fbpx

Lekker in je vel met het hele gezin


Met onze leuke, speelse en leerzame online training: (Her)Ontdek spelenderwijs de kracht van je gezin. Raak weer afgestemd op elkaar en groei samen (op) tijdens deze mooie ontdekkingsreis naar de 7 levenskrachten.
Om deuren te openen naar meer onderlinge verbinding, (zelf)liefde, plezier, jezelf, je intuïtie, (innerlijke) rust en ontspanning!

Lekker in je vel met het hele gezin
Ontdek de kracht van bewust en intuïtief opvoeden

Met onze leuke, speelse en leerzame online training: (Her)ontdek spelenderwijs de kracht van je gezin. Raak weer afgestemd op elkaar en groei samen (op) tijdens deze mooie ontdekkingsreis naar de 8 levenskrachten.
Om deuren te openen naar meer onderlinge verbinding, (zelf)liefde, plezier, jezelf, je intuïtie, (innerlijke) rust en ontspanning!

Spelenderwijs op een leerzame reis naar...

Tijdens deze reis ga je 7 levenskrachten eigen maken. De krachten heeft iedereen nodig om jezelf te kunnen zijn, om vol vertrouwen in het leven te staan in de huidige prestatiegerichte maatschappij en om het beste uit jezelf te halen.


Zodat iedereen kan groeien tot een gelukkig persoon en de held van je eigen leven kunt zijn.

Er zijn op het moment veel kinderen die sensitief, intuïtief en gevoelig zijn. Ze voelen zich 'anders', maar dit geldt ook voor kinderen met Autisme en/of ADHD.


Ze worden vaak allemaal als 'anders' bestempeld door de maatschappij, wat een negatieve invloed heeft op het zelfbeeld en zelfvertrouwen van hen. En ze hebben juist zoveel moois te brengen en te delen met ons. 

De één heeft last van faalangst en trekt zich terug, is onzeker over zichzelf, piekert veel en een ander heeft woede-uitbarstingen, is vaak verdrietig en vindt zichzelf niets waard.


En dat heeft zijn doorwerking op het hele gezin, want als je kind niet lekker in je vel zit, hebben jullie als ouders daar waarschijnlijk veel zorgen en verdriet om.


Maar het werkt ook andersom. Als jij niet lekker in je vel zit, dan merken je kind(eren) dit ook en zullen zij dit vast en zeker spiegelen via hun gedrag. 


En dan komen we meteen bij de kracht van deze leuke, speelse en leerzame training om allemaal weer 'Lekker in je vel' te komen.


Namelijk dat jullie als gezin samen gaan groeien. Jullie zijn als gezin met elkaar verbonden en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Alles wat jullie doen, zeggen en voelen als individu heeft zijn doorwerking op het hele gezin. 


De 7 levenskrachten laten jullie weer geloven in jezelf en krachtig in het leven te komen staan. Het geeft handvatten om jou als ouder (weer) te leren vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie in de opvoeding van je kinderen.


Je leert ook hoe jij met jouw handen helende energie kunt laten stromen.
Om healing en ontspanning te brengen bij jezelf, je kind en partner. Hoe mooi is dat. 

Het is niet de zoveelste opvoedcursus die zegt wat goed is en wat niet.
Wij vertellen niet wat je moet doen, maar laten je ervaren en in contact komen met je eigen opvoedkennis en krachten die al in je zitten.

Daarnaast reiken wij kennis en handvatten aan, zodat jullie kunnen ontdekken wat wel en niet werkt voor jullie gezin. 


En in de besloten Facebook groep staan wij voor al jullie vragen klaar. We zullen regelmatig live komen om de vragen te beantwoorden en ervaringen te delen.

Wij geven jullie de kracht om het als ouders uiteindelijk weer zelf te kunnen doen.

Ieder gezin is UNIEK en jij als ouder weet zelf wat het beste werkt

Hoogsensitief

Had ik deze kennis maar eerder tot mijn beschikking.

Een erg vlotte en praktisch in elkaar gestoken cursus, met goede opdrachten en elementen om je gezin en jezelf beter te leren begrijpen en aanvoelen. Aan de hand van filmpjes, teksten en oefeningen ben ik, als vaak toch nuchter persoon, erg enthousiast!

Met goede opdrachten en elementen om je gezin, je relatie en jezelf beter te leren begrijpen en aanvoelen.

Jan

Ontdek de 7 essentiële levenskrachten voor een ontspannen gezinsleven

Klik op het sterretje voor meer informatie.

Liefde voelen voor jezelf en de ander

Liefde is de basis van een gezin. Ze zeggen wel eens liefde heelt alle wonden. Maar wat is liefde nu eigenlijk?

Liefde kun je ook op verschillende manieren voelen, ervaren en laten zien aan elkaar.

 

We gaan ontdekken hoe jullie liefde geven aan elkaar in het gezin en hoe goed je voor jezelf zorgt, want dat heeft allemaal invloed op hoe iedereen zich voelt. En dus ook op de sfeer in het gezin. 


Het is niet altijd makkelijk om liefde te geven aan jezelf of te ontvangen van een ander. Dit kan verschillende oorzaken hebben (o.a niet geleerd vanuit eigen opvoeding, overtuigingen, trauma's) en daar ga je naar op zoek om hier bewust mee aan de slag om de liefde weer te kunnen laten stromen. Voor jezelf en een ander. Liefdevol Communiceren 

Het is fijn om samen te zijn met anderen en samen activiteiten te doen. Tenminste als je op een fijne en liefdevolle manier met elkaar om gaat en kan communiceren.


Naar elkaar luisteren, begrip tonen, jezelf inleven in de ander, iets voor elkaar over hebben, verantwoordelijkheid nemen en elkaar iets gunnen kunnen daar zeker bij helpen. Met deze kracht ontdekken jullie wat liefdevol communiceren inhoudt en wat het in de weg staat, zoals o.a. oude pijnstukken, spiegels van je kind, overtuigingen, verschil in denken tussen mannen en vrouwen, verwarring ouder-kindrollen. En jullie krijgen handvatten over hoe je wel liefdevol met elkaar kan communiceren. 

De baas over je gedachten

Heel de dag door hebben we gedachten in ons hoofd. Zowel fijne als minder fijne.

Soms lijkt het alsof de gedachten jou besturen en dat is niet altijd fijn.

Zeker niet als het negatieve gedachten over jezelf zijn, die je ook nog eens gelooft.


Maar je kunt echt de baas zijn over je gedachten en ze ook nog eens positief laten zijn.
Als je dat kan zal je jezelf een stuk gelukkiger voelen. Met deze kracht ontdekken jullie hoe je zelf je gedachten kunt besturen en je hierdoor fijner en positiever kunt gaan voelen in jezelf.
Maar ook hoe je je hoofd leger kan maken en meer rust kan voelen in je hoofd. 

Luisteren naar je lichaam

Het is belangrijk dat je op tijd zorgt dat jij en je lichaam rust hebben en kunnen ontspannen, want dan kan je lichaam zich herstellen en ontladen van prikkels en spanningen.


Je lichaam zorgt dat je kunt bewegen, ademen, nadenken, voelen, genezen van wondjes en nog veel meer. Je lichaam doet dus heel veel voor jou. Het is belangrijk om ook goed voor jouw lichaam te blijven zorgen, zodat hij/zij dit allemaal kan blijven doen. Dat jij je lichaam de 'brandstof'geeft die hij/zij nodig heeft. 


Met de kracht ontdekken jullie waar je lichaam uit bestaat, hoe jij naar je lichaam kan luisteren en hoe jij kunt voelen wat jou lichaam nodig heeft om te ontspannen, op te laden en te herstellen. Jullie gaan verschillende manieren ontdekken zoals mediteren, in stilte zijn, bewegen, sorteren enz. En jullie ontdekken hoe je je lichaam schoon kunt maken van binnen en kunt beschermen van prikkels en invloeden van buitenaf. 

Gevoelens en emoties zijn oké

Gevoelens en emoties mogen er helemaal zijn, ook de minder fijne gevoelens. Ook al voelt het niet altijd even fijn. We weten vaak niet zo goed hoe we daar mee om kunnen gaan en willen er snel van af.

​We voelen ons liever blij en gelukkig. 


Meestal komt jezelf niet fijn voelen voort uit negatieve gedachten van jezelf, door overprikkeling of stress.

Dan kan je je ineens boos of verdrietig voelen en dit op een niet altijd goede manier uiten. 

Maar hier kun je dus iets aan doen en dat ontdekken jullie bij deze kracht. 


Jullie ontdekken ook als ouders jouw pijnstukken waarin je kind je vaak feilloos weet te raken, waardoor een emotie omhoog komt. Dat zegt dan iets over jou en niet zoveel over de ander. Als je je daar bewust van bent en op tijd aandacht hebt voor wat je voelt, zul je merken dat je het pijnstuk gaat herkennen en er makkelijker uit kunt stappen. 

Jezelf zijn en geloven in jezelf

Jezelf zijn is heel belangrijk, maar ook een leuke uitdaging. We zijn vaak bezig met wat anderen wel niet van ons zullen vinden. Terwijl dat helemaal niet belangrijk is. En dat ontdekken jullie met deze kracht. 

Dat jij trots mag zijn op wie je bent en dat je mag geloven in jezelf en jou kracht. 


Jullie gaan opzoek naar jezelf en je krachten. Maar ook naar wat jou gevormd heeft tot wie je nu bent en wie je eigenlijk wilt zijn en bent. Jullie ontdekken hoe jullie jezelf kunnen zijn en dat je mag gaan staan voor wie jij bent en waar jij in geloofd. En hoe je daar samen als gezin ruimte voor maakt en elkaar in ondersteunt. 


Vertrouwen op je gevoel en intuïtie

In de opvoeding krijg je waarschijnlijk van iedereen goed bedoelde adviezen. En soms kan je dat heel erg onzeker maken. Want wanneer doe je het nu goed. Dat weet je eigenlijk nooit van te voren.


Het is belangrijk dat jullie doen wat goed voelt en daarbij is het fijn als je kan vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Door te luisteren naar je gevoel en intuïtie hoef je niet na te denken over wat goed is, je handelt dan vanuit wat jullie voelen dat goed is. 

Jullie staan dan meer in verbinding met jezelf en je kind(eren) waardoor alles veel meer vanuit gemak verloopt in de opvoeding 

Met deze kracht ontdekken jullie hoe je dat kan doen. Maar ook hoe je helende energie door je handen kan laten stromen om rust en ontspanning te brengen bij jezelf en elkaar. 

Ga samen met je partner en je kind(eren) op zoek naar deze levenskrachten. Werk samen en wordt weer dat superteam dat jullie eigenlijk al zijn. De krachten om een superteam te worden zit al in jullie. Met een beetje kracht van ons halen jullie het weer naar boven. 

De quality-time die wij van je vragen

Uurtje 'Familie Tijd'


Dit uurtje Familie Tijd staat voor een uurtje gezellig samen zijn met oprechte aandacht voor elkaar.
Geen opgave, maar samen lol hebben, verbinden en leren om-denken. Kennis maken met de krachten en daarin groeien vanuit gemak. Krachten die je op school niet altijd leert, maar wel essentieel zijn in het leven om op te groeien tot krachtige, liefdevolle individuen.


In het wekelijkse uurtje ga je leuke leerzame spelletjes doen, maar ook werkbladen maken en meditaties beluisteren waarin jullie de krachten gaan inzetten in jullie dagelijks leven. 

Uurtje 'Partner Tijd'


Dit uurtje met je partner is belangrijk omdat jullie relatie de basis is van je gezin. Als er kinderen bijkomen, verandert er wat in je relatie. Tijd en aandacht voor elkaar schiet er vaak als eerste bij in.
In het uurtje 'Partner Tijd' gaan jullie je samen verbinden, sparren, delen, plezier maken en je relatie levend houden. 


We hebben 7 e-books voor jullie. Met waardevolle theoretische kennis, bewustwordingsvragen en oefeningen voor meer inzichten.
Leer elkaar en jezelf weer opnieuw kennen.

Het is onderzocht dat het belangrijk is om tijd met je gezin door te brengen. Dit geeft verbinding binnen het gezin, banden worden versterkt en het zelfvertrouwen groeit. Je zet een stevige basis neer om een warm en veilig thuis te creëren voor je kinderen. Voor nu en later. 


Hierdoor creëer je een warm nest voor je kinderen waar zij altijd op kunnen terugvallen. Ze voelen en weten dat jullie een luisterend oor bieden en waar ze terecht kunnen als ze ergens mee zitten. Je kinderen zullen opgroeien tot krachtige en liefdevolle volwassenen, wetende dat hun ouders er altijd voor hun zullen zijn. 

Wordt de regisseur van je gezinsleven en zet je kind weer in zijn/haar kracht, zonder dat het je veel tijd kost

Na het volgen van de online training:

Levenskracht: Liefde voor jezelf en de ander

 • Ervaren jullie meer liefde voor jezelf. Jullie zien en voelen hoe mooi en geweldig je bent. 
 • Ervaren jullie meer liefde voor elkaar.
 • Hebben jullie de handvatten om de liefde voor jezelf en elkaar te vergroten. 
 • Hebben jullie een positiever zelfbeeld gecreëerd van jezelf. Je kan beter voor jezelf zorgen, waardoor je meer energie hebt en lekkerder in je vel zit.   

Levenskracht: Liefdevol communiceren

 • Weten jullie wat liefdevol communiceren is.
 • Hebben jullie handvatten om op een liefdevolle manier te communiceren.
 • Hebben jullie inzichten in wat liefdevol communiceren in de weg kan staan, zoals o.a ouder/kindrollen, spiegels die je kind je geeft, verschil man/vrouw, onverwerkte pijnstukken.
 • Jullie hebben inzicht in je eigen patronen en belemmeringen die de liefdevolle communicatie in jullie gezin in de weg staan en hoe je deze om kan zetten en loslaten.

Levenskracht: Gedachten de baas

 • Weten jullie hoe je positief kan denken over jezelf en kan je dit ook toepassen.
 • Jullie zijn bewust van de kracht van je gedachten.
 • Jullie zijn in staat om je negatieve gedachten om te zetten in positieve.
 • Stroomt er meer positiviteit binnen je gezin. Jullie hebben handvatten waarmee jullie in staat zijn om zelf je gedachten te bepalen. 

Levenskracht: Luisteren naar je lichaam

 • Jullie leren de signalen van je lichaam lezen en wat je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.
 • Jullie weten hoe je jezelf kan afschermen en reinigen van prikkels van buitenaf door middel van meditatie en visualisatie.
 • ​Je ervaart meer balans tussen hoofd en lichaam, innerlijke rust en ontspanning in jezelf.
 • Jullie ervaren verschillende manieren hoe je je hoofd leeg kunt maken.

Levenskracht: Gevoelens en emoties zijn oké

 • Jullie kennen het verschil tussen gevoelens en emoties.
 • Jullie hebben handvatten om jullie gevoelens te uiten en te reguleren.
 • Jullie hebben handvatten om emotie uitbarstingen te voorkomen.
 • Jullie gaan elkaar beter begrijpen en hoe je om kan gaan met elkaars gedachten, gevoelens, en emoties

Levenskracht: Jezelf zijn en geloven in jezelf

 • Jullie ontdekken wie jullie zijn.
 • Jullie weten wat je nodig hebt om jezelf te zijn. 
 • Jullie ontdekken je krachten en kwaliteiten.
 • Jullie leren te geloven in jezelf en je kracht.

Levenskracht: Vertrouwen op je gevoel en intuïtie

 • Jullie hebben handvatten om op te voeden vanuit je gevoel en intuïtie
 •  Jullie hebben handvatten om keuzes te maken vanuit je gevoel en intuïtie. 
 • Je maakt contact en komt in verbinding met je gevoel, intuïtie en je gids.
 • Hoe je helende energie in je handen kunt laten stromen voor healing en ontspanning te brengen bij jezelf, je kind en partner.

Module: Creëren van jullie ideale gezinsleven

 • Weten jullie hoe je eigen ideale gezinsleven kunt creëren.
 • Jullie integreren de aangereikte tools in je leven zodat jij preventief zorgt draagt voor jezelf en je kind(eren).
 • Creëren jullie een stevige, warme en veilige thuis basis voor je gezin.
 • Genieten jullie van een ontspannen gezinsleven en hebben jullie de handvatten om allemaal 'Lekker in je Vel' te zitten.

Wat je allemaal krijgt:

Een jaar lang toegang tot 8 inspirerende en praktisch opgebouwde modules die voor iedereen toegankelijk zijn, bestaande uit:
 • 41 leuke, speelse en inspirerende lessen, opgebouwd uit video's, opdrachten, meditaties, visualisaties, werkbladen en praktische oefeningen
 • Inclusief 8 e-books voor ouders met theoretische uitleg, opvoedtips, bewustwordingsvragen, opdrachten, meditaties en visualisaties om de 7 levenskrachten eigen te maken, zodat jij het voorbeeld wordt die je wilt zijn voor je kinderen.
 • En niet te vergeten het leuke ‘Ik ben mijzelf’ boekje voor kinderen. Om te ontdekken wie ze zijn, wat zijn/haar krachten en positieve eigenschappen zijn, en nog veel meer.
 • Een besloten Facebook groep, een veilige plek voor al je vragen. En om te verbinden en te sparren met andere ouders. Wij zullen regelmatig live komen om vragen te beantwoorden. 

De gezichten van Vanuit Hart&Ziel


Kirstie Neggers - Rijnen

Nick Neggers

Wij, Kirstie en Nick, hebben al veel gezinnen mogen helpen om weer in balans te komen. Als ouders van drie super lieve en soms eigenwijze jongens die heel goed weten wat ze willen, weten wij wat voor uitdaging opvoeden kan zijn. We hebben beide een Sociaal Pedagogische achtergrond waarin we veel kennis en ervaring hebben opgedaan met opvoeding en pedagogische vraagstukken in gezinnen. Op werkgebied hebben we veel ervaring in het (intuïtief en energetisch) coachen en begeleiden van kinderen, ouders en gezinnen met en zonder Hoogsensitiviteit, ADHD en Autisme.  


Wij voeden op vanuit onze intuïtie, gevoel, liefde en vertrouwen op ons zelf en elkaar. Dat is bij ons ontstaan doordat we o.a naar onszelf zijn gaan kijken, onze patronen, gedachten, emoties en onze communicatie naar elkaar toe. 
Daarnaast gaan liefdevolle manier met elkaar om en we staan positief in het leven. Natuurlijk hebben we onze ups en downs, maar er is voldoende draagkracht en liefde om deze samen te dragen.


Inmiddels hebben wij de handvatten om in minder fijne situaties, die ons soms overkomen, het positieve te blijven zien. Je kunt een situatie niet altijd voorkomen, maar we kunnen wel zelf bepalen hoe we ernaar kijken, over denken en ermee omgaan. Wij zijn zelf namelijk de baas over onze gedachten. En dat is één van de levenskrachten om met meer zelfvertrouwen en positiever in je leven te staan.


Van de kennis van de 8 levenskrachten maken wij dagelijks gebruik in ons gezinsleven. Onze kernwaarden zijn liefde, verbinding, plezier, gemak, groei en onszelf zijn. Deze leggen we langs al onze keuzes die we maken.


Op deze manier creëren we ons eigen ideale gezinsleven en dat gunnen we jullie ook. Vandaar dat na jarenlang live gewerkt te hebben met deze 8 levenskrachten ze graag met jullie delen in de online gezinstraining (Her)Otdek spelenderwijs de kracht van je gezin. Om meer ontspannen, liefdevolle en gelukkige gezinnen in de wereld te brengen. 

In één woord: Aanrader

Ik was één van de gelukkigen die deze training heeft mogen testen en kan hem je erg aanraden! Het is echt gericht op hoe je als gezin (in welke vorm dan ook) veel meer in verbinding kan komen met elkaar, wat uiteindelijk de basis is van alles!

Je wordt door allerlei oefeningen bewust gemaakt van elkaars manier van communiceren, gevoelens, emoties, gedachten en vooral wat je eigen aandeel daarin is en hoe je dit evt. anders kan benaderen vanuit een liefdevolle en respectvolle manier. Zowel naar jezelf als naar de ander. Waarbij plezier en humor belangrijke ingrediënten zijn!

Waar het mijns inziens echt onderscheidend is van andersoortige cursussen is dat iedereen wordt uitgedaagd alles echt te doorvoelen door de bijbehorende meditaties en andere oefeningen; de nadruk ligt op bewustwording. Daardoor blijf je niet hangen in de theorie en kunnen bestaande patronen eerder worden doorbroken. Er zijn heel veel afwisselende praktische oefeningen en thema’s waardoor je kan kijken wat steeds passend is bij je kind of dat wat er momenteel speelt in het gezin wat aandacht behoeft. Naar mijn idee een hele mooie en fijne training wat een kadootje is voor jezelf en je gezin!

Maartje

Een boeiende, leerzame maar vooral een leuke training

Ik heb de online training al mogen ervaren en testen. Voor mij en mijn gezin was het een hele mooie manier, maar ook laagdrempelige om met verschillende thema’s die binnen je gezin en bij jezelf spelen, aan de gang te gaan. De liefdevolle, authentieke en positieve manier waarop Kirstie en Nick deze cursus hebben vormgegeven zorgt er voor mijn gevoel voor dat het voor veel gezinnen een fijne manier is om met de thema’s uit de training aan de gang te gaan.

Er wordt op verschillende manieren informatie aangeboden waardoor het makkelijker aansluit bij de verschillende leeftijden binnen het gezin, denk hierbij aan werkboeken voor de ouders en video’s voor kinderen (maar die zijn zeker leuk om samen te kijken). In de online training zitten veel leerzame opdrachten die zo worden gebracht dat je er op een leuke manier mee aan de slag kan.

Je krijgt duidelijke kindvriendelijke werkboeken, oefenbladen en meditaties die zonder veel voorbereiding kunnen worden gedaan en ook niet te lang zijn. Hierdoor blijven de opdrachten naar mijn mening boeien en vragen ze niet te veel van gezinsleden met een wat kortere aandachtsboog ( hier ook niet onbelangrijk!

Kirstie en Nick laten je zien en voelen dat je vanuit liefde en gemak samen aan de slag kan gaan. Het is geen zwaar proces met alleen maar hard werken om elkaar te vinden als gezin. Ook vaak de bemoedigende woorden aan het eind van een opdracht (lukt het nu niet is dat helemaal niet erg, dat hoort er gewoon bij en je kan het later nog een keer proberen) kunnen het verschil maken in het wel of niet volhouden voor kinderen. Een hele mooie training!

Joyce

Na het eigen maken van de 7 levenskrachten...

Staat je kind krachtiger in het leven

Je kind heeft kennis van de 8 sleutels om daarmee zijn of haar eigen leven vorm te geven vanuit positiviteit, verbinding, kracht en zelfvertrouwen.

Is er meer aandacht, plezier en verbinding binnen je gezin

Jullie komen als gezin dichterbij elkaar doordat jullie samen tijd doorbrengen en elkaar beter gaan begrijpen. Samen genieten en plezier maken.

Is er meer liefde, aandacht en begrip binnen je relatie

Jullie als ouders zijn de basis van je gezin. Je hebt kennis van de 8 sleutels om de basis van je gezin te versterken en stevig te houden. Zodat jullie samen een ideale gezinsleven creëren.

Voor wie is de online training:

Deze training is voor:

 • Ouders die meer handvatten willen om meer vanuit ontspanning en plezier hun kind(eren) op te voeden. (Ook geschikt voor kinderen met Autisme, ADHD of Hoogsensitiviteit.
 • Ouders die hun kind met meer kracht en zelfvertrouwen in het leven willen laten staan.
 • Ouders die mee inzicht in zichzelf en hun patronen willen, wat ze ten goede in kunnen zetten in de opvoeding van hun kind(eren).
 • Ouders die meer verbinding binnen hun gezin willen creëren en meer tijd samen doorbrengen door middel van leuke (praktische) opdrachten, spelletjes en visualisaties.
 • Ouders die bereid zijn om 100% te investeren in hun gezin en het juiste voorbeeld willen zijn voor hun kinderen.

Deze training is NIET voor:

 • Ouders die vanuit zwaarte opvoeden, problemen ervaren en die hierin geen handvatten en verandering in willen.
 • Ouders die geen tijd hebben om hun kind(eren) belangrijke levenslessen te leren waardoor ze met meer kracht en zelfvertrouwen in het leven komen te staan.
 • Ouders die niet bereid zijn om naar zichzelf te kijken en op zijn of haar handelen te reflecteren.
 • Ouders die niet houden van speelse en leuke (praktische) opdrachten, spelletjes en visualisaties met hun kind(eren).
 • Ouders die geen tijd hebben voor een wekelijks uurtje Familie- en Partner tijd.

Bij Vanuit Hart&Ziel hebben we:

150+
Gezinnen succesvol gecoacht en/of begeleid
12+
Jaar ervaring in het begeleiden van kinderen en ouders met en zonder Autisme, ADHD,  Hoogsensitivteit.
100%
Al onze kennis in deze online training

Maak je gezin weer gelukkig op je eigen manier vanuit gemak met een beetje kennis en support van ons

Met de online training '(Her)ontdek spelenderwijs de kracht van je gezin'

voor slechts
€89,-

Dat is maar €7,41 per maand waar je heel je leven plezier van hebt.

Vragen waar je vast antwoord op wilt

Hoe volg ik de online training?

Je logt via je computer, laptop, tablet of telefoon in op www.training.vanuit-hartenziel.nl en dan klik je op de training Ontspannen Ouders & Gelukkige Kinderen om de training te volgen. De e-books kun je downloaden en uitprinten. 


Tip: Maak met je laptop, tablet of telefoon verbinding met de tv, dan kun je filmpjes op de tv kijken.

Hoelang heb ik toegang tot de online omgeving?

Je hebt een jaar lang toegang tot de online training. Na dit jaar kun je jouw toegang verlengen voor €50,- per jaar. We zetten met regelmaat video’s en blogs met opvoeding tips in de online training over vragen die gesteld worden in de besloten Facebook groep.

Hoe krijg ik toegang tot de besloten Facebook groep en waar is die voor?

Na aanschaf van de training krijg je van ons een mail met een link om je aan te sluiten bij de groep. Deze groep is voor het stellen van al je vragen die betrekking hebben op de online training en opvoeding. Ook mag je ervaringsverhalen erop zetten of advies vragen aan anderen ouders, zodat we samen kunnen leren van elkaar.

Is deze training geschikt voor kinderen met Autisme, ADHD of Hoogsensitieve kinderen?

Ja daar is de training geschikt voor. We hebben al vele gezinnen mogen begeleiden met kinderen die autisme, ADHD of hoogsensitief zijn waarbij we succesvol gebruik hebben gemaakt van de 8 levenskrachten.


Uit ervaring kunnen we zeggen dat de meditaties en visualisaties uitstekend bij deze doelgroepen aansluiten.


Kanttekening: Ieder kind is anders en elke vorm van autisme, ADHD of hoogsensitiviteit is anders en verwerkt informatie anders. Daarnaast heeft het IQ van het kind ook invloed of hij/zij de informatie begrijpt. Dit is aan jullie ouders om zelf in te schatten of jullie kind(eren) de stof zal begrijpen.


Stuur bij twijfel gerust een mail naar ons en dan kijken we graag met je mee. Mail dan naar info@vanuit-hartenziel.nl

Kan ik de oefeningen ook met mijn kind(eren) doen en vanaf welke leeftijd?

De meeste oefeningen zijn voor je kind en het hele gezin. Behalve de eerste les van elke module, die is alleen voor de ouders en de laatste module. Maar dat staat er dan duidelijk bij.


De oefeningen en opdrachten uit de training zijn voor kinderen vanaf 7 jaar tot 14 jaar.


Je hebt video’s waarin wij je kind(eren) en jullie aanspreken en de opdrachten uitleggen, maar de opdrachten staan er ook uitgeschreven bij.


Bekijk zelf eerst de video en schat in of deze begrijpbaar is voor je kind(eren), ieder kind is namelijk anders. Je kunt er altijd voor kiezen om de video niet te kijken en de opdrachten op het niveau van je kind(eren) uit te leggen en te doen.


Heb je een kind die jonger is? Die kun je spelenderwijs meenemen met de oefeningen en kun je de oefeningen afstemmen op de leeftijd van je kind. Per module is er een e-book voor ouders waarin informatie en opdrachten staan die essentieel zijn om te weten tijdens de opvoeding van je kind. Om vanuit ontspanning op te kunnen voeden. Dit kan al heel fijn zijn als je kind 4 is, bijvoorbeeld.


De oefeningen zijn zo opgebouwd, dat je ze met het hele gezin kan doen.

Waarom een online training?

De informatie gaat nooit verloren en je kunt alles altijd terugkijken voor een jaar lang. Verlenging is mogelijk voor €50,- per jaar. 


De lessen kun je samen met je gezin op jullie eigen tempo volgen waar en wanneer je maar wilt.

Kan ik deze training ook volgen als ik alleenstaand ben?

Als je alleenstaand bent kun je deze training volgen met je kind(eren). Bij de bewustwordingsopdrachten in de e-books voor de ouders staat dat je de antwoorden mag bespreken met je partner. Maar dit mag natuurlijk ook met een vriend of vriendin. Als je het niet bespreekt is dat ook goed. Het gaat erom dat jij door het beantwoorden van de vragen of uitvoeren van de opdracht tot nieuwe inzichten komt.

Maak je gezin weer gelukkig op je eigen manier vanuit gemak met een beetje kennis en support van ons

Met de online training '(Her)ontdek spelenderwijs de kracht van je gezin'

voor slechts
€99,-

Dat is maar €8,25 per maand waar je heel je leven plezier van hebt.

Ik wil graag meer informatie over de training zodat ik even kan overleggen met mijn partner


Vul de onderstaande gegevens in ​voor meer informatie.
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.