fbpx

Thuiskomen bij jezelf

Thuiskomen bij jezelf, je gevoel en je intuïtie.
Ontdek de healer & reader in jou en maak tegelijkertijd een mooie innerlijke reis naar jezelf.

Ontdek de nieuwe manier van Heling: Heling vanuit het hart in een ZIJNS-verbinding met jezelf en de ander. 

Maak van je (Hoog)gevoeligheid je kracht en durf weer je authentieke, unieke zelf te zijn.  


Heb je vragen of twijfel je wat de cursus voor jou kan betekenen? Wij voelen graag met je mee.

Wat deze reis naar jezelf jou gaat brengen

Waarom zou jij jezelf gaan helen?

Iedereen loopt wel eens vast in zijn of haar leven. Jij hebt dat vast ook wel eens ervaren, of ervaart het nu. Soms zit je zo vast in jezelf, je patronen en gedachten dat je in een overleving modus terecht komt. Je weet gewoon niet beter. Je doet er alles aan om maar niet te vallen, om jezelf groot te houden. Omdat je bijvoorbeeld maar aan het zorgen bent voor anderen. En niet voor jezelf. 


Of je (hoog)gevoeligheid is meer een last dan een kracht. Je neemt met regelmaat energie van een ander over waardoor je veel last hebt van overprikkeling. Soms weet je niet meer of jou gevoel van jezelf of de ander is. Je voelt veel en intens. Je weet er soms geen raad mee.


Misschien zit je gewoon niet lekker in je vel. Je ervaart gevoelens van angst, vermoeidheid, twijfelt over je toekomst, onrust in je lijf, je bent onzeker of je het wel goed doet. Of je ervaart emotionele stemmingswisselingen of onverklaarbare lichamelijke klachten.


Misschien ligt een burn-out op de loer om toe te slaan. Je wordt geleefd door alle eisen waar je aan 'moet' voldoen van jezelf en van de prestatiegerichte maatschappij waarin we leven. Thuis loopt het ook niet altijd even lekker. Je wilt het zo graag anders, maar je weet niet meer hoe.


Jij bent niet de enige die dit ervaart. Wij herkennen het maar al te goed. Kirstie is jaren lang een control freak geweest. Die controle gaf haar veiligheid en structuur. Maar het beheerste haar leven.


Nick had jarenlang last van onzekerheid, die hij het liefst verborg. Als deze werd aangeraakt werd, reageerde hij met boosheid of met een irritatie. Daarnaast heeft Nick een lange tijd met rugklachten rondgelopen.


Wij herkennen het maar al te goed.


Ben jij er echt helemaal klaar mee?

Heb je al van alles geprobeerd om uit dat cirkeltje te komen waar je in zit en wil het maar niet lukken? Ben je klaar met het overleven en wil je leven?

Ben jij er klaar voor de regie weer te nemen over je eigen leven? Vanuit zachtheid en liefde staan voor wie je bent. Voel jij dat het klaar is om die volgende stap in je leven te nemen? Wil jij het nu echt anders doen en de stap zetten om jezelf volledig te omarmen?

Dan is dit de oplossing voor jou

Cursus Thuiskomen bij Jezelf

Bij deze cursus ga jij de reis maken naar jezelf door middel van visualisaties, meditaties, opstellingen, healing en reading. Dagelijks ontvang je nieuwe inzichten, doorbreek je hardnekkige patronen en kom jij een stapje dichterbij jezelf. 


We nodigen je uit om te voelen en uit te spreken wat er bij jou speelt. Het maskertje die je misschien in de buitenwereld voor je houd mag af. We creëren een veilige setting waar jij volledig jezelf mag zijn. Met al je plezier, liefde, verdriet en pijn. 


Jij gaat aan de slag met zelfheling: Heling vanuit je hart, zodat jij jezelf leert helen. Maar ook je naasten. Hoe fijn is het als jij je kinderen wat rust kunt brengen met alleen maar de helende energie die door jou en je handen stroomt?


Ook ga jij intuïtieve reading gaven verder ontwikkelen zodat jij jezelf en naasten kunt readen. Je kind heeft bijvoorbeeld slaapproblemen. Dat is toch geweldig als jij intuïtief afstemt op je kind en voelt wat hij/zij nodig heeft?


Tijdens de processen voelen wij voelen altijd met je mee. We prikken door het maskertje heen. We voelen door de bovenste laagjes en raken de kern van het probleem aan. Dit doen we uit liefde voor jou en je proces, zodat jij Thuiskomt bij Jezelf.

Waarom deze cursus wel voor verandering zorgt in je leven

Hoofd en hart zijn verbonden

Je hoofd en hart zijn met elkaar verbonden. Waardoor je meer balans en rust ervaart.


De verandering voel je in jezelf waardoor je het ook kan toepassen in het dagelijks leven.


Na de cursus voel jij wat je nodig hebt en vertrouwt daarop. Je handelt meer vanuit je gevoel. Je leeft meer vanuit jouw intuïtie.

Jij leert jezelf helen en lezen

We leren jou hoe jij je lichaam kan helen, lezen en begrijpen op energetisch, lichamelijk en emotioneel niveau. 


We gebruiken hiervoor de kracht van heling vanuit het hart en de chakra's.


Je hart wordt geopend waardoor er heling kan plaats vinden op allerlei niveaus, lichamelijk, emotioneel en energetisch.

Wij kijken door jouw beschermingslagen heen

We prikken door jou maskers heen en voelen wat de kern van jouw probleem, pijnen of patroon is. Deze laten we je doorvoelen en laat je weer los. Waardoor kan er heling kan plaats vinden op celniveau. 


We maken gebruik van krachtige, diepgaande, intuïtieve opstellingen. We werken samen met het universum en de aarde.


Wij vertrouwen volledig op onze intuïtie. 

Als jij en je innerlijke wereld veranderen, dan veranderd de buitenwereld met je mee. De buitenwereld is de spiegel van jouw binnenwereld.


Hoe lichter en liefdevoller het in jou is, hoe meer het door kan stromen naar de mensen om je heen. Je gezin reist mee op jouw energie.

Zij zijn al Thuisgekomen bij zichzelf

Wat een bijzondere ervaring was dit...

Hey lieve Kirstie & Nick,

Wat een bijzondere ervaring was dit... Ik ben erg dankbaar dat mijn 'spirituele ontgroening' bij jullie plaats mocht vinden.

Ik heb heelveel wartme ervaren en vooral een ontzettende liefdevolle uitnodiging om mezelf te gaan ontdekken en zijn. Gepaard met een gezonde dosis humor en zelfspot :)

Super bedankt!

Veel liefs en tot ziens!

Laura

Kirstie en Nick laten alles sterk vanuit hun intuïtie ontstaan

Wat zetten deze twee mensen dit vol liefde en passie neer. Ze laten alles sterk vanuit hun intuïtie ontstaan en hierdoor is er veel ruimte voor ieders eigen proces en inbreng. Ik voelde me veilig en dit nodigde me direct uit om dichtbij mezelf te blijven. Dankjewel voor deze inspirerende reis.

Sander

Twijfel je of deze reis bij je past of heb je vragen?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een gratis mini reading!


We beantwoorden graag al je vragen.


Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.


Scroll verder naar beneden om verder te lezen over de cursus.

Even concreet: Wat jij o.a. gaat voelen en ervaren na deze 8 daagse cursus

 • 1
  Je leert de nieuwe manier van healing: Heling vanuit je hart. Je laat de helende aarde-energie en universele liefdesenergie door je heen stromen in een gelijkwaardige ZIJNS-verbinding vanuit het hart. Om heling, rust en ontspanning te brengen bij jezelf, je naasten en kind(eren).
 • 2
  Je leert readen: Spreek intuïtief de woorden uit die door je heen stromen als je afstemt op jezelf, je naasten en kind(eren).  Je voelt intuïtief aan wat de ander nodig heeft zonder energie van de ander over te nemen. 
 • 3
  Je leert weer voelen en vertrouwen op je intuïtie, je eigen wijsheid en de verbinding met de aarde, het universum en je gidsen.  
 • 4
   Balans in het familiesysteem door de intuïtieve opstellingen. Doorgegeven patronen en pijn worden opgeruimd, zodat je ze niet doorgeeft aan je kind(eren) 
 • 5
  Je voelt dat jij precies goed bent zoals je bent en voelt de liefde voor jezelf weer.
 • 6
  Je bent in staat zelfheling toe te passen op jezelf. Je leert voelen en luisteren naar wat jouw lichamelijke klacht(en) je duidelijk willen maken en hoe je celhealing kan toepassen.
 • 7
  Je weet hoe je de wet van de aantrekkingskracht en de kracht van je gedachten op een positieve manier in kunt zetten in je leven.
 • 8
  Je hoofd  is weer in verbinding met je gevoel. Wat je al weet ga je echt voelen in jezelf, waardoor verandering vanzelf ontstaat in jezelf en je leven. 
 • 9
  Je (hoog)gevoeligheid is weer je kracht. 

Nick & Kirstie

Wij zijn Nick en Kirstie, getrouwd en ouders van 3 kinderen, waarvan Nick van de oudste bonus-papa is.

We werken volledig vanuit onze Intuïtie en laten ontstaan wat er mag ontstaan. We werken voornamelijk met Intuïtieve Opstellingen waarbij we gebruik maken van healing en reading. Hierbij nodigen we jou uit om uit te spreken wat jij voelt. Hierdoor kom jij steeds dichter bij jezelf en worden pijnstukken in jou opgeruimd.

Ook maken we gebruik van meditatie, visualisatie en praktische oefeningen om jou de nodige handvatten aan te bieden.

Wat je ziet is wie we zijn. We spreken uit wat we bij je voelen en wat er diep in jouw gezien, gevoeld en geheeld wil worden. Het onzichtbare, maken we zichtbaar.

Je word uitgenodigd om volledig jezelf te zijn, zodat jij kan en mag groeien naar de persoon die jij wilt zijn. Je masker hoeft niet opgezet te worden en anders prikken we daar doorheen uit liefde voor jou en je helingsproces. We kunnen direct zijn om jou daar te brengen waar je naar toe mag.

Wat anderen zeggen

Zit er ook een Intuïtie Coach in jou?

Wil je jouw intuïtieve gaven nog verder ontwikkelingen en wil je daar anderen professioneel mee gaan helpen?

Stroom dan door naar de cursus tot Intuïtie Coach. 


Als Intuïtie coach werk je volledig vanuit je eigen intuïtie, met je eigen kennis en je eigen wijsheid. Dit heb je allemaal al in je.


Je verbind lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveaus. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel. (Zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)


Je ontwikkelt jouw eigen manier van coachen. Ga jij je meer richten op healen of readen? Misschien wel allebei? Dit ontdek jij in de verdiepingscursus tot Intuïtie Coach die gegeven wordt nadat jij bent Thuisgekomen bij Jezelf. De verdiepingscursus bestaat uit 10 lesdagen waarbij het volgende aan bod komt:

 • 2 lesdagen Chakra's meditaties en visualisaties
 • 2 lesdagen Readen & Healen op o.a de thema's van de chakra's, je intuïtie, vorig levens, relatie
 • 2 lesdagen Intuïtieve en gezinsopstellingen
 • 2 lesdagen Lichaamswerk gericht op lichamelijke klachten en hun boodschap
 • 2 lesdagen In praktijk, hoe ga je nu aan de slag en oefenen op mensen van buiten af

Extra

 • Je mag alle geleerde kennis en oefeningen doorgeven als Intuïtie coach aan je klanten.
 • 2x een telefonische intuïtieve afstemming van 30 minuten op waar jij in vast loopt
 • 1 op 1 Intuïtieve coachingssessie met Kirstie of Nick van 2 uur, deze is zelf aan te vragen tijdens de looptijd van de cursus op een moment dat jij voelt dat je hem nodig hebt.
 • Je ontvangt een certificaat bij 20 uitgevoerde Intuïtieve Healing en/of Readings. 
  De maximale groepsgrootte is 8 personen.

Investering & data


Je investering om de verdiepingscursus te volgen zodat jij Intuïtie Coach wordt is €1452,00


De verdiepingscursus Intuïtie Coach start op vrijdag 5 maart bij voldoende aanmeldingen. 
Overnachting is mogelijk als de cursusdagen na elkaar zijn. De data:

5 & 6 maart
12 & 26 maart

9 & 23 april

14 & 15 mei
11 & 12 juni

Thuiskomen bij jezelf

Ga jij de reis naar jezelf met ons maken?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!

Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.

Zij zijn al Thuisgekomen bij zichzelf

Ik heb me altijd veilig gevoeld

Ik voel me fijn, geborgen, welkom en veilig op het bewustzijnscentrum. Ik ervaar het iedere keer weer als een warm deken. Aangezien je toch wel een spiegel voor krijgt en wat stukken te helen hebt ( in mijn geval dan), dan is het wel prettig als het goed voelt en je de tijd krijgt om met jezelf aan de slag de gaan. Kirstie en Nick begeleiden dit goed en als er meer persoonlijke aandacht nodig is dan geven ze je dat. Dit voelen ze haarfijn aan.

Ook bijzonder is dat er geen ‘echt’ programma / planning is. Maar dit mag ontstaan, precies zoals past bij de groep op dat moment.
We hebben heerlijk de slappe lach gehad, gehuild, gedanst totdat de batterij weer opgeladen was, rustige meditaties gedaan als de energie bijna door het dak ging en zeker ook diepgaande gesprekken gevoerd. Ik heb de groep samenstelling als zeer prettig, warm en liefdevol ervaren. En bij iedereen krijg je weer een andere ‘match’ ofwel spiegel te zien. Zo zie je maar dat iedereen op je pad komt voor een reden.

Ik ben vooral weer bij mezelf gekomen. Klinkt cliché, maar door mezelf als een ui af te pellen, het oud zeer wat er zat en alle vast geroeste overtuigingen en patronen doorbreken en op te ruimen, is er weer ruimte voor mijn echte ikke gekomen. Wie ik in basis ben. Dit voelt als een enorme opluchting. Er is een last van mijn schouders. Hierdoor kan ik weer in mijn kracht staan.


Kan ik weer luisteren naar mijn intuïtie en voelen wat ik mag voelen.

Linda

Wat heeft het mij veel gebracht

Kirstie kwam niet toevallig in mijn leven…het heeft zo moeten zijn! Al een tijdje zat ik niet lekker, veel onrust, stress op mijn werk, angst, veel nare gebeurtenissen in een paar jaar tijd, de overgang, midlife…. met het gevolg dat mijn lichaam schreeuwde om gehoord te worden en dat ik dit serieus moest nemen.

Ik wist zeker dat Kirstie mij verder kon helpen op mijn weg naar rust, inzicht, herstel, geluk….

Daarom de cursus Thuiskomen bij Jezelf gevolgd en wat heeft me dat veel gebracht! Zo intens om met een kleine groep bij elkaar te leren healen, geheald te worden, maar ook om jezelf te kunnen healen. De innerlijke reis aangaan met jezelf, prachtig.

Kirstie, je bent een mooi, puur mensen-mens. Je straalt zoveel rust en bezieling uit. Je hebt een breed inzicht in het ZIJN, onze chakra’s, energieën, zelfliefde….ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen!!

Liefs

Jolanda

Ga jij de reis naar jezelf met ons maken? Of twijfel je of de reis bij je past? Heb je vragen?

Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan met een gratis mini reading!

We beantwoorden graag al je vragen.

Na een paar dagen geen reactie? Controleer je spam.