fbpx

Thuiskomen bij jezelf

Thuiskomen bij jezelf, je gevoel, je intuïtie en je chakra's 

Een groot cadeau dat je aan jezelf kunt geven en waar je heel je leven plezier van hebt. 


Leer jezelf te helen & te lezen. Kom in contact met je zelfhelend vermogen. 
Laat angst los en laat liefde & licht weer toe in je leven. 

Van overleven naar je leven weer volop leven. 


Maak van je gevoeligheid je kracht en durf weer je authentieke, unieke zelf te zijn.

Straal eerst volledig jouw licht, om vervolgens het pad van een ander te verlichten.  

Heb je vragen of twijfel je wat de cursus voor jou kan betekenen? Wij voelen graag met je mee.

Wat deze reis naar jezelf jou gaat brengen

Waarom zou jij jezelf gaan helen?

Omdat jezelf helen echt een blijvend en werkend resultaat geeft. En niemand ken jou zo goed als jezelf. Dus wie kan jou het beste helen? Inderdaad, jij zelf. 


Iedereen loopt wel eens vast in zijn of haar leven. Jij hebt dat vast ook wel eens ervaren, of ervaart het nu. Soms zit je zo vast in jezelf, je patronen en gedachten dat je in een overleving modus terecht komt. Je weet gewoon niet beter. En je lijkt echt niet uit dat dat vicieuze cirkeltje te komen. Het leven voelt best zwaar en je houdt alle ballen hoog. 


Je neemt met regelmaat energie van een ander over waardoor je veel last hebt van overprikkeling. Soms weet je niet meer of jou gevoel van jezelf of de ander is.

Je voelt veel en intens. Je weet er soms geen raad mee. 


Je ervaart gevoelens van angst, vermoeidheid, twijfelt over je toekomst, onrust in je lijf, je bent onzeker of je het wel goed doet. Of je ervaart emotionele stemmingswisselingen of onverklaarbare lichamelijke klachten. Misschien ligt een burn-out op de loer om toe te slaan.


Je wordt geleefd door alle eisen waar je aan 'moet' voldoen van jezelf en van de prestatiegerichte maatschappij waarin we leven. Thuis loopt het omdat jij niet lekker in je vel zit ook niet altijd even lekker. Je wilt het zo graag anders, maar je weet niet meer hoe.


Jij bent niet de enige die dit ervaart. Wij herkennen het maar al te goed. Kirstie is jaren lang een control freak geweest. Die controle gaf haar veiligheid en structuur.
Maar het beheerste haar hele leven.


Nick had jarenlang last van onzekerheid, die hij het liefst verborg. Als deze werd aangeraakt werd, reageerde hij met boosheid of met een irritatie. Daarnaast heeft Nick een lange tijd met rugklachten rondgelopen.

Maar gelukkig hebben we onszelf mogen helen en velen andere mogen begeleiden naar zichzelf, hun gevoel, intuïtie, helende gaven en een  lichter leven. 


Ben jij er echt helemaal klaar mee?

Heb je al van alles geprobeerd om uit dat cirkeltje te komen waar je in zit en wil het maar niet lukken? Ben je klaar met het overleven en wil je leven?

Voel jij dat het klaar is om die volgende stap in je leven te nemen? Heb jij er alles voor over? Wil jij jouw licht nu echt gaan laten stralen, door het te gaan voelen in jezelf?

We halen de healer en reader in jezelf naar boven om je zelf & je chakra's te helen.
Om vanuit zachtheid en liefde gaan staan voor wie je bent en te gaan leven vanuit je intuïtie. 

Wil jij dat? 

Dan is dit de oplossing voor jou

Cursus Thuiskomen bij Jezelf

Bij deze cursus ga jij de reis maken naar jezelf door middel van visualisaties, meditaties, intuïtieve opstellingen, je chakra's, healing en reading.
Dagelijks ontvang je nieuwe inzichten, doorbreek je hardnekkige patronen en kom jij een stapje dichterbij jezelf. 


We nodigen je uit om te voelen en uit te spreken wat er bij jou speelt. Het maskertje die je misschien in de buitenwereld voor je houd mag af. We creëren een veilige setting waar jij volledig jezelf mag zijn. Met al je plezier, liefde, verdriet en pijn. Waarin we diep kunnen gaan, om jou wonden te helen.
Maar ook zal er de nodige dosis humor aanwezig zijn. We maken de reis vanuit lichtheid en liefde, voor jezelf en elkaar. 


Jij gaat aan de slag met zelfheling: Heling vanuit je hart, zodat jij jezelf leert helen. Want dat is het belangrijkste van alles. Dat jij in staat bent jezelf te helen. 
Maar ook kun je heling bieden aan je naasten. Hoe fijn is het als jij je kinderen wat rust kunt brengen met alleen maar de helende energie die door jou en je handen stroomt?


Daarnaast ga jij intuïtieve reading gaven verder ontwikkelen zodat jij jezelf en naasten kunt readen. Je kind heeft bijvoorbeeld slaapproblemen. Dan is het toch geweldig als jij intuïtief afstemt op je kind en voelt wat hij/zij nodig heeft?


Tijdens de processen voelen wij voelen altijd met je mee. We voelen door de bovenste laagjes en raken de kern van het probleem aan.
Dit doen we uit liefde voor jou en je proces, zodat jij Thuiskomt bij Jezelf. 

We verlichten tijdelijk jouw pad en zetten jouw licht weer aan zodat jij weer straalt. En we geven je handvatten om te blijven stralen.
Vervolgens kun jij met jouw licht het pad van een ander weer verlichten. En zo verlichten we samen de wereld. 

Waarom deze cursus wel voor verandering zorgt in je leven

Hoofd en hart zijn verbonden

Je hoofd en hart zijn met elkaar verbonden. Waardoor je meer balans en rust ervaart.


De verandering voel je in jezelf waardoor je het ook kan toepassen in het dagelijks leven.


Na de cursus  handel jij meer vanuit je gevoel en jouw intuïtie.


Jij leert jezelf & je chakra's te helen en lezen

We leren jou hoe jij je lichaam & je chakra's kunt helen, lezen en begrijpen op energetisch, mentaal lichamelijk en emotioneel niveau. 


Je hart wordt geopend waardoor er heling kan plaats vinden op allerlei niveaus, 


Je maakt ook kennis met de leer van de wet van de aantrekkingskracht en gedachtenkracht. 

Wij kijken door jouw beschermingslagen heen

We prikken door jou maskers heen en voelen wat de kern van jouw probleem, pijnen of patroon is. Deze laten we je doorvoelen en laat je weer los. Waardoor kan er heling kan plaats vinden op celniveau. 


We maken gebruik van krachtige, diepgaande, intuïtieve opstellingen.
We werken samen met onze intuïtie, het universum en de aarde. 

Als jij en je innerlijke wereld veranderen, dan veranderd de buitenwereld met je mee. De buitenwereld is de spiegel van jouw binnenwereld.


Hoe lichter en liefdevoller het in jou is, hoe meer het door kan stromen in je leven.

Zij zijn al Thuisgekomen bij zichzelf

Wat een bijzondere ervaring was dit...

Hey lieve Kirstie & Nick,

Wat een bijzondere ervaring was dit... Ik ben erg dankbaar dat mijn 'spirituele ontgroening' bij jullie plaats mocht vinden.

Ik heb heelveel wartme ervaren en vooral een ontzettende liefdevolle uitnodiging om mezelf te gaan ontdekken en zijn. Gepaard met een gezonde dosis humor en zelfspot :)

Super bedankt!

Veel liefs en tot ziens!

Laura

Kirstie en Nick laten alles sterk vanuit hun intuïtie ontstaan

Wat zetten deze twee mensen dit vol liefde en passie neer. Ze laten alles sterk vanuit hun intuïtie ontstaan en hierdoor is er veel ruimte voor ieders eigen proces en inbreng. Ik voelde me veilig en dit nodigde me direct uit om dichtbij mezelf te blijven. Dankjewel voor deze inspirerende reis.

Sander

Twijfel je of deze reis bij je past of heb je vragen?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een gratis mini reading!


We beantwoorden graag al je vragen.


Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.


Scroll verder naar beneden om verder te lezen over de cursus.

Even concreet: Wat jij o.a. gaat voelen en ervaren na deze 8 daagse cursus

 • 1
  Je leert de nieuwe manier van healing: Heling vanuit je hart. Je laat de helende aarde-energie en universele liefdesenergie door je heen stromen in een gelijkwaardige ZIJNS-verbinding vanuit het hart. Om heling, rust en ontspanning te brengen bij jezelf, je naasten en kind(eren).
 • 2
  Je leert readen: Spreek intuïtief de woorden uit die door je heen stromen als je afstemt op jezelf, je naasten en kind(eren).  Je voelt intuïtief aan wat de ander nodig heeft zonder energie van de ander over te nemen. 
 • 3
  Je leert weer voelen en vertrouwen op je intuïtie, je eigen wijsheid en de verbinding met de aarde, het universum en je gidsen.  
 • 4
   Balans in het familiesysteem door de intuïtieve opstellingen. Doorgegeven patronen en pijn worden opgeruimd, zodat je ze niet doorgeeft aan je kind(eren) 
 • 5
  Je voelt dat jij precies goed bent zoals je bent en voelt de liefde voor jezelf weer.
 • 6
  Je bent in staat zelfheling toe te passen op jezelf & je chakra's. Je leert voelen en luisteren naar wat jouw lichamelijke klacht(en) je duidelijk willen maken en hoe je celhealing kan toepassen.
 • 7
  Je weet hoe je de wet van de aantrekkingskracht en de kracht van je gedachten op een positieve manier in kunt zetten in je leven.
 • 8
  Je hoofd  is weer in verbinding met je gevoel. Wat je al weet ga je echt voelen in jezelf, waardoor verandering vanzelf ontstaat in jezelf en je leven. 
 • 9
  Je (hoog)gevoeligheid is weer je kracht. 

Nick & Kirstie

Wij zijn Nick en Kirstie, getrouwd en ouders van 3 kinderen, waarvan Nick van de oudste bonus-papa is.

We werken volledig vanuit onze Intuïtie en laten ontstaan wat er mag ontstaan. We werken voornamelijk met Intuïtieve Opstellingen waarbij we gebruik maken van healing en reading. Hierbij nodigen we jou uit om uit te spreken wat jij voelt. Hierdoor kom jij steeds dichter bij jezelf en worden pijnstukken in jou opgeruimd.

Ook maken we gebruik van meditatie, visualisatie en praktische oefeningen om jou de nodige handvatten aan te bieden.

Wat je ziet is wie we zijn. We spreken uit wat we bij je voelen en wat er diep in jouw gezien, gevoeld en geheeld wil worden. Het onzichtbare, maken we zichtbaar.

Je word uitgenodigd om volledig jezelf te zijn, zodat jij kan en mag groeien naar de persoon die jij wilt zijn. Je masker hoeft niet opgezet te worden en anders prikken we daar doorheen uit liefde voor jou en je helingsproces. We kunnen direct zijn om jou daar te brengen waar je naar toe mag.

Wat anderen zeggen

Thuiskomen bij jezelf

Ga jij de reis naar jezelf met ons maken?

Vraag nu vrijblijvend mini-reading aan om te voelen wat wij en de cursus voor jou kunnen betekenen. 

Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.

Zij zijn al Thuisgekomen bij zichzelf

Ik heb me altijd veilig gevoeld

Ik voel me fijn, geborgen, welkom en veilig op het bewustzijnscentrum. Ik ervaar het iedere keer weer als een warm deken. Aangezien je toch wel een spiegel voor krijgt en wat stukken te helen hebt ( in mijn geval dan), dan is het wel prettig als het goed voelt en je de tijd krijgt om met jezelf aan de slag de gaan. Kirstie en Nick begeleiden dit goed en als er meer persoonlijke aandacht nodig is dan geven ze je dat. Dit voelen ze haarfijn aan.

Ook bijzonder is dat er geen ‘echt’ programma / planning is. Maar dit mag ontstaan, precies zoals past bij de groep op dat moment.
We hebben heerlijk de slappe lach gehad, gehuild, gedanst totdat de batterij weer opgeladen was, rustige meditaties gedaan als de energie bijna door het dak ging en zeker ook diepgaande gesprekken gevoerd. Ik heb de groep samenstelling als zeer prettig, warm en liefdevol ervaren. En bij iedereen krijg je weer een andere ‘match’ ofwel spiegel te zien. Zo zie je maar dat iedereen op je pad komt voor een reden.

Ik ben vooral weer bij mezelf gekomen. Klinkt cliché, maar door mezelf als een ui af te pellen, het oud zeer wat er zat en alle vast geroeste overtuigingen en patronen doorbreken en op te ruimen, is er weer ruimte voor mijn echte ikke gekomen. Wie ik in basis ben. Dit voelt als een enorme opluchting. Er is een last van mijn schouders. Hierdoor kan ik weer in mijn kracht staan.


Kan ik weer luisteren naar mijn intuïtie en voelen wat ik mag voelen.

Linda

Wat heeft het mij veel gebracht

Kirstie kwam niet toevallig in mijn leven…het heeft zo moeten zijn! Al een tijdje zat ik niet lekker, veel onrust, stress op mijn werk, angst, veel nare gebeurtenissen in een paar jaar tijd, de overgang, midlife…. met het gevolg dat mijn lichaam schreeuwde om gehoord te worden en dat ik dit serieus moest nemen.

Ik wist zeker dat Kirstie mij verder kon helpen op mijn weg naar rust, inzicht, herstel, geluk….

Daarom de cursus Thuiskomen bij Jezelf gevolgd en wat heeft me dat veel gebracht! Zo intens om met een kleine groep bij elkaar te leren healen, geheald te worden, maar ook om jezelf te kunnen healen. De innerlijke reis aangaan met jezelf, prachtig.

Kirstie, je bent een mooi, puur mensen-mens. Je straalt zoveel rust en bezieling uit. Je hebt een breed inzicht in het ZIJN, onze chakra’s, energieën, zelfliefde….ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen!!

Liefs

Jolanda

Ga jij de reis naar jezelf met ons maken? Of twijfel je of de reis bij je past? Heb je vragen?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een gratis mini reading!

We beantwoorden graag al je vragen.

Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.

Zit er ook een Intuïtie Coach in jou?

Wil je jouw intuïtieve gaven nog verder ontwikkelingen en wil je met jouw licht anderen professioneel gaan helpen? Stroom dan door naar de cursus tot Intuïtie Coach. 


Als Intuïtie coach werk je volledig vanuit je eigen intuïtie, met je eigen kennis en je eigen wijsheid.
Dit heb je allemaal al in je. Je straalt jouw licht, om het pad van een ander te verlichten. 


Je verbind lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveaus. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel. (Zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en ontdek je missie.