fbpx

Heling vanuit het hart

Ontdek de nieuwe manier van zelfheling: Heling vanuit het hart in een ZIJNS verbinding met jezelf en de ander.

Heling vanuit het Hart


Heling vanuit het hart in een ZIJNS verbinding met jezelf en de ander.

De puurste vorm van heling waarin jij volledig aanwezig bent bij jezelf, in een gelijkwaardige ZIJNS-verbinding met jezelf en de ander.

Als menszijn is ons geleerd om te geven aan een ander. Dat is ergens ook een tweede natuur. En daar is niets mis mee, zolang je jezelf niet weggeeft. 
Daar zien wij veel mensen de mist in gaan. Ze zorgen eerst voor de ander en dan pas voor zichzelf. Ze maken een ander blij en zelf zijn ze daarna moe en /of zwaar, omdat ze de 'negatieve gevoelens' van de ander overnemen. En daar kan je gevoeligheid een last worden in plaats van een kracht.

Wij leren mensen eerst in verbinding te zijn met zichzelf en dan me de ander, zodat jij een gelukkig en licht leven hebt. En als je dan genoeg energie en liefde over hebt is het een cadeautje dat je een ander daarvan mee mag en kan laten genieten. 

Als iedereen eerst voor zichzelf zorgt, word er voor iedereen gezorgd, dat zei ooit een wijs meisje tegen ons.

Ons lichaam is tot heel veel in staat. De tempel, omhulsel van onze ziel die ervoor zorgt dat we in leven blijven. Alles in ons lichaam werkt perfect samen als het in optimale staat is om ons gezond te houden. Als we het op de goede manier blijven voeden. Met voeding, maar ook energetisch en met aandacht & liefde voor onszelf.
Ons lichaam en ziel weten precies wat ze daarvoor nodig hebben. 
Daarom belangrijk dat we weer leren communiceren en  luisteren met ons lichaam  & onze ziel. Want ieder lichaam en iedere ziel heeft weer iets ander nodig, omdat ieder energiesysteem en lichaam anders werkt en functioneert. We zijn allemaal unieke, authentieke mensen, met iedereen een eigen hart en licht. 

We leren mensen weer te verbinden met hun lichaam en van zichzelf en hun lichaam te houden.
Je zelf en je lichaam weer leren lezen en begrijpen op energetisch, lichamelijk en emotioneel niveau. Liefde heelt alle pijn. 

Als we de liefde in ons hart weer toe durven laten vindt er heling plaats op allerlei niveaus. Fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.
Pijn kan verdwijnen als je functie van pijn ziet, voelt en weghaalt.
Als we de pijn weer durven voelen die diep weggestopt zit in onszelf en weer vanuit liefde gaan zorgen voor onszelf.
Als we echt weer durven te voelen wie we zijn en als we onszelf gaan voeden met dat wat jij en je lichaam nodig hebben.
Dan gaat er een deur open naar liefde en heling. Heling vanuit het hart.

We zijn verbonden met elkaar of we nu willen of niet. En in die verbinding zijn we in staat om elkaar aan te voelen, elkaar te lezen en te begrijpen.
Vanuit een gelijkwaardige verbinding vanuit ons hart. Dit is mogelijk door de vrouwelijke energie in ons.  
Die mogen we dan ook weer gaan toelaten in ons leven, om in liefde en zachtheid je leven te gaan leven.

We hoevende ander niets te geven, we hoeven alleen maar in verbinding samen te ZIJN. 

Je bent voor een groot deel in staat jezelf te helen met de helende energie in jou zelf. Die jij vanuit de aarde en het universum door je lichaam kunt laten stromen.
Zonder dat je daar inwijdingen voor nodig hebt. Het zit al in ons. Je hoeft alleen de natuurlijke heler & reader in jou te laten ontwaken in jezelf.  
En als je weet hoe jij dit bij jezelf kan doen, kun je ook je kinderen helen en het aan hen leren om het zelf te doen. Hoe mooi is dat.

Dat zal echt het verschil gaan maken in de wereld waarin we leven. Stel je eens voor dat iedereen in staat is om zichzelf en elkaar te helen.
In het begin waarschijnlijk met onze begeleiding. En daarna kun jij het gewoon zelf.
Natuurlijk hoef je het niet altijd zelf te doen. Vaak ontstaan er tussen cursisten mooie vriendschappen waarmee je ook stukken samen kunt helen.

Samen helen is nog mooier dan alleen. En gaan soms ook een laagje dieper. Iedereen heeft natuurlijk namelijk ook zijn eigen blinde vlekken.
Daarom blijven we ook terugkom momenten aanbieden zoals de maancirkels, waarin jij bezig kunt blijven met heling en het vergroten van je bewustzijn.

De liefde in de harten van de mensen weer terug brengen, dat is wat we doen. Dat iedereen weer mag voelen dat ze de liefde waard zijn.
Dat ze liefde zijn en dat liefde de sleutel is tot alles.  

Wil jij jezelf leren Helen vanuit je Hart?

Dan is de cursus Thuiskomen bij jezelf iets voor jou.

Leer jezelf helen & lezen. Kom in contact met je zelfhelend vermogen. 
Laat angst los en laat liefde & licht weer toe in je leven. 

Van overleven naar je leven weer volop leven. 


Maak van je gevoeligheid je kracht en durf weer je authentieke, unieke zelf te zijn.

Straal eerst volledig jouw licht, om vervolgens het pad van een ander te verlichten.  

Heb je vragen of twijfel je wat de cursus voor jou kan betekenen? Wij voelen graag met je mee.