fbpx

Cursus: Thuis komen bij jezelf

Intuïtieve ontwikkeling

Thuiskomen bij jezelf, je gevoel en je intuïtie.
Leer jezelf kennen, ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op bij jezelf en je gezinssysteem.
Wordt de beste versie van jezelf. 

Kom weer in verbinding met jezelf en je helende gaven.
En JA, iedereen heeft ze en is in staat zijn of haar eigen lichaam en leven te helen.

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel?
Leef je het leven vanuit zwaarte en oude patronen en overtuigingen waar jij van af wilt? Ben je een controlefreak en heb je moeite met loslaten?

Wordt je geleefd door alle eisen  waar je aan 'moet' voldoen van jezelf en van de prestatiegerichte maatschappij waarin ​we leven?
Ben je hooggevoelig en blijf je last houden van energie van anderen en overprikkeling?
Heb jij van alles al geprobeerd en niets lijkt te werken.
En ben je daar er echt helemaal klaar mee.

Sta je open voor verandering en een sprong in het diepe naar je ware zelf? 

Om weer te gaan leven vanuit gemak, liefde en vertrouwen en volledig als je unieke, authentieke zelf? 


Loop het niet helemaal lekker in je gezin? Merk jij dat je kinderen gespannen thuiskomen of gespannen zijn? Wat zich o.a. uit in emotionele klachten, niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, onverklaarbare lichamelijke klachten. Of is je baby onrustig, huilt deze veel en slaapt slecht? Je weet vaak niet wat je moet doen? 


Wil jij meer gaan leven en opvoeden vanuit je intuïtie en met meer zelfvertrouwen in het opvoeden staan? Meer luisteren naar je eigen innerlijke stem in plaats van wat anderen vinden wat je zou moeten doen? 


Een meer ontspannen (gezins)leven, opvoeden vanuit je gevoel en intuïtie.
Met meer kracht, rust en vertrouwen in het leven staan, zowel voor jou als je kind.
Door middel van healing ontspanning brengen bij jezelf, partner en je kinderen.
En door reading het gedrag van jezelf en je kind te lezen en te vertalen.


Dan is de cursus Thuiskomen bij jezelf iets voor jou. 

Waarom deze cursus jou leven gaat veranderen? 

Omdat jij hoofd en gevoel weer gaat verbinden en meer gaat leven vanuit je intuïtie.
Als jij en je innerlijke wereld verandert, verandert de buitenwereld met mee. 

De buitenwereld is namelijk een spiegel van jouw binnenwereld. 

Hoe mooi zou het zijn als jij leert leven vanuit je intuïtie en je dit op meerdere vlakken in je leven kunt inzetten.

Zowel voor jezelf, in je gezin en op je werk. 

Kom thuis bij jezelf en ontdek jouw intuïtieve gaven

 in een 8-daagse cursus.
Je hoeft ze alleen maar naar boven te halen. 

J

 • Zelfhealing op je chakra's door middel van visualisaties, praktische oefeningen en meditaties. Op o.a de thema's zelfliefde, eigen plekje innemen op aarde, emoties, innerlijk kind, gedachten kracht, controle, verbinding met je bron, gidsen en je eigenwijsheid.
 • Healen vanuit je gevoel, rust en ontspanning brengen met je handen bij jezelf, kinderen en gezin.
 • Readen, energie lezen bij jezelf, je kinderen of partner waar ze tegen aanlopen. Inzichten geven en tips vanuit je intuïtie om te veranderen. Als kinderen het zelf niet aan kunnen geven of jij of je partner het niet meer weten.
 • (Gezins)opstellingen om balans in het familiesysteem te creëren en zichtbaar te maken wat nog onzichtbaar was. 
 • Wat vertelt mijn lichamelijke klacht mij. Samen voelen en leren luisteren naar wat jou lichamelijke klacht je duidelijk wil maken en hoe je celhealing kan toepassen. Voor jezelf,  partner en je kind.
 • Kennis van de  7 levenskrachten en hoe je ze in kunt zetten in je gezin.


Ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op. Wordt de beste versie van jezelf. Laat jouw intuïtieve gaven ontwaken.

Voorbeeld uit ons eigen leven

Onze oudste had buikpijn...

Sinds enkele weken klaagde de oudste over buikpijn. Hij is sowieso al gevoelig op zijn buik, maar het werd steeds erger. Elke dag als we naar school gingen kreeg hij buikpijn, tot tranen toe. Op een dag zei hij: "Mama ik wil niet naar school."

Ik, Kirstie ben samen met hem gaan voelen en onderzoeken wat zijn buik hem wilde te vertellen. Door een meditatie en vragen te stellen. Hij kon het niet goed verwoorden.

Toen hebben Nick en ik samen vanuit onze intuïtie op hem afgestemd en voor mij kwam heel duidelijk naar voren dat zijn plek in de klas voor hem niet oké voelde. Hij voelde daar veel onrust. Ook voelde we dat hij zich zorgen maakten om anderen. We hebben hem tijdens de afstemming vertelt dat het niet hoeft. Dat hij wat meer mag ontspannen en plezier mag maken. En dat goed, goed is. Dat het niet altijd beter hoeft.

Daarnaast hebben we een gezinsopstelling gedaan tussen mijn zoontje en mij, omdat ik wilde weten of hij nog een boodschap aan mij wilde geven.
Er gebeurde heel veel en ik voelde heel sterk dat ik hem los mocht laten. Doordat hij met 11 maanden een maand in het ziekenhuis heeft gelegen heb ik daar een heel zorgende en sterke energetische lijn met hem gecreëerd.
Die energetische lijn mocht wat flexibeler worden. Ik heb gehuild, inzichten gekregen en een laagje los gelaten. Wat voelde ik ruimte ontstaan tussen mijn zoon en mij.

Ondertussen hadden mijn zoontje en ik ook een gesprekje gehad op school en wat bleek, hij had inderdaad een andere plek in de klas gekregen.  Hij mocht een andere plek kiezen. Ze hoorde hem en waren betrokken bij hem. Hij voelde zich gehoord en gezien. Daarvoor ben ik de juf ook erg dankbaar.

De juf vertelde ook dat hij soms zijn eigen hand op zijn buik legde. Hij zei dat hij dat van mama had geleerd en de buikpijn er minder door werd.
Heel mooi dat mijn zoon, zijn eigen buik heelde. Het raakte me en ik was trots.

Sindsdien ging het elke dag weer beter en een ineens beseft ik me dat hij weer zonder huilen en mopperen naar school ging.
Ik vroeg aan de juf hoe het ging op school en ze zei dat hij op school ook niet meer klaagde over buikpijn!

In een week tijd was hij weer klachten vrij.
Door simpelweg het inzetten van onze intuïtie en een opstelling.
Door te voelen wat hij nodig had en welke boodschap hij voor mij had.

Ontdek de 7 essentiële levenskrachten om thuis te komen bij jezelf. 

Klik op het sterretje voor meer informatie.

Liefde voelen voor jezelf en de ander

Liefde is de basis van een gezin. Ze zeggen wel eens liefde heelt alle wonden. Maar wat is liefde nu eigenlijk?

Liefde kun je ook op verschillende manieren voelen, ervaren en laten zien aan elkaar.

 

We gaan ontdekken hoe jullie liefde geven aan elkaar in het gezin en hoe goed je voor jezelf zorgt, want dat heeft allemaal invloed op hoe iedereen zich voelt. En dus ook op de sfeer in het gezin. 


Het is niet altijd makkelijk om liefde te geven aan jezelf of te ontvangen van een ander. Dit kan verschillende oorzaken hebben (o.a niet geleerd vanuit eigen opvoeding, overtuigingen, trauma's) en daar ga je naar op zoek om hier bewust mee aan de slag om de liefde weer te kunnen laten stromen. Voor jezelf en een ander. Liefdevol Communiceren 

Het is fijn om samen te zijn met anderen en samen activiteiten te doen. Tenminste als je op een fijne en liefdevolle manier met elkaar om gaat en kan communiceren.


Naar elkaar luisteren, begrip tonen, jezelf inleven in de ander, iets voor elkaar over hebben, verantwoordelijkheid nemen en elkaar iets gunnen kunnen daar zeker bij helpen. Met deze kracht ontdekken jullie wat liefdevol communiceren inhoudt en wat het in de weg staat, zoals o.a. oude pijnstukken, spiegels van je kind, overtuigingen, verschil in denken tussen mannen en vrouwen, verwarring ouder-kindrollen. En jullie krijgen handvatten over hoe je wel liefdevol met elkaar kan communiceren. 

De baas over je gedachten

Heel de dag door hebben we gedachten in ons hoofd. Zowel fijne als minder fijne.

Soms lijkt het alsof de gedachten jou besturen en dat is niet altijd fijn.

Zeker niet als het negatieve gedachten over jezelf zijn, die je ook nog eens gelooft.


Maar je kunt echt de baas zijn over je gedachten en ze ook nog eens positief laten zijn.
Als je dat kan zal je jezelf een stuk gelukkiger voelen. Met deze kracht ontdekken jullie hoe je zelf je gedachten kunt besturen en je hierdoor fijner en positiever kunt gaan voelen in jezelf.
Maar ook hoe je je hoofd leger kan maken en meer rust kan voelen in je hoofd. 

Luisteren naar je lichaam

Het is belangrijk dat je op tijd zorgt dat jij en je lichaam rust hebben en kunnen ontspannen, want dan kan je lichaam zich herstellen en ontladen van prikkels en spanningen.


Je lichaam zorgt dat je kunt bewegen, ademen, nadenken, voelen, genezen van wondjes en nog veel meer. Je lichaam doet dus heel veel voor jou. Het is belangrijk om ook goed voor jouw lichaam te blijven zorgen, zodat hij/zij dit allemaal kan blijven doen. Dat jij je lichaam de 'brandstof'geeft die hij/zij nodig heeft. 


Met de kracht ontdekken jullie waar je lichaam uit bestaat, hoe jij naar je lichaam kan luisteren en hoe jij kunt voelen wat jou lichaam nodig heeft om te ontspannen, op te laden en te herstellen. Jullie gaan verschillende manieren ontdekken zoals mediteren, in stilte zijn, bewegen, sorteren enz. En jullie ontdekken hoe je je lichaam schoon kunt maken van binnen en kunt beschermen van prikkels en invloeden van buitenaf. 

Gevoelens en emoties zijn oké

Gevoelens en emoties mogen er helemaal zijn, ook de minder fijne gevoelens. Ook al voelt het niet altijd even fijn. We weten vaak niet zo goed hoe we daar mee om kunnen gaan en willen er snel van af.

​We voelen ons liever blij en gelukkig. 


Meestal komt jezelf niet fijn voelen voort uit negatieve gedachten van jezelf, door overprikkeling of stress.

Dan kan je je ineens boos of verdrietig voelen en dit op een niet altijd goede manier uiten. 

Maar hier kun je dus iets aan doen en dat ontdekken jullie bij deze kracht. 


Jullie ontdekken ook als ouders jouw pijnstukken waarin je kind je vaak feilloos weet te raken, waardoor een emotie omhoog komt. Dat zegt dan iets over jou en niet zoveel over de ander. Als je je daar bewust van bent en op tijd aandacht hebt voor wat je voelt, zul je merken dat je het pijnstuk gaat herkennen en er makkelijker uit kunt stappen. 

Jezelf zijn en geloven in jezelf

Jezelf zijn is heel belangrijk, maar ook een leuke uitdaging. We zijn vaak bezig met wat anderen wel niet van ons zullen vinden. Terwijl dat helemaal niet belangrijk is. En dat ontdekken jullie met deze kracht. 

Dat jij trots mag zijn op wie je bent en dat je mag geloven in jezelf en jou kracht. 


Jullie gaan opzoek naar jezelf en je krachten. Maar ook naar wat jou gevormd heeft tot wie je nu bent en wie je eigenlijk wilt zijn en bent. Jullie ontdekken hoe jullie jezelf kunnen zijn en dat je mag gaan staan voor wie jij bent en waar jij in geloofd. En hoe je daar samen als gezin ruimte voor maakt en elkaar in ondersteunt. 


Vertrouwen op je gevoel en intuïtie

In de opvoeding krijg je waarschijnlijk van iedereen goed bedoelde adviezen. En soms kan je dat heel erg onzeker maken. Want wanneer doe je het nu goed. Dat weet je eigenlijk nooit van te voren.


Het is belangrijk dat jullie doen wat goed voelt en daarbij is het fijn als je kan vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Door te luisteren naar je gevoel en intuïtie hoef je niet na te denken over wat goed is, je handelt dan vanuit wat jullie voelen dat goed is. 

Jullie staan dan meer in verbinding met jezelf en je kind(eren) waardoor alles veel meer vanuit gemak verloopt in de opvoeding 

Met deze kracht ontdekken jullie hoe je dat kan doen. Maar ook hoe je helende energie door je handen kan laten stromen om rust en ontspanning te brengen bij jezelf en elkaar. 

Na het volgen van de cursus:

Ben je thuis gekomen bij jezelf

Je maakt een innerlijke reis naar jezelf door je chakra’s. Tijdens deze chakra-reis leer jij je eigen blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan op te ruimen. 

Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken dat als je dingen gaat doen waar je blij van wordt, dat je gaat leven vanuit Hart&Ziel.

Ben jij instaat je intuïtieve en helende gaven in te zetten voor jezelf, in je gezin en op je werk.

Door de reis naar jezelf, spreek jij je intuïtie en zelf-helend vermogen weer aan. De natuurlijker healer en reader in jou komt weer naar boven door ruimte te maken voor je intuïtie.

Je komt weer in verbinding met jouw bron, het universum en je gidsen.

Je zet je intuïtie in als wegwijzer in je (gezins)leven

Waardoor jij meer vanuit gemak, plezier en lichtheid in het leven staat.
Je vertrouwt op je eigen intuïtie en wijsheid. En je komt los van wat anderen vinden. 

Als je eenmaal in verbinding staat met je intuïtie, dan is alles mogelijk. Dan ben jij in staat om je eigen (gezins)leven te creëren.

Het onderstaande komt ook aan bod:

 • Je eigen plekje innemen en gaan staan voor wie je bent
 • Aarden en je energie systeem schoonhouden
 • Liefde voor jezelf laten stromen en voelen
 • Een positieve mindset creëren door te werken met je gedachten kracht en affirmaties
 • Je gaat ontdekken wat jouw eigen wijsheid en kracht is. Jouw licht mag weer gaan stralen. 
 • Krijg inzichten in jouw overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze, jij gaat kiezen waarin je gelooft
 • De regie over je eigen leven weer pakken
 • Je kunt je eigen lichaam, van je kind en partner ontspanning brengen door healing en door middel van reading kun je klachten lezen
 • Je vertaald voor je kind vanuit je intuïtie wat hij of zij niet zelf kan zeggen en krijgt daarmee inzichten in (probleem)gedragingen. Je begrijpt het beter waardoor er ruimte komt voor acceptatie. En 9 van de 10 keer kan je het gedrag omzetten en oplossen. 

Het gezicht van bewustzijnscentrum 

Vanuit Hart&Ziel


Kirstie Neggers - Rijnen

Hoi! Ik ben Kirstie, en ik bewandel graag samen met jou de weg naar jezelf..
Zelf heb ik ook een heel pad bewandeld naar mezelf, met vallen en opstaan. Van de grootste piekeraar, altijd maar doorgaan, mezelf 2x flink voorbij gelopen en thuis gezeten met lichamelijke-, emotionele- en spanningsklachten naar een vrij mens.  Het heeft me iets heel moois op geleverd. Dat ik nu kan ZIJN wie ik ben.


Naar eigen ervaring kan ik zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!


Ik volg ik graag mijn eigen pad en inspireer anderen, omdat ook te doen. Leven en werken vanuit vertrouwen en geloof dat we alles komt zoals het komt, en dat we daar op mogen meevaren is mijn basis.


Een reis door je chakra's in combinatie met Healing & Reading is een geweldige methode om je binnenwereld te verkennen en je zelf helend vermogen (weer) aan te zetten. Om je te ondersteunen bij geestelijke en emotionele processen waar je inzit. Maar zeker ook om in te zetten binnen je gezinsleven. Om meer vanuit vertrouwen, je eigenwijsheid en intuïtie te gaan opvoeden.  


Ik zie en voel (met hulp van mijn gidsen, lichtwezens, intuïtie en hoger zelf) wat jij zelf nog niet wil zien of kan voelen. Ik voel en zie jou pijn, maar ook je licht. 

Ik zie de liefde en kracht die in jou zit en naar buiten wil. 
Samen met mijn 'team' mag ik je begeleiden tijdens de reis naar jezelf en jouw licht. 
Daarnaast laat ik je zien en voelen hoe jij jezelf kan healen en ik sta het gehele proces naast jou. 


Ik zie jou, zonder oordeel en je mag volledig zijn wie je bent, jezelf. Daarnaast kan ik liefdevol confronterend zijn, jou de spiegel voor houden die je nodig hebt.

Praktisch werken vind ik ook belangrijk, want alleen met geloof en vertrouwen kom je er niet. Soms moet je ook je schouders er onderzetten en orde op zaken stellen. Knopen doorhakken en de verantwoording gaan nemen voor je eigen leven.

Zodat je kan zeggen: "Ja, ik ben gelukkig! En geniet volop van mijn (gezins)leven!"


In verbinding zijn met mezelf en mijn intuïtieve gaven heeft mijn (gezins)leven enorm veranderd. En niet alleen bij mij, maar ook bij de vele cursisten die de reis samen met mij gemaakt hebben. Iedereen kan het, echt waar.

Zij gingen jou al voor:

Voor wie

 • Voor iedereen die thuis wil komen bij zichzelf. Die wil ontdekken hoe zijn of haar innerlijke wereld er uit ziet en klaar is voor echte verandering in zichzelf. 
 • Voor alle ouders die bereid zijn een reis naar zichzelf te maken en hun kind vanuit zijn of haar intuïtie en met meer ontspanning willen gaan opvoeden. Ze geven wat ze echt nodig hebben in hun liefdevolle leventje. 
 • Ook voor jonge ouders met een baby's of peuter is deze cursus heel waardevol. Je kunt al veel voor ze beteken in hun eerste levensjaren. En zelf vanuit veel meer ontspanning je kind geven wat deze nodig heeft in zijn of haar prille leventje.

Na de basiscursus professioneel aan de gang als Intuïtie Coach?

Wil je jou intuïtieve gaven nog verder ontwikkelingen en wil je daar anderen professioneel mee gaan helpen?


Stroom dan door naar de cursus tot Intuïtie Coach. 


Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je "eigen wijsheid", die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.


Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveau's. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)

Inhoud Intuïtie Coach

Verdiepingsdagen bestaande uit 10 vrijdagen
2 lesdagen Chakra's meditaties en visualisaties
2 lesdagen Readen & Healen op o.a de thema's van de chakra's, je intuïtie, vorig levens, relatie.
2 lesdagen Intuïtieve en gezinsopstellingen
2 lesdagen Lichaamswerk gericht op lichamelijke klachten en hun boodschap
2 lesdagen In praktijk, hoe ga je nu aan de slag en oefenen op mensen van buitenaf.


Certificaat uitreiking op de laatste dag, mits je in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en jij en ik er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een Intuïtie Coach te zijn.  


Extra:

- Online meditatietraining: Thuiskomen bij jezelf via je chakra's.

- 1 op 1 Intuïtieve coachingssessie met Kirstie van 2 uur

- 2x een uur telefonisch intuïtieve afstemming op dat waar jij in vast loopt.
- Lidmaatschap 1 jaar in de besloten groep Intuïtie coaches, ter ondersteuning van je eigen groei en samen oefenen en om te sparren.

- Online Facebook Marketing training


De investering om Intuïtie Coach te worden is €1452


Als Intuïtie coach ga je coachen op een diepere laag, onder andere door middel van je intuïtie, healing, reading, chakra's, lichaamswerk en opstellingen.

Je legt snel de vinger op de juiste plek. Doordat je doorkrijgt wat je mag zeggen of doen vanuit je intuïtie, je verbinding met de bron, het universum en je gidsen.
Daardoor zeg jij de juiste woorden die mensen diep van binnen raken, inzichten geeft en/of  kan confronteren, waardoor ze dichter bij zichzelf en hun gevoel kunnen komen. 
Of jij legt je hand op de juiste plekken neer, waardoor energie weer los komt en kan gaan stromen.  

Hun pantser zakt en ze durven kwetsbaar te zijn. De emoties weer te voelen die in hun lichaam vast zijn gaan zitten. 
Pijn en spanningen mogen verdwijnen en er komt ruimte voor wie de persoon in wezen is. En dan ben je vaak bij de kern van het probleem.

Het is elke keer weer zo mooi wat er mag gebeuren en elke keer weer net even anders.  

Intuïtie coach
Intuïtie Coach

Pure liefde stroomt, als je volledig durft te vertrouwen op de begeleiding vanuit het universum. 

Locatie en data

De cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel. 
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

De groepsgrootte bestaat uit maximaal 8 personen.
De cursusdagen zijn altijd op vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur, op de volgende data:

Start basis september 2020 
4, 11, 18 sept
2, 16, 30 okt
6, 13 nov

Start basis november 2020
27 nov
4, 11 dec
8, 15, 29 jan
5 febr, 12 feb

Start verdieping tot Intuïtie Coach 2021
5, 12, 26 mrt
2, 9 , 23 april
14, 21, 28/29 mei

Cursus Thuiskomen bij jezelf.  

Een 8-daagse Reis naar jezelf en de intuïtieve gaven in jou. 

 • Kom thuis bij jezelf en je chakra's
 • Krijg inzichten in je overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze 
 • Leer healen, readen en (gezins)opstelling
 • Leer luisteren naar je lichaam en omarm je zelf
 • Voed op vanuit je intuïtie en met meer ontspanning en zelfvertrouwen.
 •  Leer feilloos aanvoelen wat jij zelf en je baby of kind(eren) nodig hebben. 


Overzicht lesdagen en thema's

Dit is een indicatie. Het kan altijd anders verlopen. 
Ik werk intuïtief en kijk naar wat nodig is, zich aandient in het moment en wat de groep nodig heeft.

 • 3 lesdagen Zelf-healing/reading aan de hand van de chakra's en 7 levenskrachten
 • 1 lesdag Healing oefenen op elkaar
 • 2 lesdagen Readen.
 • 2 lesdagen (Gezins)opstellingen
 • Krijg toegang tot de besloten Facebook groep Thuiskomen bij Jezelf waarin jij al je vragen mag stellen en je blijft in verbinding met gelijkgestemden.
 • Gezinstraining (Her)ontdek de kracht van je gezin met daarin de theoretische kennis van de 7 levenskrachten, inclusief meditaties en oefeningen voor jou en je kind. 

Nu voor € 968,-


Een  waardevolle inverstering waar je heel je leven plezier van hebt.

Wil jij Thuis komen bij jezelf en jouw intuïtie?

Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.