fbpx

Cursus: Thuiskomen bij jezelf en je intuïtieve gaven. 

Intuïtieve ontwikkeling

Thuiskomen bij jezelf, je gevoel en je intuïtie.
Ontdek de healer & reader in jou en maak tegelijkertijd een mooie innerlijke reis naar jezelf.

Maak van je (Hoog)gevoeligheid je kracht en

durf weer je authentieke, unieke zelf te zijn.  

Kom weer in verbinding met jezelf en je helende gaven.
En JA, iedereen heeft ze en is in staat zijn of haar eigen lichaam en leven te helen.

Waarom zou je jezelf gaan helen?


Omdat wij geloven dat het de weg is naar meer verbinding met jezelf en een lichter gezonder en liefdevoller leven. Het is een basistool die iedereen zou moeten kennen.

Als iedereen wist hoe hij of zij zichzelf kon helen zouden we veel minder lichamelijke, psychische en emotionele klachten zijn.
En als je het voor jezelf kan, kan je het ook zetten voor je kind.
Hoe mooi is dat.


Leer jezelf kennen, ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op bij jezelf en je gezinssysteem, zodat jij je weer vrij gaat voelen en volledig jezelf kunt zijn.
En zodat jij jou angsten niet projecteert en doorgeeft aan je kinderen. 


Ontdek je eigen waarheid en wijsheid die al in jou zit. 

Maak weer ruimte voor jezelf en wat jij voelt en weet. 


Het kan best zijn dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit.
Gevoelens van angst, extreme vermoeidheid, twijfel, onzekerheid over of je het wel goed doet, komen met regelmaat voorbij. Misschien zit je wel in of tegen een burn-out aan.

Je wordt geleefd door alle eisen  waar je aan 'moet' voldoen van jezelf en van de prestatiegerichte maatschappij waarin we leven? En thuis loopt het ook niet altijd even lekker.


Je (hoog)gevoeligheid is meer een last dan een kracht. Je neemt met regelmaat energie van een ander over waardoor je veel last hebt van overprikkeling. Soms weet je niet meer of jou gevoel van jezelf of de ander is... 


Van alles heb je al geprobeerd, vele cursussen al gedaan, maar het lijkt niet zijn doorwerking te hebben in het dagelijks leven. Je blijft in een patroon rondcirkelen.

Je wilt het nu echt anders en de stap zetten om jezelf volledig te zijn en te omarmen.
En dat ook zichtbaar laten zijn in het dagelijks leven.


De regie weer nemen over je eigen leven en vanuit zachtheid en liefde gaan staan voor wie jij bent. Je eigen leven helen, door je ware zelf te gaan ontmoeten en de healer & reader in jou te laten ontwaken. En echt iedereen kan dit, want het zit van nature in ons. 


Wil jij dat? Neem dan deel aan de cursus Thuiskomen bij jezelf, je gevoel en intuïtie.


Leer hoe jij weer kunt gaan vertrouwen op je gevoel en je intuïtie. Dat wat jij voelt en doorkrijgt klopt en er volledig mag zijn. Dat jij er mag zijn. 

Luister naar wat je lichaam je wil vertellen. Kom achter de oorzaak en de functie van een klacht, waardoor deze de ruimte krijgt om te kunnen verdwijnen. 


En als bonus zorg jij ervoor dat jij je angsten en patronen niet doorgeeft aan je eigen kinderen. Door middel van Healing & Reading leer jij ontspanning te brengen bij jezelf, partner en je kind/baby. Dat je even UIT kan staan.
Waardoor jij jezelf en/of je kinderen weer gaat begrijpen en aanvoelen.


Je komt met meer rust, plezier, vertrouwen en ontspanning in je leven te staan en bent in staat om in het nu aanwezig te zijn.


Je gaat weer luisteren naar je eigen innerlijke stem in plaats van wat anderen vinden wat je zou moeten doen. Je durft weer je authentieke, unieke zelf te zijn en volop te stralen. 


We laten het lichtje in jou weer branden. 

Waarom deze cursus je leven gaat veranderen? Omdat jij hoofd en gevoel weer gaat verbinden en meer gaat leven vanuit je intuïtie. 


Als jij en je innerlijke wereld verandert, verandert de buitenwereld met mee. De buitenwereld is namelijk een spiegel van jouw binnenwereld.


Daarnaast maken we gebruik van krachtige, diepgaande, intuïtieve opstellingen die het onbegrijpelijk en onzichtbare, zichtbaar maken

Kom thuis bij jezelf en ontdek jouw intuïtieve gaven

 in een 8-daagse cursus.
Je hoeft ze alleen maar naar boven te halen. 

 • Healen vanuit je gevoel, rust en ontspanning brengen met je handen bij jezelf, kind/baby en gezin.
 • Readen, energie lezen bij jezelf, je kind/baby. Je vertaald voor je kind/baby vanuit je intuïtie wat hij of zij niet zelf kan zeggen en krijgt daarmee inzichten in (probleem)gedragingen. Je begrijpt het beter waardoor er ruimte komt voor acceptatie. En 9 van de 10 keer kan je het gedrag omzetten en oplossen. 
 • Zelfhealing op de thema's zelfliefde, eigen plekje innemen op aarde, innerlijk kind, gedachtekracht, controle, angst versus vertrouwen, verbinding met je bron, gidsen en je eigenwijsheid.
 • Gezins)opstellingen om balans in het familiesysteem te creëren en zichtbaar te maken wat nog onzichtbaar was.
 • Oude pijn en angst opruimen zodat je ze niet doorgeeft aan je kind(eren)
 • Samen voelen en leren luisteren naar wat jouw lichamelijke klacht(en) je duidelijk wil maken en hoe je celhealing kan toepassen.
 • Kennis van de  7 levenskrachten en hoe je ze in kunt zetten in je leven.

Ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op. Wordt de beste versie van jezelf. Laat jouw intuïtieve gaven in jezelf ontwaken.

Zij gingen jou al voor

Jolanda 

Kirstie kwam niet toevallig in mijn leven…het heeft zo moeten zijn!! Al een tijdje zat ik niet lekker, veel onrust, stress op mijn werk, angst, veel nare gebeurtenissen in een paar jaar tijd, de overgang, midlife…. met het gevolg dat mijn lichaam schreeuwde om gehoord te worden en dat ik dit serieus moest nemen. Mijn eerste kennismaking was een stilte weekend, een hele bijzondere ervaring met veel mooie mensen en in het bijzonder Kirstie. Er kwam veel in me los en dat was nodig!!


Ik wist zeker dat Kirstie mij verder kon helpen op mijn weg naar rust, inzicht, herstel, geluk…..
Na dit weekend heb ik individuele coaching ontvangen van Kirstie, healings, readings, familieopstelling, één voor één bijzondere ervaringen!! Altijd in overleg en op mijn tempo.


Daarna de cursus gevolgd en wat heeft me dat veel gebracht!! Zo intens om met een kleine groep bij elkaar te leren healen, geheald te worden, maar ook om jezelf te kunnen healen. De innerlijke reis aangaan met jezelf, prachtig.


Kirstie, je bent een mooi, puur mensen-mens. Je straalt zoveel rust en bezieling uit. Je hebt een breed inzicht in het ZIJN, onze chakra’s, energieën, zelfliefde….ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen!!


Liefs Jolanda

Linda 

Ik voel me fijn, geborgen, welkom en veilig op de boerderij van Kirstie. Ik ervaar het iedere keer weer als een warm deken. Aangezien je toch wel een spiegel voor krijgt en wat stukken te helen hebt ( in mijn geval dan), dan is het wel prettig als het goed voelt en je de tijd krijgt om met jezelf aan de slag de gaan.
Kirstie begeleid dit goed en als er meer persoonlijke aandacht nodig is, pakt ze je een op een. Dit voelt ze haarfijn aan.


Ook bijzonder is dat er geen ‘echt’ programma / planning is. Maar dit mag ontstaan, precies zoals past bij de groep op dat moment.
We hebben heerlijk de slappe lach gehad, gedanst totdat de batterij weer opgeladen was, rustige meditaties gedaan als de energie bijna door het dak ging en zeker ook diepgaande gesprekken gevoerd. Ik heb de groep samenstelling als zeer prettig, warm en liefdevol ervaren. En bij iedereen krijg je weer een andere ‘match’ ofwel spiegel te zien. Zo zie je maar dat iedereen op je pad komt voor een reden.


Ik ben vooral weer bij mezelf gekomen. Klinkt cliché, maar door mezelf als een ui af te pellen, het oud zeer wat er zat en alle vast geroeste overtuigingen en patronen doorbreken en op te ruimen, is er weer ruimte voor mijn echte ikke gekomen. Wie ik in basis ben. Dit voelt als een enorme opluchting. Er is een last van mijn schouders. Hierdoor kan ik weer in mijn kracht staan.


Kan ik weer luisteren naar mijn intuïtie en voelen wat ik mag voelen. 
X Linda

Na het volgen van de cursus:

Ben je thuis gekomen bij jezelf

Je maakt een innerlijke reis naar jezelf, je gevoel en intuïtie. Tijdens deze reis leer jij je eigen blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan op te ruimen. 

Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken dat als je dingen gaat doen waar je blij van wordt, dat je gaat leven vanuit Hart&Ziel.

Ben jij instaat je intuïtieve en helende gaven in te zetten voor jezelf, in je gezin en op je werk.

Door de reis naar jezelf, spreek jij je intuïtie en zelf-helend vermogen weer aan. De natuurlijker healer en reader in jou komt weer naar boven door ruimte te maken voor je intuïtie.

Je komt weer in verbinding met jouw bron, het universum en je gidsen.

Je zet je intuïtie in als wegwijzer in je (gezins)leven

Waardoor jij meer vanuit gemak, plezier en lichtheid in het leven staat.
Je vertrouwt op je eigen intuïtie en wijsheid. En je komt los van wat anderen vinden. 

Als je eenmaal in verbinding staat met je intuïtie, dan is alles mogelijk. Dan ben jij in staat om je eigen (gezins)leven te creëren.De 8-daagse cursus wordt gegeven op woensdagen en vrijdagen. 

Je investering is  € 968,-


Een  waardevolle inverstering waar je heel je leven plezier van hebt.


Heb je interesse, voel je een YES of wil je een kennismakingsgesprek? Vraag deze dan nu aan. 


De cursus wordt gegeven door


Kirstie Neggers - Rijnen

Nick Neggers

Hoi! Wij zijn Kirstie en Nick en hebben al vele mensen en kinderen mogen begeleiden vanuit onze intuïtie naar zichzelf. Elke keer weer zo bijzonder om te doen. We zijn echt dankbaar dat we dit werk mogen doen.


Wij vinden het belangrijk dat jij volledig jezelf kunt zijn.
Onze kracht is dat wij zien en voelen dat wat jij zelf niet kan of wil zien, maar ook wat niet zichtbaar is met het blote oog. Wat nog verborgen is, diep in jezelf of in je familiesysteem. We laten ons leiden door onze intuïtie, gidsen en lichtwezens en halen vanuit liefde en lichtheid samen naar boven wat zichtbaar mag worden. 

We staan het hele proces naast je. 


Naar eigen ervaring kunnen wij  zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!


Een reis naar jezelf in combinatie met Healing & Reading is een geweldige methode om je binnenwereld te verkennen en je zelf helend vermogen (weer) aan te zetten. Om je te ondersteunen bij geestelijke en emotionele processen waar je inzit. Maar zeker ook om in te zetten binnen je gezinsleven. Om meer vanuit vertrouwen, je eigenwijsheid en intuïtie te gaan opvoeden.  

Praktisch werken vinden wij ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven. Zodat je kan zeggen: "Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn (gezins)leven!"


In verbinding zijn met onszelf en onze intuïtieve gaven heeft ons (gezins)leven enorm veranderd. En niet alleen bij ons, maar ook bij de vele cursisten die de reis samen met ons gemaakt hebben. Iedereen kan het, echt waar.

Zij gingen jou al voor:

Voor wie

 • Voor iedereen die thuis wil komen bij zichzelf. Die wil ontdekken hoe zijn of haar innerlijke wereld er uit ziet en klaar is voor echte verandering in zichzelf. 
 • Voor alle ouders die bereid zijn een reis naar zichzelf te maken en hun kind vanuit zijn of haar intuïtie en met meer ontspanning willen gaan opvoeden. Ze geven wat ze echt nodig hebben in hun liefdevolle leventje.
 • Voor jonge ouders met een baby's of peuter. Je kunt al veel voor ze beteken in hun eerste levensjaren. En zelf vanuit veel meer ontspanning je kind geven wat deze nodig heeft in zijn of haar prille leventje.

Locatie, data en kosten

De 8-daagse cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel. 
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

De onderstaande cursussen starten bij voldoende deelnemers.
De groepsgrootte bestaat uit maximaal 8 personen.
De cursusdagen zijn altijd op vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur, op de volgende data:

Start basis september 2020 op vrijdagen (VOL)
4, 11, 18 sept
2, 16, 30 okt
6, 13 nov

Start nieuwe vrijdag groep:
27 nov
4, 11 dec
15, 22, 29 jan
5, 12 febr

Start basis Oktober 2020 op woensdagen (nog 2 plekken)
7, 14, 28 okt
4, 11, 18, 25 nov
2 dec 

Start nieuwe woensdag groep:
9, 16 dec
6, 13, 20, 27 jan
3, 10 feb

Start verdieping tot Intuïtie Coach 2021 op

Vrijdagen:
Bij voldoende aanmeldingen.

woensdagen
24 febr
3, 10, 17, 24 maart
7, 14, 21 april
12, 19 mei

Cursus Thuiskomen bij jezelf.  

Een 8-daagse Reis naar jezelf en de intuïtieve gaven in jou. 

 • Kom thuis bij jezelf en je chakra's
 • Krijg inzichten in je overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze.
 •   Leer healen, readen en maak kennis met de kracht van (gezins)opstellingen
 • Leer luisteren naar je lichaam en omarm je zelf
 • Voed op vanuit je intuïtie en met meer ontspanning en zelfvertrouwen.
 •  Leer feilloos aanvoelen wat jij zelf en je baby of kind(eren) nodig hebben. 


Bonus:

 • Krijg toegang tot een besloten groep Thuiskomen bij Jezelf waarin jij al je vragen mag stellen en je blijft in verbinding met gelijkgestemden.
 • Krijg toegang tot de Online Meditaties Thuiskomen bij jezelf via chakra's, met meer dan 30 meditaties om een innerlijke reis te maken en jezelf te helen. Nu voor € 968,-


Een  waardevolle inverstering waar je heel je leven plezier van hebt.


Vraag een kennismakingsgesprek aan als je interesse hebt en een YES voelt in jezelf!

Na de basiscursus professioneel aan de gang als Intuïtie Coach?

Wil je jou intuïtieve gaven nog verder ontwikkelingen en wil je daar anderen professioneel mee gaan helpen?


Stroom dan door naar de cursus tot Intuïtie Coach. 


Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je "eigen wijsheid", die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.


Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveau's. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Inhoud Intuïtie Coach

Verdiepingsdagen bestaande uit 10 vrijdagen
2 lesdagen Chakra's meditaties en visualisaties
2 lesdagen Readen & Healen op o.a de thema's van de chakra's, je intuïtie, vorig levens, relatie.
2 lesdagen Intuïtieve en gezinsopstellingen
2 lesdagen Lichaamswerk gericht op lichamelijke klachten en hun boodschap
2 lesdagen In praktijk, hoe ga je nu aan de slag en oefenen op mensen van buitenaf.


Certificaat uitreiking op de laatste dag, mits je in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en jij en ik er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een Intuïtie Coach te zijn.  


Extra:

- Online meditatietraining: Thuiskomen bij jezelf via je chakra's.

- 1 op 1 Intuïtieve coachingssessie met Kirstie van 2 uur

- 2x een uur telefonisch intuïtieve afstemming op dat waar jij in vast loopt.
- Lidmaatschap 1 jaar in de besloten groep Intuïtie coaches, ter ondersteuning van je eigen groei en samen oefenen en om te sparren.

- Online Facebook Marketing training


De investering om Intuïtie Coach te worden is €1452


Pure liefde stroomt, als je volledig durft te vertrouwen op de begeleiding vanuit het universum. 

Wil jij thuiskomen bij jezelf, je gevoel en intuïtie?

 Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.


Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.