fbpx

4 gratis meditaties speciaal voor jou

Leuk dat je aan de slag wilt gaan met deze vier meditaties van Vanuit Hart&Ziel. Zet je telefoon even op stil, ga comfortabel liggen of zitten en laat je mee nemen in deze meditaties. 

En misschien fijn om te weten dat iedereen de meditaties op een andere manier ervaart. De een ziet, de ander weet en weer een de ander voelt tijdens de meditatie van alles. Je hoeft niet beide te kunnen. Vaak is het een wat meer ontwikkeld dan de ander. 

Doe niet te veel je best, laat het gewoon gebeuren.

Meditatie 1

Deze meditatie is gericht op het in balans brengen van je 1e chakra, dit is het energiepunt op de hoogte van je stuitje. Dit chakra staat voor je verbinding met de aarde, je veilig voelen en je gezondheid. Hoe ervaar jij jou leven op aarde en durf jij jouw plekje,  jouw ruimte in te nemen hier op aarde?

Meditatie 2

Dit is een meditatie om de liefde voor jezelf te vergroten. Het 4e chakra wordt ook wel het hartchakra genoemd. Dit chakra staat voor het voelen van liefde, geborgenheid, zelf-liefde, liefde voor de ander en genegenheid. 

meditatie 3

Dit is een meditatie om te kunnen ontspannen, ontladen en om in vertrouwen te komen dat je alles aan kan wat op je pad komt. Vertrouwen is een thema van het 7e chakra die zich om je kruin bevindt. Je mag erop vertrouwen dat er een hogere macht is die ons vertrouwd en altijd geeft wat we nodig hebben en wat we aan kunnen.

meditatie 4

Dit is een meditatie om jezelf te beschermen voor lagere, negatieve energieën en energie van anderen door middel van je eigen licht en kleur aan te zetten. 

Wil jij door middel van de meditaties de reis naar jezelf maken?

  • In balans te komen en te blijven
  • In verbinding te blijven met jezelf
  • De liefde voor jezelf vergroten
  • Jezelf energetisch te reinigen van lagere/negatieve energieën
  • Energie van jezelf terug halen en energie die je onbewust hebt overgenomen van een ander weer los te laten
  • Te ontspannen en te ontladen
  • Meer te luisteren naar de signalen van je lichaam
  • Je gedachten en emoties de baas te blijven
  • Meer gaan vertrouwen op je gevoel, eigen wijsheid en je intuïtieDan is onze online meditatie training "Thuis komen bij jezelf via je chakra's" een mooi cadeau aan jezelf.


En dat NU van €69,- voor maar €39,-.  Waarom deze korting zul jij je misschien afvragen? 

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen van jong tot oud weer in contact te brengen met hun gevoel, intuïtie, eigen wijsheid en zijn of haar eigen kracht.


Met deze meditatie training kun jij de eerste stap zetten naar jouw gevoel, naar jezelf. We willen niet dat er nog meer mensen overspannen raken of in een burn-out komen. Wij geloven erin dat als jij de reis maakt naar jezelf, dat jij veel meer ontspannen zal zijn. En dat de hooggevoelige onder ons niet overlopen.


Alleen jij kan voorkomen dat je overloopt of terugvalt in oude patronen of gedragingen, met een beetje hulp van mij.
Dus voorkom dit en geef jezelf deze training cadeau! 

Ik kreeg meteen nieuwe inzichten

Wat een krachtige diepgaande meditaties! Tijdens de meditaties werd veel zichtbaar en kreeg meteen nieuwe inzichten waar ik direct mee aan de slag kon.

Het fijnste was dat ik niemand anders nodig had om nieuwe inzichten te krijgen. Het lukte me helemaal zelf. Daar was ik enorm verbaasd over, op een positieve manier.

Het was een fijne bevestiging dat ik het ook zelf kan. Dit gaf mij een enorm goed gevoel en ook wat zelfvertrouwen.

Al met al, een échte aanrader!

Saskia

Wat een fijne stem

Kirstie heeft een fijne stem om naar te luisteren. Haar stem neemt je helemaal mee in de visualisatie/meditatie. Daarnaast voelde ik er veel gebeurde in mij. Ik voelde tintelingen en energie die begon te stromen door mijn benen.

Na de meditaties voel ik me vaak stuk opgeruimder en lichter. Soms kwamen er ook verschillende emoties los en gebeurde er veel, maar de meditaties worden wel een op fijne manier afgerond. Het is niet zo dat ik met deze emoties blijf zitten.

De meditaties in combinatie met de theorie en bewustwordingsvragen van de 7 levenskrachten maken het voor mij extra effectief, omdat hoofd en gevoel dan samen komen.

Chantal

Vanuit Hart&Ziel - www.vanuit-hartenziel.nl - www.training.vanuit-hartenziel.nl - info@vanuit-hartenziel.nl