fbpx

Vanuit Hart&Ziel

De plek om thuis te komen bij jezelf.


Vanuit
Hart&Ziel

De plek om thuis te
komen bij jezelf

Vanuit Hart&Ziel

De plek om thuis
te komen bij jezelf.
Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud weer in contact te brengen met hun gevoel, intuïtie, eigen wijsheid en zijn of haar eigen kracht.   

Ben jij klaar voor verandering? 

Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Wij zijn Nick en Kirstie en begeleiden kinderen, volwassenen en gezinnen die klaar zijn voor verandering, welk probleem of klacht je ook hebt.


Dit doen we door middel van onze intuïtie en onze eigenwijsheid. De 7 levenskrachten en niet te vergeten de 7 chakra's.

Omdat we samenwerken met ons hogere zelf, onze gidsen en het universum zien en voelen wij wat de echte oorzaak is van jouw probleem. We maken het onzichtbare zichtbaar en halen naar boven wat diep in jezelf verstopt is of vast is gaan zitten. 


De eerste stap naar verandering is de bereid om naar jezelf te kijken en je eigen patronen en overtuigingen waar je in vast zit.
Hoe confronterend dat soms ook is. Verandering begint bij jezelf en niet bij de ander. 

Als jij verandert, dan veranderen anderen om je heen met je mee.

Wanneer jij anders reageert en handelt in situaties, dan reageert de ander ook anders op jou. 


droom passie gevoel

Waar wij jou bij kunnen helpen

  • Thuiskomen bij jezelf. Bij wie je in wezen bent,
  • Oude patronen die terug blijven komen in je leven
  • Onverklaarbare lichamelijke en emotionele klachten
  • Inzicht krijgen in gezinsproblemen
  • In contact brengen met jezelf, je lichaam, gevoel en intuïtie
  • Je zelf-helend vermogen activeren
  • Helen van oude (kind)pijnen, familie-karma en vorig levens
  • Liefde voor jezelf vergroten
  • Van je hooggevoeligheid je kracht maken

Wat anderen zeggen

Onze Reis...

Kirstie - Van controle freak naar de ontmoeting met mijzelf

Ook ik heb jarenlang niet lekker in mijn vel gezeten. Ik wist niet hoe ik moest ontspannen en had totaal geen rust in mijn lijf en ging altijd maar door. In het moederschap voelde ik me regelmatig geen goede ouder, een emotionele wrak die zich soms niet in de hand had en dat uitte zich in boos worden op mijn kind en mijn partner.


Ik wilde het zo graag goed doen voor andere, wat ten koste ging van mijzelf. Maar toch ging ik door, Omdat ik dacht dat het niet anders kon. Ik wist niet beter, ik had niet anders geleerd...


Totdat mijn lichaam mij letterlijk stil zette. Mijn lichaam kon deze stress gewoon niet meer aan. Ik liep al wat langer rond met vermoeidheidsklachten, maar dat was niet genoeg om mij stil te zetten en te luisteren naar de signalen die mijn lichaam mij gaf.
Vervolgens kreeg ik last van mijn schildklier en heb ik verschillende onderzoeken gehad, maar daar kwam niks uit.


Het enigste wat de dokter kon vertellen was dat ik licht overspannen was en dat het goed was om NU rust te nemen voordat het erger zou worden. Maar hoe moest ik dat doen?


Ik moest van mezelf hard werken, ik moest een goede moeder en partner zijn. Allerlei overtuigingen waarin ik geloofde. Het frustreerde me dan ook ontzettend dat mijn lichaam mij een halt toe riep. Hoe en waarom kon mij dit overkomen?


Ik had letterlijk geen controle meer over mezelf, mijn emoties en mijn gedachten. Alles leek mij te overkomen. En controle had ik graag, want dat bood mij veiligheid. Maar die veiligheid voelde ik steeds minder...


Totdat er een moment kwam dat ik dacht 'Nee Kirstie, zo kan het niet meer. Het moet echt anders.'


Bij 'toeval' kwam ik aanraking met de chakra's en dat veranderde mijn leven voor goed. Ik maakte een reis naar mezelf via de chakra's. Hierdoor leerde ik mezelf ECHT kennen.


Ik kwam er achter dat ik allerlei overtuigingen vanuit mijn eigen opvoeding had die ik was gaan geloven, terwijl die voor mij helemaal niet klopte.


Tijdens de reis naar mijn binnenste via mijn chakra's, kwam ik weer in verbinding met mijn gevoel, intuïtie en helende, helderwetende en heldervoelende gaven.

En daar ontmoette ik mijzelf. Het voelde echt als thuiskomen.
Het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven. 

Nick - Van eigenwijs naar wijs

Vroeger toen ik klein was en op de basisschool zat, heb ik altijd veel vriendjes gehad. Ik lag goed in de groep. Maar toch speelde ik, als één van de weinige met kindjes die wat minder goed in de groep lagen of die het 'buitenbeentje' waren.


Persoonlijk herinner ik niet waarom ik dat deed, maar mijn moeder wel. Volgens haar deed ik dat omdat ik hun zielig vond of omdat ik het vervelend vond dat ze niet goed in de groep lagen.


Wat ik me wel herinner is dat ik nooit goed tegen onrecht kon. Onrecht tegen mezelf of tegen iemand anders. En daar ging ik tegen in. Zelfs tegen de 'stoerste' jongens van de klas. Ik maakte me daardoor niet populair en maakte het niet makkelijker voor mezelf. 


Toch deed ik het, omdat ik wist dat het niet klopte wat zij deden. Toen volgde ik al mijn gevoel en dat is de leidraad van mijn leven geworden.


Ook jaren later op het HBO. Ik had het druk en wilde van alles. Stage, school, werken, uitgaan, voetballen en ga maar door. Het werd me allemaal te veel, ik zat in de knoop met mezelf. Totdat ik besloot om tijdelijk te stoppen met school.


Dat was mijn verlossing. Ook al zeiden anderen dat ik door moest gaan, omdat ik bijna klaar was. Maar nee, ik kon het niet meer. Gevoelsmatig kon ik het niet meer. Het was op. 


Ik leerde Kirstie kennen. Hoe meer ik haar leerde kennen, hoe beter ik mezelf leerde kennen en mijn gevoel. Ik kwam in aanraking met Healing & Reading. Ergens geloofde ik wel dat er meer is als hemel en aarde, maar wat? Ik had geen idee.


Langzaam maar zeker kreeg ik er een beter idee over. Kirstie leerde me Healen & Readen. Op dat moment vielen bij mij de kwartjes. 


Ik leerde mezelf lezen en kwam achter de oorzaak van allerlei gedragingen en bepaalde patronen in mijn leven. Mijn hardnekkigste patroon was en is soms nog mijn hoofd.


Hoe meer ik ging voelen bij mezelf, hoe meer ik me er tegen verzetten. Uit angst om anders te zijn. Daarin was mijn hoofd ontzettend sterk. Terwijl ik heel goed voelde welk pad ik wilde bewandelen, maar de angst hield me klein.


Door veel aan mezelf te werken en soms door de spreekwoordelijke schop onder mijn kont te krijgen van Kirstie lukt het me nu wel om trouw te blijven aan mijn gevoel en intuïtie. 

Healen en Readen, iedereen kan het!

                                                                    We zijn in staat ons zelf en anderen te helen.

Allebei hebben we dus op onze eigen manier een reis naar onszelf gemaakt en de natuurlijke healer en reader in onszelf ontdekt. En daar hebben we geen inwijdingen voor nodig gehad.


Nee, het zit al in iedereen en iedereen kan het. Wel hebben we allebei daarna een energetische opleiding gevolgd om tools te krijgen om onze helderziende, heldervoelende en helderwetende gaven op een positieve manier in te zetten in ons leven.

Wij leven vanuit onze intuïtie en voeden onze kinderen op vanuit intuïtie is zo fijn, omdat je vertrouwt op je jezelf en je gevoel. En natuurlijk elkaar. We staan wel open voor andermans waarheid, maar uiteindelijk doen we wat goed voelt voor ons. En daarmee hebben we een ontspannen en gelukkig gezinsleven voor onszelf gecreëerd.

Natuurlijk hebben we ook onze ups en downs, maar er is voldoende draagkracht en liefde om deze samen te dragen.


We hebben intuïtieve afstemmingen (Healing & Reading) en gezinsopstellingen al veel ingezet in ons werk, maar ook in ons gezinsleven. Om te kunnen voelen en weten, wat de kinderen zelf niet onder woorden kunnen brengen. 

Om ons heen zien we het wel eens anders. Kinderen en ouders die niet lekker in hun vel zit. Overlopen door de eisen die aan ze gesteld zijn en waaraan ze willen voldoen. Eisen van zichzelf, ouders en de maatschappij.
(Jonge) Ouders die worstelen met de opvoeding, onzekerheid, doe ik het wel goed, vergelijken van je baby of vergelijken hun baby/kind met anderen.

Het doet pijn in ons hart. Want het kan echt anders. Als je bereid bent om naar jezelf en de spiegels om je heen te kijken. En daar willen we jullie graag bij helpen vanuit onze eigen intuïtie en de 7 levenskrachten die we ontwikkeld hebben.

Kijk gerust eens rond op onze website en mail of bel als je vragen hebt. We helpen je graag op weg naar de verbinding met jezelf, je gevoel & intuïtie en een meer ontspannen en gelukkig (gezins)leven.

Onze kernwaarden

Jezelf zijn

Je wordt geboren en je bent nog helemaal blanco. Volledig jezelf. Naarmate je opgroeit word je steeds meer gevormd door de mensen om je heen, door alles wat je ziet en hoort.

Je neemt dingen voor WAAR aan, omdat je vertrouwd op je ouders en leraren.
Dit hoeft niet altijd de waarheid te zijn. Maar dit ga je vaak wel geloven.


We vinden het belangrijk dat jij weer je eigen waarheid en jezelf gaat ontdekken. Gaat vertrouwen op je eigen kracht en intuïtie in plaats van je te laten leiden door wat anderen zeggen. 

Verandering begint bij jezelf

Alles staat in verbinding met elkaar en we zijn onderdeel van één geheel.

Doordat alle met
Jij bent verbonden met jezelf, je gevoelens, gedachten en emoties.
Maar ook met je gezin, partner en alle anderen. 


We hebben elkaar nodig om te groeien, ontwikkelen en te genieten. Bij iedereen die je tegenkomt heb je iets te leren of te geven. Je laat elkaar iets zien als een spiegel. Soms fijn en soms ook niet.


Als je kunt kijken naar de spiegels die de buitenwereld je laat zien, ben jij in staat om je binnenwereld te veranderen. 

En als jij je binnenwereld kan veranderen, verandert de buitenwereld vanzelf met je mee. 

.

Liefde

Onze natuurlijke staat van ZIJN is Liefde. Kijk maar eens naar de baby’s en peuters om ons heen, zij leven vanzelf al vanuit Liefde.


Ze kunnen je soms raken met een blik of een lach, waardoor je hart even overstroomt van pure liefde. Ze oordelen niet en maken geen onderscheid.

Ze leven in het moment en van dag tot dag. En ondertussen geven ze jou liefde, maken ze heel veel plezier en genieten ze van het leven.


Hoe mooi zou het zijn als iedereen dit zou voelen en vanuit liefde de verbinding met zichzelf en de ander aan kan gaan. 

Cursus aanbod

Cursus Bewust Jezelf ZIJN

Je herkent het misschien wel, dat je soms even met de handen in het haar zit en niets van jezelf begrijpt. Soms lijkt het alsof je niet thuishoort op deze wereld.


Je emoties en gedachten hebben vaak de overhand. 
Je hoofd blijft vol, je lichaam is moe of je hebt pijnklachten en je komt er niet van af.


Maar dit hoeft niet voor altijd zo te zijn. Leer jezelf begrijpen. Kom thuis bij jezelf en je intuïtie.


Maak kennis met de 7 levenskrachten en leer je chakra's Healen en Readen in deze 6-daagse cursus. Ruim oude patronen en blokkades op en wordt de beste versie van jezelf, voor jou zelf.


Basiscursus Healen, Readen en Gezinsopstellingen voor jou en je gezin

Loop het niet helemaal lekker in je gezin? Merk jij dat je kinderen gespannen thuiskomen of gespannen zijn? Wat zich o.a. uit in emotionele uitbarstingen, niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, onverklaarbare lichamelijke klachten.


Of ben jij en je kinderen hoogsensitief waardoor jullie moeite hebben om jezelf staande te houden in de prestatiegerichte maatschappij? Worden jullie geleefd door alle eisen waar je aan moet voldoen op school of werk? Voel jij of je kinderen zich anders dan anderen?


En wil jij daar verandering in? Dan is de basiscursus Healen, Readen en Gezinsopstellingen iets voor jou. 

Intuïtie Coach

Je gaat op zoek naar jouw intuïtie, je eigen wijsheid en de natuurlijke healer en reader die in jou zit.
Maar ook naar jouw blokkades en oude patronen / overtuigingen om deze te doorbreken en op te ruimen, zodat jij de Intuïtie Coach kan worden die jij wilt zijn. 


Je maakt kennis met de kracht van de 7 levenskrachten en chakra's. 


Je gaat erachter komen wat jij te vertellen en te brengen hebt aan de volwassenen en kinderen op deze wereld. Je komt erachter wat jouw verhaal is en hoe jij anderen hiermee mag inspireren. 


Je kan Intuïtief kindercoach worden of je gaat volwassenen coachen gericht op een specifieke doelgroep waar jij aantrekkingskracht bij voelt, of waar jouw ervaring, passie of interesse ligt.

Retraite Thuiskomen bij jezelf

Tijdens een retraite trek je een weekend terug in jezelf. Zonder de beslommeringen van het dagelijks leven. Je laat alles even los om weer tot jezelf te komen. Om weer bij je gevoel te komen en te voelen wat goed is voor jou.


Je krijgt nieuwe inzichten en handvatten op bepaalde thema's in je leven waar je mee worstelt. Er is ruimte voor persoonlijke groei en bewustwording. 


Tijdens het retraite maken we o.a. gebruik van meditatie, visualisatie, stilte, healing & reading, en de natuur. 

(Energetische) Coaching

Reading voor jou of je kind

Tijdens een reading voor jou of je kind worden je chakra's, aura en je energieveld gelezen door ons.


Er wordt benoemd wat we voelen en doorkrijgen vanuit onze verbinding met het universum en onze gidsen.


Een reading kan op locatie bij ons, maar ook op afstand. Dit doen we dan telefonisch of we versturen de info via de mail.


Vooraf mag je een concrete vraag stellen waar wij ons op mogen afstemmen. En ontvang nieuwe inzichten waarmee je direct aan de slag kunt.

Intuïtieve coachingssessie

Als Intuïtie coach verbinden wij lichaam, ziel en geest en kijken wij op alle niveau’s. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)


Tijdens de sessie maken we gebruik van onze intuïtie, healing, reading, chakra’s, edelstenen, opstellingen en onze verbinding met de bron, het universum en onze lichtwezens en gidsen.


Wij voelen en zien wat de kern van jou probleem is, waardoor jij inzichten krijgt en je dichter bij jezelf en je gevoel kunt komen.
Of we leggen onze hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.


Soms voelen Nick en ik dat we de sessie samen mogen doen. Dan zijn we beide nodig voor datgene wat er mag gebeuren. 

Gezinsopstelling

Een gezinsopstelling geeft je inzichten op energetisch niveau, dat wat niet zichtbaar is wordt zichtbaar gemaakt in de opstelling. Er worden energetische blokkades opgeruimd in de familielijn.
Je krijgt helder waarin je kinderen jou spiegelen, welke patronen je onbewust doorgeeft en hoe je deze veranderd.

In de opstelling gaan we uit van een vraagstelling. Dan leg jij als ouder op je gevoel je gezin neer met behulp van voettankers in de ruimte.


We werken volledig vanuit onze intuïtie, wat we voelen en doorkrijgen. Soms is het belangrijk dat er dingen uitgesproken worden en dan doe je dat tegen ons. Dan stappen wij in de rol van de ander.


De gezinsopstellingen doen wij meestal samen. 

Online trainingen

Online training voor het gezin: (Her)Ontdek spelenderwijs de kracht van je gezin

Je maakt samen een reis door de 8 levenskrachten die de deuren openen naar meer onderlinge verbinding, rust, plezier en ontspanning in je gezin.


Kennis van de 7 levenskrachten heeft iedereen nodig om jezelf te kunnen zijn, om vol vertrouwen in het leven te staan in de huidige prestatiegerichte maatschappij en om het beste uit jezelf te halen.
Zodat iedereen kan groeien tot een gelukkig persoon en de held van je eigen leven kunt zijn. 


Een online training waarin je samen met je gezin aan de slag gaat met 41 lessen bestaande uit leuke spelletjes, opdrachtjes, visualisaties en meditaties. 
Inclusief 8 e-books voor ouders op diverse thema's zoals o.a liefdevolle communicatie, liefde voor jezelf, gedachten de baas, emotie en gevoelens zijn oké, jezelf zijn.


En een besloten Facebook groep voor alle deelnemers om je vragen te stellen, geïnspireerd en gecoacht te worden door ons.

Online training voor jezelf: Thuiskomen bij jezelf via je chakra's

Een online training om thuis te komen bij jezelf.


Met meer dan 30 meditaties, affirmaties en praktische opdrachten gericht op het in balans brengen van je Chakra's. Maar ook om jezelf te ontdoen van lagere en ongewenste energieën.

En hoe jij met jouw Licht en Kleur jezelf er tegen kunt beschermen.


Daarnaast 7 ebooks van de 7 levenskrachten met theoretische kennis, bewustwordingsvragen en meditaties.


Een unieke combinatie om hoofd en gevoel samen te brengen wat zorgt voor een blijvend resultaat.

 

Daarnaast krijg je toegang tot een besloten Facebook groep voor alle deelnemers om je vragen te stellen, ervaringen te delen, geïnspireerd en gecoacht te worden door ons.

Facebook Marketing voor Coaches, Therapeuten en Ondernemers

Dagelijks heeft Facebook 7 miljoen actieve gebruikers. Wanneer jij start met adverteren op Facebook kun jij dagelijks honderden potentiële klanten aanspreken.


Wil jij met je praktijk groeien, meer betalende klanten, meer mensen helpen? Start dan vandaag nog met adverteren op Facebook.


De online training is eenvoudig in elkaar gezet, zodat iedereen het kan leren. Ook al heb je nog nooit een advertentie gemaakt. Stap voor stap leer je succesvol adverteren door video's en e-books. 


Sluit je aan in een besloten Facebook groep zodat jij al je vragen kunt stellen en kennis kunt delen met anderen. 

Dagbesteding voor jongeren en jongvolwassenen

Dagbesteding voor jongeren en jongvolwassenen

Op dinsdag en donderdag bieden we dagbesteding aan jongeren en jongvolwassenen. De dagbesteding kan alleen gefinancierd worden met PGB.


Op de boerderij moeten verschillende werkzaamheden gedaan worden. Deze worden door de deelnemers met de dagbesteding gedaan samen met de begeleiding.


We vinden het belangrijk dat de deelnemers een zinvolle daginvulling hebben. Daarnaast proberen de zelfstandigheid te vergroten door praktisch werkvaardigheden aan te bieden. Ook is er voldoende tijd voor rust en ontspanning. 

Niets meer missen van Vanuit Hart&Ziel?

Schrijf je nu in voor de Nieuwsbrief en ontvang een GRATIS meditatie: Je eigen plekje innemen op aarde. 

Like onze Facebook Pagina


Blogs