fbpx

Cursus: Thuis komen bij jezelf en je intuïtieve gaven. 

Intuïtieve ontwikkeling

Thuiskomen bij jezelf, je gevoel en je intuïtie.
Leer jezelf kennen, ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op bij jezelf en je gezinssysteem.
Wordt de beste versie van jezelf.

Kom weer in verbinding met jezelf en je helende gaven.
En JA, iedereen heeft ze en is in staat zijn of haar eigen lichaam en leven te helen.

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel? Vast in een vicieuze cirkel waar je niet uit lijkt te komen? Wordt je geleefd door alle eisen  waar je aan 'moet' voldoen van jezelf en van de prestatiegerichte maatschappij waarin we leven?

Ben je hooggevoelig en blijf je last houden van energie van anderen en overprikkeling?
Heb jij van alles al geprobeerd en niets lijkt te werken.
En ben je daar er echt helemaal klaar mee.

Loop het niet helemaal lekker in je gezin? Merk jij dat je kinderen gespannen thuiskomen of gespannen zijn? Wat zich o.a. uit in emotionele klachten, niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, onverklaarbare lichamelijke klachten. Of is je baby onrustig, huilt deze veel en slaapt slecht? Je weet vaak niet wat je moet doen? 


Wil jij meer gaan leven en opvoeden vanuit je intuïtie en met meer zelfvertrouwen in het opvoeden staan? Meer luisteren naar je eigen innerlijke stem in plaats van wat anderen vinden wat je zou moeten doen? En vanuit daar er voor jezelf en/of je kind/baby kunnen zijn?


Sta je open voor verandering en een sprong naar je ware zelf? 

Om weer te gaan leven vanuit gemak, liefde en vertrouwen en volledig als je unieke, authentieke zelf? 


Ga dan met mij mee in deze cursus naar een  meer ontspannen (gezins)leven vanuit je gevoel en intuïtie.
Met meer kracht, rust en vertrouwen in het leven staan, zowel voor jou als je kind/baby en partner. Door middel van healing ontspanning brengen bij jezelf, partner en je kind/baby.
En door reading het gedrag van jezelf en je kind/baby te lezen en te vertalen.


Dan is de cursus Thuiskomen bij jezelf en de Healer & Reader in jou,  iets voor jou.

Waarom deze cursus jou leven gaat veranderen? 

Omdat jij hoofd en gevoel weer gaat verbinden en meer gaat leven vanuit je intuïtie.
Als jij en je innerlijke wereld verandert, verandert de buitenwereld met mee. 

De buitenwereld is namelijk een spiegel van jouw binnenwereld. 

Hoe mooi zou het zijn als jij leert leven vanuit je intuïtie en je dit op meerdere vlakken in je leven kunt inzetten.

Zowel voor jezelf, in je gezin en op je werk. 

Kom thuis bij jezelf en ontdek jouw intuïtieve gaven

 in een 8-daagse cursus.
Je hoeft ze alleen maar naar boven te halen. 

J

 • Zelfhealing op je chakra's door middel van visualisaties, praktische oefeningen en meditaties. Op o.a de thema's zelfliefde, eigen plekje innemen op aarde, emoties, innerlijk kind, gedachten kracht, controle, verbinding met je bron, gidsen en je eigenwijsheid.
 • Healen vanuit je gevoel, rust en ontspanning brengen met je handen bij jezelf, kind/baby en gezin.
 • Readen, energie lezen bij jezelf, je kind/baby of partner waar ze tegen aanlopen. Inzichten geven en tips vanuit je intuïtie om te veranderen. Als kinderen het zelf niet aan kunnen geven of jij of je partner het niet meer weten. 
 • (Gezins)opstellingen om balans in het familiesysteem te creëren en zichtbaar te maken wat nog onzichtbaar was. 
 • Wat vertelt mijn lichamelijke klacht mij. Samen voelen en leren luisteren naar wat jou lichamelijke klacht je duidelijk wil maken en hoe je celhealing kan toepassen. Voor jezelf,  partner en je kind/baby.
 • Kennis van de  7 levenskrachten en hoe je ze in kunt zetten in je gezin.


Ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op. Wordt de beste versie van jezelf. Laat jouw intuïtieve gaven ontwaken.

Zij gingen jou al voor

Jolanda 

Kirstie kwam niet toevallig in mijn leven…het heeft zo moeten zijn!! Al een tijdje zat ik niet lekker, veel onrust, stress op mijn werk, angst, veel nare gebeurtenissen in een paar jaar tijd, de overgang, midlife…. met het gevolg dat mijn lichaam schreeuwde om gehoord te worden en dat ik dit serieus moest nemen. Mijn eerste kennismaking was een stilte weekend, een hele bijzondere ervaring met veel mooie mensen en in het bijzonder Kirstie. Er kwam veel in me los en dat was nodig!!


Ik wist zeker dat Kirstie mij verder kon helpen op mijn weg naar rust, inzicht, herstel, geluk…..
Na dit weekend heb ik individuele coaching ontvangen van Kirstie, healings, readings, familieopstelling, één voor één bijzondere ervaringen!! Altijd in overleg en op mijn tempo.


Daarna de cursus gevolgd en wat heeft me dat veel gebracht!! Zo intens om met een kleine groep bij elkaar te leren healen, geheald te worden, maar ook om jezelf te kunnen healen. De innerlijke reis aangaan met jezelf, prachtig.


Kirstie, je bent een mooi, puur mensen-mens. Je straalt zoveel rust en bezieling uit. Je hebt een breed inzicht in het ZIJN, onze chakra’s, energieën, zelfliefde….ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen!!


Liefs Jolanda

Linda 

Ik voel me fijn, geborgen, welkom en veilig op de boerderij van Kirstie. Ik ervaar het iedere keer weer als een warm deken. Aangezien je toch wel een spiegel voor krijgt en wat stukken te helen hebt ( in mijn geval dan), dan is het wel prettig als het goed voelt en je de tijd krijgt om met jezelf aan de slag de gaan.
Kirstie begeleid dit goed en als er meer persoonlijke aandacht nodig is, pakt ze je een op een. Dit voelt ze haarfijn aan.


Ook bijzonder is dat er geen ‘echt’ programma / planning is. Maar dit mag ontstaan, precies zoals past bij de groep op dat moment.
We hebben heerlijk de slappe lach gehad, gedanst totdat de batterij weer opgeladen was, rustige meditaties gedaan als de energie bijna door het dak ging en zeker ook diepgaande gesprekken gevoerd. Ik heb de groep samenstelling als zeer prettig, warm en liefdevol ervaren. En bij iedereen krijg je weer een andere ‘match’ ofwel spiegel te zien. Zo zie je maar dat iedereen op je pad komt voor een reden.


Ik ben vooral weer bij mezelf gekomen. Klinkt cliché, maar door mezelf als een ui af te pellen, het oud zeer wat er zat en alle vast geroeste overtuigingen en patronen doorbreken en op te ruimen, is er weer ruimte voor mijn echte ikke gekomen. Wie ik in basis ben. Dit voelt als een enorme opluchting. Er is een last van mijn schouders. Hierdoor kan ik weer in mijn kracht staan.


Kan ik weer luisteren naar mijn intuïtie en voelen wat ik mag voelen. 
X Linda

healing

Na het volgen van de cursus:

Ben je thuis gekomen bij jezelf

Je maakt een innerlijke reis naar jezelf door je chakra’s. Tijdens deze chakra-reis leer jij je eigen blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan op te ruimen. 

Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken dat als je dingen gaat doen waar je blij van wordt, dat je gaat leven vanuit Hart&Ziel.

Ben jij instaat je intuïtieve en helende gaven in te zetten voor jezelf, in je gezin en op je werk.

Door de reis naar jezelf, spreek jij je intuïtie en zelf-helend vermogen weer aan. De natuurlijker healer en reader in jou komt weer naar boven door ruimte te maken voor je intuïtie.

Je komt weer in verbinding met jouw bron, het universum en je gidsen.

Je zet je intuïtie in als wegwijzer in je (gezins)leven

Waardoor jij meer vanuit gemak, plezier en lichtheid in het leven staat.
Je vertrouwt op je eigen intuïtie en wijsheid. En je komt los van wat anderen vinden. 

Als je eenmaal in verbinding staat met je intuïtie, dan is alles mogelijk. Dan ben jij in staat om je eigen (gezins)leven te creëren.

Het onderstaande komt ook aan bod:

 • Je eigen plekje innemen en gaan staan voor wie je bent
 • Aarden en je energie systeem schoonhouden
 • Liefde voor jezelf laten stromen en voelen
 • Een positieve mindset creëren door te werken met je gedachten kracht en affirmaties
 • Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen. 
 • Krijg inzichten in jouw overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze, jij gaat kiezen waarin je gelooft
 • De regie over je eigen leven weer pakken
 • Je kunt je eigen lichaam, van je kind/baby en partner ontspanning brengen door healing en door middel van reading kun je klachten lezen
 • Je vertaald voor je kind/baby vanuit je intuïtie wat hij of zij niet zelf kan zeggen en krijgt daarmee inzichten in (probleem)gedragingen. Je begrijpt het beter waardoor er ruimte komt voor acceptatie. En 9 van de 10 keer kan je het gedrag omzetten en oplossen. 

De cursus wordt gegeven door


Kirstie Neggers - Rijnen

Hoi! Ik ben Kirstie, en ik bewandel graag samen met jou de weg naar jezelf..
Zelf heb ik ook een heel pad bewandeld naar mezelf, met vallen en opstaan. Van de grootste piekeraar, altijd maar doorgaan, mezelf 2x flink voorbij gelopen en thuis gezeten met lichamelijke-, emotionele- en spanningsklachten naar een vrij mens.  Het heeft me iets heel moois op geleverd. Dat ik nu kan ZIJN wie ik ben.


Naar eigen ervaring kan ik zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!


Ik volg ik graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen. Leven en werken vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren is mijn basis.


Een reis door je chakra's in combinatie met Healing & Reading is een geweldige methode om je binnenwereld te verkennen en je zelf helend vermogen (weer) aan te zetten. Om je te ondersteunen bij geestelijke en emotionele processen waar je inzit. Maar zeker ook om in te zetten binnen je gezinsleven. Om meer vanuit vertrouwen, je eigenwijsheid en intuïtie te gaan opvoeden.  


Ik zie en voel (met hulp van mijn gidsen, lichtwezens, intuïtie en hoger zelf) wat jij zelf nog niet wil zien of kan voelen. Ik voel en zie jou pijn, maar ook je licht. 

Ik zie de liefde en kracht die in jou zit en naar buiten wil. 
Samen met mijn 'team' mag ik je begeleiden tijdens de reis naar jezelf en jouw licht. 
Daarnaast laat ik je zien en voelen hoe jij jezelf kan healen en ik sta het gehele proces naast jou. 


Ik zie jou, zonder oordeel en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.

Praktisch werken vind ik ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Zodat je kan zeggen: "Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn (gezins)leven!"


In verbinding zijn met mezelf en mijn intuïtieve gaven heeft mijn (gezins)leven enorm veranderd. En niet alleen bij mij, maar ook bij de vele cursisten die de reis samen met mij gemaakt hebben. Iedereen kan het, echt waar.

Zij gingen jou al voor:

Voor wie

 • Voor iedereen die thuis wil komen bij zichzelf. Die wil ontdekken hoe zijn of haar innerlijke wereld er uit ziet en klaar is voor echte verandering in zichzelf. 
 • Voor alle ouders die bereid zijn een reis naar zichzelf te maken en hun kind vanuit zijn of haar intuïtie en met meer ontspanning willen gaan opvoeden. Ze geven wat ze echt nodig hebben in hun liefdevolle leventje. 
 • Ook voor jonge ouders met een baby's of peuter is deze cursus heel waardevol. Je kunt al veel voor ze beteken in hun eerste levensjaren. En zelf vanuit veel meer ontspanning je kind geven wat deze nodig heeft in zijn of haar prille leventje.

Na de basiscursus professioneel aan de gang als Intuïtie Coach?

Wil je jou intuïtieve gaven nog verder ontwikkelingen en wil je daar anderen professioneel mee gaan helpen?


Stroom dan door naar de cursus tot Intuïtie Coach. 


Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je "eigen wijsheid", die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.


Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveau's. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Inhoud Intuïtie Coach

Verdiepingsdagen bestaande uit 10 vrijdagen
2 lesdagen Chakra's meditaties en visualisaties
2 lesdagen Readen & Healen op o.a de thema's van de chakra's, je intuïtie, vorig levens, relatie.
2 lesdagen Intuïtieve en gezinsopstellingen
2 lesdagen Lichaamswerk gericht op lichamelijke klachten en hun boodschap
2 lesdagen In praktijk, hoe ga je nu aan de slag en oefenen op mensen van buitenaf.


Certificaat uitreiking op de laatste dag, mits je in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en jij en ik er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een Intuïtie Coach te zijn.  


Extra:

- Online meditatietraining: Thuiskomen bij jezelf via je chakra's.

- 1 op 1 Intuïtieve coachingssessie met Kirstie van 2 uur

- 2x een uur telefonisch intuïtieve afstemming op dat waar jij in vast loopt.
- Lidmaatschap 1 jaar in de besloten groep Intuïtie coaches, ter ondersteuning van je eigen groei en samen oefenen en om te sparren.

- Online Facebook Marketing training


De investering om Intuïtie Coach te worden is €1452


Als Intuïtie coach ga je coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, lichaamswerk en opstellingen.

Je legt snel de vinger op de juiste plek. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.
Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen. 
Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten. 
Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is. En dan ben je vaak bij de kern van het probleem.

Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.  

Intuïtie coach
Intuïtie Coach

Pure liefde stroomt, als je volledig durft te vertrouwen op de begeleiding vanuit het universum. 

Locatie en data

De cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel. 
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

De groepsgrootte bestaat uit maximaal 8 personen.
De cursusdagen zijn altijd op vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur, op de volgende data:

Start basis september 2020 op vrijdagen
4, 11, 18 sept
2, 16, 30 okt
6, 13 nov

Start basis Oktober 2020 op woensdagen
7, 14, 28 okt
4, 11, 18, 25 nov
2 dec

Start verdieping tot Intuïtie Coach 2021 op woensdagen 
13, 20, 27 januari
3, 10, 24 febr
3, 10, 17, 24 maart
7, 14 april

Cursus Thuiskomen bij jezelf.  

Een 8-daagse Reis naar jezelf en de intuïtieve gaven in jou. 

 • Kom thuis bij jezelf en je chakra's
 • Krijg inzichten in je overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze 
 • Leer healen, readen en (gezins)opstelling
 • Leer luisteren naar je lichaam en omarm je zelf
 • Voed op vanuit je intuïtie en met meer ontspanning en zelfvertrouwen.
 •  Leer feilloos aanvoelen wat jij zelf en je baby of kind(eren) nodig hebben. 


Overzicht lesdagen en thema's

Dit is een indicatie. Het kan altijd anders verlopen. 
Ik werk intuïtief en kijk naar wat nodig is, zich aandient in het moment en wat de groep nodig heeft.

 • 3 lesdagen Zelf-healing/reading aan de hand van de chakra's en 7 levenskrachten
 • 1 lesdag Healing oefenen op elkaar
 • 2 lesdagen Readen.
 • 2 lesdagen (Gezins)opstellingen
 • Krijg toegang tot de besloten Facebook groep Thuiskomen bij Jezelf waarin jij al je vragen mag stellen en je blijft in verbinding met gelijkgestemden.
 • Gezinstraining (Her)ontdek de kracht van je gezin met daarin de theoretische kennis van de 7 levenskrachten, inclusief meditaties en oefeningen voor jou en je kind. 

Nu voor € 968,-


Een  waardevolle inverstering waar je heel je leven plezier van hebt.

Wil jij Thuis komen bij jezelf en jouw intuïtie?

Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.