fbpx

Lieve mama's en/of papa's.

Hier voor jullie GRATIS onze gezinstraining (Her)Ontdek spelenderwijs de kracht van je gezin.

Waarom zul je je nu afvragen? Dat vertel ik je in de video hieronder.

Onze missie is dat er meer gelukkige ouders en ontspannen kinderen in Nederland zijn.
En we hopen met deze gezinstraining en de door ons ontwikkelde 7 levenskrachten, daar een begin mee te kunnen maken.


Na het invullen van de gegevens krijg je een e-mail van ons met een kortingscode, zodat je GRATIS een account kan aanmaken in de online leeromgeving van de gezinstraining waar je een half jaar gratis toegang krijgt.

Je zit nergens aan vast en er zijn geen voorwaarden. Geen mail ontvangen? Controleer je spam.

Zij gingen jou al voor

Ik heb mezelf weer terug gevonden

Sinds een jaar zit ik midden in een scheiding en tijdens de laatste jaren van mijn huwelijk was alles negatief en verliep het met mezelf niet goed. Ik kwam toen deze cursus tegen... Dit was precies op de juiste tijd want ik was bezig mezelf weer te leren kennen en ook mezelf weer terug te vinden. Daarnaast zocht ik handvatten om goed mijn met mijn dochter om te gaan. Want ik zag dat als ik positiever was, zij dat ook werd.

Dankzij deze cursus heb ik weer een deel van mezelf "terug gevonden" en kan ik mijn dochter weer positief opvoeden. Ik kan zelf ook weer positief naar mezelf kijken. Ik ben nog niet klaar met de cursus maar ik ben blij dat ik er nog mee verder kan om nog beter naar mezelf te kunnen kijken en nog positiever in het leven te staan waardoor ik ook mijn dochter in deze situatie beter kan opvoeden.

Bianca

Een boeiende, leerzame maar vooral een leuke training

Ik heb de online training al mogen ervaren en testen. Voor mij en mijn gezin was het een hele mooie manier, maar ook laagdrempelige om met verschillende thema’s die binnen je gezin en bij jezelf spelen, aan de gang te gaan. De liefdevolle, authentieke en positieve manier waarop Kirstie en Nick deze cursus hebben vormgegeven zorgt er voor mijn gevoel voor dat het voor veel gezinnen een fijne manier is om met de thema’s uit de training aan de gang te gaan.

Er wordt op verschillende manieren informatie aangeboden waardoor het makkelijker aansluit bij de verschillende leeftijden binnen het gezin, denk hierbij aan werkboeken voor de ouders en video’s voor kinderen (maar die zijn zeker leuk om samen te kijken). In de online training zitten veel leerzame opdrachten die zo worden gebracht dat je er op een leuke manier mee aan de slag kan.

Je krijgt duidelijke kindvriendelijke werkboeken, oefenbladen en meditaties die zonder veel voorbereiding kunnen worden gedaan en ook niet te lang zijn. Hierdoor blijven de opdrachten naar mijn mening boeien en vragen ze niet te veel van gezinsleden met een wat kortere aandachtsboog ( hier ook niet onbelangrijk!

Kirstie en Nick laten je zien en voelen dat je vanuit liefde en gemak samen aan de slag kan gaan. Het is geen zwaar proces met alleen maar hard werken om elkaar te vinden als gezin. Ook vaak de bemoedigende woorden aan het eind van een opdracht (lukt het nu niet is dat helemaal niet erg, dat hoort er gewoon bij en je kan het later nog een keer proberen) kunnen het verschil maken in het wel of niet volhouden voor kinderen. Een hele mooie training!

Joyce

Had ik deze kennis maar eerder tot mijn beschikking.

Een erg vlotte en praktisch in elkaar gestoken cursus, met goede opdrachten en elementen om je gezin en jezelf beter te leren begrijpen en aanvoelen. Aan de hand van filmpjes, teksten en oefeningen ben ik, als vaak toch nuchter persoon, erg enthousiast!

Met goede opdrachten en elementen om je gezin, je relatie en jezelf beter te leren begrijpen en aanvoelen.

Jan

In één woord: Aanrader

Ik was één van de gelukkigen die deze training heeft mogen testen en kan hem je erg aanraden! Het is echt gericht op hoe je als gezin (in welke vorm dan ook) veel meer in verbinding kan komen met elkaar, wat uiteindelijk de basis is van alles!

Je wordt door allerlei oefeningen bewust gemaakt van elkaars manier van communiceren, gevoelens, emoties, gedachten en vooral wat je eigen aandeel daarin is en hoe je dit evt. anders kan benaderen vanuit een liefdevolle en respectvolle manier. Zowel naar jezelf als naar de ander. Waarbij plezier en humor belangrijke ingrediënten zijn!

Waar het mijns inziens echt onderscheidend is van andersoortige cursussen is dat iedereen wordt uitgedaagd alles echt te doorvoelen door de bijbehorende meditaties en andere oefeningen; de nadruk ligt op bewustwording. Daardoor blijf je niet hangen in de theorie en kunnen bestaande patronen eerder worden doorbroken. Er zijn heel veel afwisselende praktische oefeningen en thema’s waardoor je kan kijken wat steeds passend is bij je kind of dat wat er momenteel speelt in het gezin wat aandacht behoeft. Naar mijn idee een hele mooie en fijne training wat een kadootje is voor jezelf en je gezin!

Maartje

Wat je gaat ontdekken

Je ontdekt de 7 levenskrachten die wij hebben ontwikkeld vanuit onze eigen wijsheid, intuïtie en ervaringen van de afgelopen 5 jaar. 

❤️Jullie ontdekken hoe je van jezelf kunt houden.
❤️Jullie krijgen inzichten en handvatten om de verbinding en liefde tussen jou en je partner weer te laten stromen.
❤️Jullie gaan aan de slag met liefdevol communiceren met elkaar.
❤️Jullie gaan je gedachten weer de baas worden.
❤️Jullie krijgen handvatten en inzichten in je emoties en gevoelens.
❤️Jullie ontdekken hoe je naar je lichaam kunt luisteren.
❤️Jullie gaan ervaren wat je nodig hebt om jezelf te zijn.
❤️Jullie gaan ontdekken hoe je meer vanuit je gevoel en intuïtie in de opvoeding kan staan.
Dit alles kun je alleen doen of spelenderwijs met het hele gezin.

En tot slot als jullie met deze bovenstaande 7 levenskrachten eigen hebben gemaakt, zijn jullie in staat om jullie ideale gezinsleven te creëren. Hoe gaaf is dat?

En vergeet niet dat jullie het voorbeeld zijn voor je kinderen. Je leeft je kinderen het leven voor, een mooi gezegde van een wijs iemand.

Het is een training die waardevol is voor iedereen die enigszins problemen ervaart met zichzelf, in je gezin of in je relatie,  Hij is praktisch, helder, en begrijpbaar voor iedereen.
Haal er uit wat er voor jou in zit.  

Nick & Kirstie

Als ouders van drie super lieve en soms eigenwijze jongens die heel goed weten wat ze willen, weten wij wat voor uitdaging opvoeden kan zijn. We hebben beide een Sociaal Pedagogische achtergrond waarin we veel kennis en ervaring hebben opgedaan met opvoeding en pedagogische vraagstukken in gezinnen. Op werkgebied hebben we veel ervaring in het (intuïtief en energetisch) coachen en pedagogisch begeleiden van kinderen en hun ouders.

Kinderen en ouders die niet lekker in hun vel zit. Overlopen door de eisen die aan ze gesteld zijn en waaraan ze willen voldoen. Eisen van zichzelf, ouders en de maatschappij.
(Jonge) Ouders die worstelen met de opvoeding, onzekerheid, doe ik het wel goed, vergelijken van je baby of vergelijken hun baby/kind met anderen.

Wij hebben geleerd te leven en op te voeden vanuit onze intuïtie. En dat is fijn, omdat je vertrouwt op je jezelf en je gevoel. En natuurlijk elkaar. We staan wel open voor andermans waarheid, maar uiteindelijk doen we wat goed voelt voor ons. En daarmee hebben we een ontspannen en gelukkig gezinsleven voor onszelf gecreëerd.

Natuurlijk hebben we ook onze ups en downs, maar er is voldoende draagkracht en liefde om deze samen te dragen.

We hebben intuïtieve afstemmingen (Healing & Reading) en gezinsopstellingen al veel ingezet in ons werk, maar ook in ons gezinsleven. Om te kunnen voelen en weten, wat de kinderen zelf niet onder woorden kunnen brengen.

Vanuit de kennis en ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in ons werkgebied, het opvoeden van onze eigen kinderen en vanuit onze ‘eigen wijsheid’ zijn de 7 essentiële levenskrachten van een ontspannen gezin ontstaan.  Wij zetten deze dagelijks in tijdens ons werk en in ons gezinsleven. Deze levenskrachten zijn onze leidraad in de opvoeding, waardoor wij als ouders niet overlopen en opvoeden vanuit ontspanning en plezier.

En nu hebben we die onmisbaar kennis van de 7 levenskrachten verwerkt in deze unieke gezinstraining, zodat deze kennis voor iedereen beschikbaar is.

Doen jullie mee?

Na het invullen van de gegevens krijg je een e-mail van ons met een kortingscode, zodat je GRATIS een account kan aanmaken in de online leeromgeving van de gezinstraining waar je een half jaar gratis toegang krijgt.

Je zit nergens aan vast en er zijn geen voorwaarden. Geen mail ontvangen? Controleer je spam

© 2019, Vanuit Hart&Ziel
www.vanuit-hartenziel.nl
info@vanuit-hartenziel.nl