alles wat je nodig hebt in je leven vanzelf naar je toe kan stromen.

Doordat jij eerst de reis naar jezelf maakt, weet je uit eigen ervaring hoe jij anderen kan helpen, coachen en ondersteunen om deze reis te maken en bij het loskomen van lichamelijke, emotionele en spanningsklachten. Je kunt een ander iets niet mee geven als je het zelf niet doorleeft hebt. 

Tijdens deze reis naar jezelf en naar de Intuïtie Coach ontdek jij:

 • Jouw licht en word je bewust wie jij in werkelijkheid bent
 • Je intuïtie en hoe jij er op kan gaan vertrouwen. En deze kan inzetten voor jezelf en een ander in je dagelijks leven
 • Hoe jij jezelf en en ander kan helen vanuit een harts & zijnsverbinding
 • De werking van je chakra's en hoe jij ze kunt helen en lezen bij jezelf en een ander
 • Hoe jij aura's kunt voelen en helen
 • Hoe jij een opstelling kan neerzetten voor inzichten en heling. 
 • Healen en readen (blokkades opruimen) op vorig levens, innerlijke kind, veiligheid, zelfliefde. Eigenlijk op alle thema's van de chakra's.
 • Hoe jij je op zielsniveau kunt verbinden met kinderen en volwassenen om op afstand te kunnen readen en boodschappen doorgeven.
 • Hoe jij je mindset en die van een ander kunt transformeren van een oude naar een nieuwe mindset, door middel van o.a affirmaties en de wet van de aantrekkingskracht.
 • Met welke doelgroep jij wilt werken, als coach, healer, reader of opsteller, dit kan met kinderen of volwassenen, of beiden
 • Hoe jij meer vanuit je gevoel en hart kan leven.

Wat maakt jou als intuïtie coach uniek

Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je 'eigen wijsheid', die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.

Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveaus. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Je gaat coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, lichaamswerk en opstellingen.

Je legt snel de vinger op de juiste plek. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.

Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen.

Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten.

Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is. En dan ben je vaak bij de kern van het probleem.

Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.

Intuïtie Coach

Voor wie de cursus geschikt is

 • Je bent een coach en je wilt meer vanuit je intuïtie werken en Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk toevoegen aan je huidige aanbod.
 • Je bent al coach, maar je praktijkje lijkt nog niet te stromen vanuit gemak. Je bent hard aan het werk en de mensen komen nog niet vanzelf naar je toe. 
 • Je wilt het roer omgooien en als coach, kinderen en/of volwassenen begeleiden door middel van Healing, Reading en Lichaams- en opstellingswerk.
 • Er is al vaker gezegd dat je intuïtieve gaven hebt en je bent er nu klaar voor om er iets mee te doen.
 • Je bent bereid om er voor de volle 100% ervoor te gaan en thuis te oefenen. Dat je de intentie hebt om echt als Intuïtie Coach aan de slag te gaan.

Ontdek de nieuwe manier van Heling: Heling vanuit het hart in een ZIJNS-verbinding met jezelf en de ander.

Zij zijn Intuïtie coaches

Het heeft mijn zintuigen weer geopend

Al langere tijd liep ik mezelf voorbij. Ik had het heel erg druk op het werk. Twee jonge kinderen, die ’s nachts niet altijd doorsliepen. Een oudere zoon met ASS, hij had extra begeleiding nodig. In 2018 kreeg ik galsteenaanvallen, ook kreeg ik steeds meer longklachten. Ik was toen op zoek naar een moment van rust, misschien een stilteweekend of zoiets dergelijks.

Een collega van mij, Linda, heeft mij een keer meegenomen naar Kirstie omdat zij nog een oefening wilde doen. Dat was een geweldige ervaring. Daarom besloot ik wat later om me op te geven voor de opleiding intuïtie coach en een retraiteweekend te gaan doen.

Tijdens dat weekend maakte ik voor het eerst kennis met opstellingen, wat een geweldige ervaring was dat. Het was zo nieuw voor mij, ik wist in eerste instantie niet wat er gebeurde.

Maar wat ik in ieder geval zeker wist, was dat dit echt iets voor mij was. Dat ik hier al heel lang mee bezig was, en dat het nu ineens in mijn schoot geworpen werd.

Nadat ik thuiskwam van het weekend werden dingen duidelijker voor mij. Ik was blij dat ik me had opgegeven voor de opleiding.

Tijdens de opleiding intuïtie coach heb ik veel geleerd, veel meegemaakt, mooie mensen leren kennen. Wat hebben we intensief met elkaar samengewerkt.

Het volgen van de opleiding heeft mijn zintuigen weer geopend. Het is eigenlijk net zoals toen ik voor het eerst een bril opzette, ik zag de blaadjes van de bomen weer, en niet één groot groen geheel. Ik zie nu helderder. Kan me tegelijkertijd op een betere manier beschermen.

Tamara

Voor mij is dit heel waardevol geweest

Na een moeilijke tijd besloot ik begin 2019 om voor mijzelf te kiezen en te gaan doen wat goed voelde voor mij. Het woord retraite zat steeds in mijn hoofd en na zoeken op internet kwam ik bij "hart en ziel" uit. Kirstie gaf toen de cursus Cursus Bewust jezelf Zijn in 2 retraite weekenden. De info sprak mij erg aan en heb toen contact gehad met Kirstie en mijzelf ingeschreven. Ik heb dit puur voor mijzelf gedaan en er heel veel aan gehad, dus verder groeien was voor mij een mooi vervolg.

Dit heb ik gedaan met de cursus Intuïtie Coach. Ook weer de weekenden omdat het samenzijn met medecursisten zo fijn is. Je bouwt samen een band op in vertrouwen, omdat je zo veel met elkaar deelt. Ik ben zelf heel erg gegroeid, heb mezelf veel beter leren kennen. Ik heb geleerd hoe ik kan readen en healen. Ik heb in eerste instantie deze cursus voor mezelf gedaan, maar door wat ik allemaal geleerd heb, kan ik ook anderen helpen door er op de goede manier voor een ander te zijn, een ander te readen of een healing te geven. Voor mij is dit alles heel waardevol geweest.

Mieke

We hebben er levenslang plezier van

Super bedankt voor het omhoog halen en laten ervaren van de helers, readers en intuïtie coaches in ons! Hebben we levenslang plezier van! Bijzondere momenten hebben met zijn allen beleefd. Heel waardevol...

Ik ben ook erg trots op onze transformaties, allemaal op onze eigen mooie manier.

Maartje

Na het volgen van de cursus

Hoofd en hart zijn verbonden

Je hoofd en hart zijn met elkaar verbonden. Waardoor je meer balans en rust ervaart.


De verandering voel je in jezelf waardoor je het ook kan toepassen in het dagelijks leven.


Na de cursus voel jij wat je nodig hebt en vertrouwt daarop. Je handelt meer vanuit je gevoel. Je leeft meer vanuit jouw intuïtie.

Je kan healen, readen en opstellen

Door de reis naar jezelf, spreek jij je zelfhelend vermogen weer aan.


De natuurlijke healer en reader in jou komt weer naar boven. Je weet hoe jij jezelf kan healen en readen, maar ook anderen op een professionele manier.


Met je intuïtieve vermogen kun je voelen wat de boodschap is achter een klacht of probleem.


Daarnaast kun je (gezins)opstellingen uitvoeren en leiden.

Je zet jouw intuïtie in als wegwijzer in je leven en als coach

Als je eenmaal in verbinding bent met je intuïtie, de juiste energiefrequentie hebt gevonden, verbonden bent met jouw bron, het universum en je gidsen dan weet jij precies wat jij kan inzetten tijdens de coaching.


De antwoorden en handelingen ontstaan vanzelf, omdat jij voelt en weet wat je moet doen.


Je luistert naar je innerlijke stem en je eigen wijsheid. Kortom, jij word de beste coach ever!

Wat je gaat leren voor jezelf en aan een ander:

 • 1
  Jezelf en een ander helen vanuit een harts- & zijnsverbinding
 • 2
   Roos / boom / chakra en afstandsreading, zowel op kinderen als volwassenen. 
 • 3
  Healen & Readen op je energetisch systeem, waaronder je aura en chakra's en alle thema's van de chakra's. Maar ook op vorig levens, relatie en werk.  Je bent in staat om blokkades op te ruimen. 
 • 4
  Aarden en je energie systeem schoonhouden en bent in staat dit anderen te leren.
 • 5
  Een positieve mindset creëren door te werken met je gedachten kracht en affirmaties.
 • 6
  Op energetisch, lichamelijk en mentaal niveau mensen begeleiden vanuit je intuïtie. 
 • 7
  Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen.
 • 8
  Je ontdekt hoe je alles kan integreren in je leven en werk. We kijken hoe je dat kan doen en wat daarvoor nodig is. Hoe kan jij je boodschap verspreiden op jouw manier.
 • 9
  We onderzoeken wat voor coach jij wilt zijn en voor wie. Hoe kun je een eigen praktijkje opzetten en er voor zorgen dat je praktijkje gaat lopen. Wat komt er bij kijken en wat zijn de valkuilen. 
 • 10
  Er komen diverse onderwerpen aanbod, zodat jij kan voelen welke vormen van werken bij jou past. Vormen van coaching, meditatie, opstellingen, lichaamswerk en het inzetten van edelstenen komen aanbod.  Er wordt een basis aangelegd en vanuit daar ga jij je eigen weg en manier vinden vanuit je intuïtie.

Zij zijn Intuïtie coaches

Nick & Kirstie

Wij zijn Nick en Kirstie, getrouwd en ouders van 3 kinderen, waarvan Nick van de oudste bonus-papa is.

We werken volledig vanuit onze Intuïtie en laten ontstaan wat er mag ontstaan. We werken voornamelijk met Intuïtieve Opstellingen waarbij we gebruik maken van healing en reading. Hierbij nodigen we jou uit om uit te spreken wat jij voelt. Hierdoor kom jij steeds dichter bij jezelf en worden pijnstukken in jou opgeruimd.

Ook maken we gebruik van meditatie, visualisatie en praktische oefeningen om jou de nodige handvatten aan te bieden.

Wat je ziet is wie we zijn. We spreken uit wat we bij je voelen en wat er diep in jouw gezien, gevoeld en geheeld wil worden. Het onzichtbare, maken we zichtbaar.

Je word uitgenodigd om volledig jezelf te zijn, zodat jij kan en mag groeien naar de persoon die jij wilt zijn. Je masker hoeft niet opgezet te worden en anders prikken we daar doorheen uit liefde voor jou en je helingsproces. We kunnen direct zijn om jou daar te brengen waar je naar toe mag.

Ga jij de reis naar jezelf met ons maken?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.