fbpx

Gezinsopstelling


Voor jou en je gezin

Krijg inzichten van patronen binnen je gezin

Een gezinsopstelling geeft je inzichten op energetisch niveau, dat wat niet zichtbaar is wordt zichtbaar gemaakt in de opstelling. Er worden energetische blokkades opgeruimd in de familielijn. Je krijgt helder waarin je kinderen jou spiegelen, welke patronen je onbewust doorgeeft en hoe je deze veranderd.

In de opstelling gaan we uit van een vraagstelling. Dan leg jij als ouder op je gevoel je gezin neer met behulp van voettankers in de ruimte.
Ook ongeboren kinderen worden meegenomen.

Dan nodigen we je uit om eerste zelf te voelen, door op de voetankers te gaan staan en in de energie van de ander te stappen. Daarna voelen wij met je mee.

Het kan zijn dat we verder terug gaan in de familielijn en dat je ouders, grootouders of een overleden gezinslid zich aandient. Dan ​krijgen zij een plek in de opstelling.
Of dat er iemand nog een plek wil, bijvoorbeeld een zieltje van een miskraam waarvan je misschien niet op de hoogte was.

We werken volledig vanuit onze intuïtie, wat we voelen en doorkrijgen. Soms is het belangrijk dat er dingen uitgesproken worden en dan doe je dat tegen ons. Dan stappen wij in de rol van de ander.

Een gezinsopstelling is helend voor jou en je gezin.

Bewust opvoeden

Vragen die gesteld kunnen worden bij een gezinsopstelling kunnen gericht zijn op je huidige gezin of ouderlijk gezin

 • Waarom slaapt mijn kind niet door?
 • Waarom hangt mijn kind aan mij?
 • Waarom kan ik mijn kind niet loslaten?
 • Waarom heb ik nog steeds bevestiging nodig van mijn ouders?
 • Waarom is mijn kind zo vaak verdrietig?
 • Waarom luistert mijn kind niet?
 • Waarom kan ik moeilijk mijn grenzen stellen?
 • Waarom voelt het leven zo zwaar?

Een gezinsopstelling geeft inzichten in

Wat er energetisch tussen gezinsleden speelt

Soms zijn onuitgesproken woorden en gevoelens tussen gezinsleden. Tijdens een gezinsopstelling kunnen deze zichtbaar worden en/of uitgesproken worden.

De rollen en posities binnen het gezin

Het is belangrijk dat iedereen zijn eigen rol en positie binnen het gezin inneemt voor een goede balans. Het komt soms wel eens voor dat een kind een ouderrol aanneemt. Of een plek van een ongeboren kindje. In een opstelling kan dit geheeld worden en kan iedereen de juiste plek weer innemen.

Onverwerkte blokkades, patronen en (familie) trauma's

Het komt wel eens voor dat er onverwerkte patronen of trauma's worden doorgegeven van ouder op kind, soms wel generaties lang. Zolang deze niet geheeld worden zullen ze doorgegeven worden. Hier kunnen jij en je kind onbewust last van hebben. 

De gezichten van bewustzijnscentrum 

Vanuit Hart&Ziel


Nick Neggers

Kirstie Neggers - Rijnen

Hoi! Wij zijn Kirstie en Nick en hebben al vele gezinsopstellingen mogen doen. Elke keer weer zo bijzonder om te doen. We zijn echt dankbaar dat we dit werk mogen doen en boodschappen op de manier kunnen doorgeven.

Kirstie heeft de healing en reading opleiding gedaan en is zelf Intuïtie Coach. Haar kracht is dat ze volledig vanuit haar intuïtie werkt en doorgeeft wat op dat moment aangereikt wordt. De antwoorden stromen vanzelf naar buiten.


Het Readen is bij Nick vanzelf ontstaan nadat het op zijn pad is gekomen. In de afgelopen jaren hebben meerdere mediums tegen Nick gezegd dat hij 'alles al weet' en een 'oude wijze ziel' is. Nick is nuchter, aards maar toch in verbinding met het universum en zijn bron. Hij weet snel de vinger op de zere plek te leggen. 


Wij zien en voelen dat wat jij zelf niet kan of wil zien, maar ook wat niet zichtbaar is met het blote oog. Wat nog verborgen is, diep in jezelf of in je familiesysteem. 

We laten ons leiden door onze intuïtie, gidsen en lichtwezens en halen vanuit liefde en lichtheid samen naar boven wat zichtbaar mag worden. Het gaat jou heling, inzichten, verandering en verlichting brengen.


Locatie en info

De gezinsopstelling wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel.
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

Een gezinsopstelling

 • Altijd op locatie bij Vanuit Hart&Ziel
 • Duurt ongeveer 75 tot 90 minuten
 • Aanwezigheid van één of beide ouders, zonder kinderen

Nu voor € 85,-

Wil jij een gezinsopstelling voor jou en/of je gezin?


Vul het onderstaande contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Tip: Binnen een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.