Geplaatst op

Hoe onze oudste door een KindReading van zijn buikpijn af kwam

chakra energie voelen

Onze oudste had buikpijn…

Sinds enkele weken klaagde de oudste over buikpijn. Hij is sowieso al gevoelig op zijn buik, maar het werd steeds erger. Elke dag als we naar school gingen kreeg hij buikpijn, tot tranen toe. Op een dag zei hij: “Mama ik wil niet naar school.”

Ik, Kirstie ben samen met hem gaan voelen en onderzoeken wat zijn buik hem wilde te vertellen. Door een meditatie en vragen te stellen. Hij kon het niet goed verwoorden.

Toen hebben Nick en ik samen energetisch op hem afgestemd en voor mij kwam heel duidelijk naar voren dat zijn plek in de klas voor hem niet oké voelde. Hij voelde daar veel onrust. Ook voelde we dat hij zich zorgen maakten om anderen. We hebben hem tijdens de afstemming vertelt dat het niet hoeft. Dat hij wat meer mag ontspannen en plezier mag maken. En dat goed, goed is. Dat het niet altijd beter hoeft.

Daarnaast hebben we een gezinsopstelling gedaan tussen mijn zoontje en mij, omdat ik wilde weten of hij nog een boodschap aan mij wilde geven.
Er gebeurde heel veel en ik voelde heel sterk dat ik hem los mocht laten. Doordat hij met 11 maanden een maand in het ziekenhuis heeft gelegen heb ik daar een heel zorgende en sterke energetische lijn met hem gecreëerd.
Die energetische lijn mocht wat flexibeler worden. Ik heb gehuild, inzichten gekregen en een laagje los gelaten. Wat voelde ik ruimte ontstaan tussen mijn zoon en mij.

Ondertussen hadden mijn zoontje en ik ook een gesprekje gehad op school en wat bleek, hij had inderdaad een andere plek in de klas gekregen.  Hij mocht een andere plek kiezen. Ze hoorde hem en waren betrokken bij hem. Hij voelde zich gehoord en gezien. Daarvoor ben ik de juf ook erg dankbaar.

De juf vertelde ook dat hij soms zijn eigen hand op zijn buik legde. Hij zei dat hij dat van mama had geleerd en de buikpijn er minder door werd.
Heel mooi dat mijn zoon, zijn eigen buik heelde. Het raakte me en ik was trots.

Sindsdien ging het elke dag weer beter en een ineens beseft ik me dat hij weer zonder huilen en mopperen naar school ging.
Ik vroeg aan de juf hoe het ging op school en ze zei dat hij op school ook niet meer klaagde over buikpijn!

In een week tijd was hij weer klachten vrij.
Door simpelweg een energetische afstemming en een opstelling. Door te voelen wat hij nodig had en welke boodschap hij voor mij had.

Wil jij dit ook leren? Volg dan de Basiscursus Healen, Readen en Gezinsopstellingen.