fbpx

In verbinding met jezelf en je baby


Kom meer in contact met jezelf, je gevoel en
je intuïtie, zodat je ontdekt en voelt wat jij

en je baby nodig hebben in deze bijzondere tijd.

Kom meer in contact met jezelf,
je gevoel en je intuïtie, zodat
je ontdekt en voelt 
wat jij en je baby
nodig hebben in deze
bijzondere tijd.

Geniet van het wondertje in je buik

Hoi lieve zwangere jij. 


Wat een prachtige fase in je leven is dit. Er groeit zomaar een kindje in je buik, waar jij verantwoordelijk voor bent. Kan ook wel heel spannend voelen soms, wetende dat alles wat je denkt en voelt invloed heeft op de kleine spruit in je buik.

Twijfels en onzekerheden of het goed gaat met je kindje, of je het wel goed doet, of je het wel kan en hoe de bevalling gaat verlopen komen en gaan. 

En misschien heb je er ook nog wel lichamelijk en emotionele klachten bij.
Het is soms echt een rollercoaster aan gevoelens die voorbij vliegen. 

 

Ik herken het helemaal, als moeder van 3 jongens. En elke zwangerschap heb ik weer als anders ervaren. Bij de laatste 2 was ik veel meer in verbinding met mijn gevoel & intuïtie en wist ik hoe ik verbinding kon maken met die kleine spruit in mijn buik.
Wat een verademing en rust gaf dat. Ik kon mijn kindjes lezen, voelen en wist intuïtief wat het nodig had. Ik durfde daar ook volledig op te vertrouwen.
Ik voelde me veel zekerder en krachtiger in het moederschap. 

Maar dit hoeft niet voor altijd zo te blijven. Leer jezelf begrijpen. Kom thuis bij jezelf. 

Je baby voelt alles wat jij voelt, wist je dat? 

Ben jij je al bewust van wat je onbewust doorgeeft aan je kindje terwijl het veilig in je baarmoeder zit?                           

Emoties, zoals vreugde, verwondering, blijdschap, maar ook angst, pijn, verdriet, spanningen en invloeden van buitenaf, van je omgeving krijgt je kleintje onbewust al mee en slaat het ergens in zichzelf op.

 

Hoe ga je om als moeder met alle invloeden buiten af waar je zelf niets over te zeggen hebt? Stress op het werk, spanningen in je relatie, zwangerschapshormonen, angsten of het wel gezond is en het goed gaat, andere kinderen in het gezin die hun aandacht nodig hebben, terwijl je voelt dat jij eigenlijk je rust moet nemen? 

 

Hoe ga je hier doorheen, zonder schuldgevoel naar je zelf, de ander

en de kleine in je buik?                                                                               

Hoe kun je als moeder, in de drukke maatschappij waarin we nu leven toch genieten van je zwangerschap, van het wondertje dat in jou buik groeit en waar jij de verantwoording over draagt!


Daar kan ik je in begeleiden bij 1-daagse In verbinding met je kindje.
Ik voel intuïtief aan wat jij en je baby nodig hebben. 


Eugenie ging je voor

'Ik zou het liefst iedereen die zwanger is het gunnen om onder Kirstie haar vleugels inzichten te krijgen en bewuster te worden van het kleine wonder dat bij al die mooie vrouwen in hun buik zit'.

Wauw wat een mooi compliment heb ik mogen ontvangen.

Eugenie kwam bij ons toen zij 38 weken zwanger was. Ze wist van te voren niet of ze kon gaan en of de kleine al was geboren.

Ze kwam omdat ze meer verbinding wilde met haar kleine. Eugenie wist dat ze zwanger was, maar haar gevoel was nog niet op dat niveau. Graag wilde ze haar mind en gevoel op hetzelfde niveau krijgen."Kirstie heeft me in laten zien dat ik op mezelf mag vertrouwen en dat ik heel veel liefde heb om aan de kleine te geven. De kleine en ik zijn 1 en om dat gevoel te vergroten gaf Kirstie me als tip om tegen de kleine te praten. Gewoon praten over wat we gaan doen, kleine dingen zoals fietsen, douchen, boodschappen doen. In eerste instantie vond ik dat allemaal een beetje raar, maar ik merkte wel dat ik me bewuster werd dat we bij elkaar horen.

Op een gegeven moment ben ik voor een spiegel gaan staan en voelde en zag ik mezelf ineens als 1 met m'n buik en dus ook de kleine. Dit was zo'n raar, maar ook een héél mooi moment. Vanaf dat moment voel ik me ook echt 1 met de kleine.

De bevalling kon eigenlijk elk moment beginnen, maar voor mijn gevoel duwde ik dat steeds naar voren. " Ik ben nog geen 40 weken, dus die bevalling duurt nog ff". Kirstie maakte me ervan bewust dat ik me toch nu al voor mocht bereiken op de bevalling, want het kon zijn dat het sneller zou komen dan ik dacht.

Doordat ik naar Kirstie ben gegaan ben ik bewust gemaakt dat ik 1 mag zijn met de kleine en dat de kleine al meer meekrijgt dan dat menigeen denkt. Ik vertrouw nu op mezelf dat ik het goed ga doen en op mijn gevoel mag vertrouwen.

Ik zou het liefst iedereen die zwanger is het gunnen om onder Kirstie haar vleugels inzichten te krijgen en bewuster te worden van het kleine wonder dat bij al die mooie vrouwen in hun buik zit.

Iedereen heeft liefde in zich. Jij bent degene die dat toe mag laten en zodra je dat doet gaan er ook andere poorten open.... Wij zijn allemaal liefde!! "

Liefs Eugenie

Eugenie

Onderstaande thema's komen voorbij:

 • Contact maken met je kindje en je lichaam
 • Positief denken en uit de negatieve
  angst-gedachten cirkel stappen.
 • Vertrouwen op en in wat je lichaam je verteld
 • De impact van stress en negativiteit
  op je baby in je buik en hoe je er mee omgaat
 • Zelf-healing met je eigen handen
  voor klachten die je hebt
 • In vertrouwen uitkijken naar je bevalling

De cursus wordt gegeven door:


Kirstie Neggers - Rijnen

Hoi! Ik ben Kirstie, moeder van 3 jongens van een half jaar, 3 jaar en 8 jaar waar ik intens van geniet. 


Ik heb alle drie de zwangerschappen en bevalling heel anders ervaren. De eerste vanuit angst en veel zwaarte.  
Bij de tweede en derde heb ik de kracht van mijn gevoel en intuïtie ontdekt en kon ik het vanuit lichtheid en veel meer vertrouwen dragen. Ik was volledig in verbinding met mijn baby's destijds. 


Ik volg ik graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen. Leven en werken vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren is mijn basis.


Ik zie jou, zonder oordeel en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf.

In de cursus stem ik intuïtief af op wat ik voel en doorkrijg voor jou en je baby. 

Praktisch werken vind ik ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Vandaar dat je ook met praktische tips en tools naar huis gaat. 


Ik gun jou een mooie zwangerschap en bevalling. Dat je in verbinding kunt zijn met je baby en volop kunt genieten van het wondertje dat in je buik groeit. 


Wees welkom, 


Liefs Kirstie

Locatie en data

De 1-daagse worden gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel.
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.


De dag is van 10.00u tot 15.00 en je investering is 85 euro.
De lunch wordt verzorgt.

De data zijn:
Maandag 14 september

Wil jij in verbinding komen met je baby?

Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Geef even aan op welke data je wilt komen. 
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.