fbpx

Cursus: Thuis komen bij jezelf

Intuïtieve ontwikkeling

Thuiskomen bij jezelf, je baby, je gevoel en je intuïtie.
Leer jezelf kennen, ruim oude overtuigingen en patronen op. Leer je baby (energetisch) verstaan en heel daar waar het nodig is. In je buik en daarna.


Heel jezelf en je baby vanuit je hart. De puurste vorm van heling waarin jij volledig aanwezig bent bij jezelf, in een gelijkwaardige ZIJNS-verbinding met jezelf en de ander. 

Maak van je (Hoog)gevoeligheid je kracht. 

Kom in verbinding met jezelf, je baby en je helende gaven.
En JA, iedereen heeft ze en is in staat zijn of haar eigen lichaam en leven te helen.

Hoe zou het zijn als jij je baby kan invoelen en aanvoelen wat je baby nu in je buik en als hij of zij geboren is nodig heeft. Dat je niet in paniek hoeft te raken als je baby huilt of niet wil slapen, omdat je kan voelen wat er is. Dat zou fijn zijn of niet. Want als kersverse moeder is het soms spannend en zul je met regelmaat afvragen of je het wel goed doet. 


Je bent verantwoordelijk voor die kleine spruit in je buik. En dat is niet niets. 

Want wanneer doe je het nu goed. Iedereen heeft waarschijnlijk goed bedoelde adviezen. Maar wat als jij zelf kan voelen wat jij, je lichaam en je baby nodig hebben. 
Dat zou wel heel veel rust en zelfvertrouwen geven, denk je niet? 


Tijdens mijn eerste en laatste zwangerschap stond ik totaal anders in het leven.

Bij de eerste droeg ik mijn baby vanuit angst en controle. Ik had een miskraam gehad en was bang om ons wondertje te verliezen. Ik had toen nog geen idee dat baby's in de buik alles van de moeder voelen en overnemen en dat ik al energetisch contact met hem kon maken. Mijn zoon is dan nu ook best angstig in zijn leven. Gelukkig gaat het beter en heb ik hem al mogen helpen om het te kunnen helen. 


Bij de andere twee zwangerschappen was ik veel bewuster en heb ik zelfs in de baarmoeder al stukken mogen helen voor mijn kinderen zodat ze ontspannen op aarde geboren konden worden. Ik had deze keer ook helemaal geen angst, omdat ik al energetisch contact met ze kon leggen in mijn buik. 


Toen ze geboren waren voelde ik wat ze nodig hadden en gaf ik ze dat. Zonder mij iets aan te trekken wat anderen vonden. Mijn middelste had in mijn buik ook nog al wat te verduren gehad en gelukkig wist ik hoe ik hem energetisch kon laten weten  wat er was en waarom ik me verdrietig of boos voelden. In het eerste half jaar heeft hij veel gehuild om los te mogen laten wat hij tot zich had genomen in de periode in mijn buik. Door hem de ruimte en nabijheid te geven die hij toen nodig had is en heling te bieden is hij nu een heel tevreden ontspannen kind wat heerlijk slaapt. 


De jongste heeft een hele fijne tijd in mijn buik gehad en ik heb veel mogen helen voor hem voor hij op aarde kwam. Dat was heel mooi om te kunnen doen. Hij is vanaf het begin een ontspannen baby en huilt bijna niet. Alleen om ons iets duidelijk te maken als hij zich niet fijn voelt. Hij sliep na 5 maanden al hele nachten door van 19.30 tot 7.00u in de ochtend. Echt een cadeautje. 


Ik weet dat hoe jij je voelt en hoe jij voor jezelf, je lichaam en je baby zorgt van grote invloed heeft op hoe je kindje straks zich op aarde zal voelen en gaat gedragen. 

 

En daarom wil ik je leren hoe jij jezelf en je baby kunt gaan helen en lezen. 

Heling vanuit het hart, de puurste vorm van heling waarin jij volledig aanwezig bent bij jezelf, in een gelijkwaardige ZIJNS-verbinding met jezelf en de ander. 

 

Ik gun je een ontspannen zwangerschap en (gezins)leven.
Dat je gaat opvoeden vanuit je gevoel en intuïtie.
Met meer kracht, rust en vertrouwen in het leven staat, zowel voor jou als je baby en je andere kind(eren) die je misschien al hebt.


En dat gaan we doen in de  cursus Thuiskomen bij jezelf en je intuïtie.

Kom thuis bij jezelf en ontdek jouw intuïtieve gaven in een 8-daagse cursus. Je hoeft ze alleen maar naar boven te halen. Voor jezelf en het wondertje in je buik. Hoe mooi zou het zijn als jij leert leven vanuit je intuïtie en je dit op meerdere vlakken in je leven kunt inzetten.


Wat we gaan doen:

 • Leer de nieuwe manier van healing: Heling vanuit je hart. Je laat de helende aarde-energie en universele liefdesenergie door je heen stromen vanuit een gelijkwaardige ZIJNS-verbinding vanuit het hart. Om heling, rust en ontspanning te brengen bij jezelf, je naasten en kind(eren).
 • Leer readen: Spreek intuïtief de woorden uit die door je heen stromen als je afstemt op jezelf, je naasten en kind(eren).             Je voelt intuïtief aan wat de ander nodig heeft. Je begrijpt het beter waardoor er ruimte komt voor begrip en acceptatie. 
 •  Zelfheling op o.a de thema's zelfliefde, jezelf zijn, eigen plekje innemen op aarde, innerlijk kind, je veilig voelen, van angst naar vertrouwen, verbinding met je bron, gidsen en je eigenwijsheid en van denken naar voelenZe
 • Oude pijn en angst opruimen zodat je ze niet doorgeeft aan je baby
 • (Gezins)opstellingen om balans in het familiesysteem te creëren en zichtbaar te maken wat nog onzichtbaar was. 
 • Wat vertelt mijn lichaam mij. Samen voelen en leren luisteren naar wat jou lichaam je duidelijk wil maken en hoe je celhealing kan toepassen.
 • Bij jezelf kunnen blijven en bij anderen kunnen zijn, zonder energieën van anderen over te nemen en er last van te hebben. 
 • Kennis van de  7 levenskrachten en hoe je ze in kunt zetten in je gezin.
 • En dit alles kan je ook toepassen en doorgeven aan je baby, je kind(eren) of partner 


Ruim oude overtuigingen, patronen en blokkades op. Wordt de beste versie van jezelf. Laat jouw intuïtieve gaven ontwaken.

Ontdek de 7 essentiële levenskrachten om thuis te komen bij jezelf. 

Klik op het sterretje voor meer informatie.

Liefde voelen voor jezelf en de ander

Liefde is de basis van een gezin. Ze zeggen wel eens liefde heelt alle wonden. Maar wat is liefde nu eigenlijk?

Liefde kun je ook op verschillende manieren voelen, ervaren en laten zien aan elkaar.

 

We gaan ontdekken hoe jullie liefde geven aan elkaar in het gezin en hoe goed je voor jezelf zorgt, want dat heeft allemaal invloed op hoe iedereen zich voelt. En dus ook op de sfeer in het gezin. 


Het is niet altijd makkelijk om liefde te geven aan jezelf of te ontvangen van een ander. Dit kan verschillende oorzaken hebben (o.a niet geleerd vanuit eigen opvoeding, overtuigingen, trauma's) en daar ga je naar op zoek om hier bewust mee aan de slag om de liefde weer te kunnen laten stromen. Voor jezelf en een ander. Liefdevol Communiceren 

Het is fijn om samen te zijn met anderen en samen activiteiten te doen. Tenminste als je op een fijne en liefdevolle manier met elkaar om gaat en kan communiceren.


Naar elkaar luisteren, begrip tonen, jezelf inleven in de ander, iets voor elkaar over hebben, verantwoordelijkheid nemen en elkaar iets gunnen kunnen daar zeker bij helpen. Met deze kracht ontdekken jullie wat liefdevol communiceren inhoudt en wat het in de weg staat, zoals o.a. oude pijnstukken, spiegels van je kind, overtuigingen, verschil in denken tussen mannen en vrouwen, verwarring ouder-kindrollen. En jullie krijgen handvatten over hoe je wel liefdevol met elkaar kan communiceren. 

De baas over je gedachten

Heel de dag door hebben we gedachten in ons hoofd. Zowel fijne als minder fijne.

Soms lijkt het alsof de gedachten jou besturen en dat is niet altijd fijn.

Zeker niet als het negatieve gedachten over jezelf zijn, die je ook nog eens gelooft.


Maar je kunt echt de baas zijn over je gedachten en ze ook nog eens positief laten zijn.
Als je dat kan zal je jezelf een stuk gelukkiger voelen. Met deze kracht ontdekken jullie hoe je zelf je gedachten kunt besturen en je hierdoor fijner en positiever kunt gaan voelen in jezelf.
Maar ook hoe je je hoofd leger kan maken en meer rust kan voelen in je hoofd. 

Luisteren naar je lichaam

Het is belangrijk dat je op tijd zorgt dat jij en je lichaam rust hebben en kunnen ontspannen, want dan kan je lichaam zich herstellen en ontladen van prikkels en spanningen.


Je lichaam zorgt dat je kunt bewegen, ademen, nadenken, voelen, genezen van wondjes en nog veel meer. Je lichaam doet dus heel veel voor jou. Het is belangrijk om ook goed voor jouw lichaam te blijven zorgen, zodat hij/zij dit allemaal kan blijven doen. Dat jij je lichaam de 'brandstof'geeft die hij/zij nodig heeft. 


Met de kracht ontdekken jullie waar je lichaam uit bestaat, hoe jij naar je lichaam kan luisteren en hoe jij kunt voelen wat jou lichaam nodig heeft om te ontspannen, op te laden en te herstellen. Jullie gaan verschillende manieren ontdekken zoals mediteren, in stilte zijn, bewegen, sorteren enz. En jullie ontdekken hoe je je lichaam schoon kunt maken van binnen en kunt beschermen van prikkels en invloeden van buitenaf. 

Gevoelens en emoties zijn oké

Gevoelens en emoties mogen er helemaal zijn, ook de minder fijne gevoelens. Ook al voelt het niet altijd even fijn. We weten vaak niet zo goed hoe we daar mee om kunnen gaan en willen er snel van af.

We voelen ons liever blij en gelukkig. 


Meestal komt jezelf niet fijn voelen voort uit negatieve gedachten van jezelf, door overprikkeling of stress.

Dan kan je je ineens boos of verdrietig voelen en dit op een niet altijd goede manier uiten. 

Maar hier kun je dus iets aan doen en dat ontdekken jullie bij deze kracht. 


Jullie ontdekken ook als ouders jouw pijnstukken waarin je kind je vaak feilloos weet te raken, waardoor een emotie omhoog komt. Dat zegt dan iets over jou en niet zoveel over de ander. Als je je daar bewust van bent en op tijd aandacht hebt voor wat je voelt, zul je merken dat je het pijnstuk gaat herkennen en er makkelijker uit kunt stappen. 

Jezelf zijn en geloven in jezelf

Jezelf zijn is heel belangrijk, maar ook een leuke uitdaging. We zijn vaak bezig met wat anderen wel niet van ons zullen vinden. Terwijl dat helemaal niet belangrijk is. En dat ontdekken jullie met deze kracht. 

Dat jij trots mag zijn op wie je bent en dat je mag geloven in jezelf en jou kracht. 


Jullie gaan opzoek naar jezelf en je krachten. Maar ook naar wat jou gevormd heeft tot wie je nu bent en wie je eigenlijk wilt zijn en bent. Jullie ontdekken hoe jullie jezelf kunnen zijn en dat je mag gaan staan voor wie jij bent en waar jij in geloofd. En hoe je daar samen als gezin ruimte voor maakt en elkaar in ondersteunt. 


Vertrouwen op je gevoel en intuïtie

In de opvoeding krijg je waarschijnlijk van iedereen goed bedoelde adviezen. En soms kan je dat heel erg onzeker maken. Want wanneer doe je het nu goed. Dat weet je eigenlijk nooit van te voren.


Het is belangrijk dat jullie doen wat goed voelt en daarbij is het fijn als je kan vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Door te luisteren naar je gevoel en intuïtie hoef je niet na te denken over wat goed is, je handelt dan vanuit wat jullie voelen dat goed is. 

Jullie staan dan meer in verbinding met jezelf en je kind(eren) waardoor alles veel meer vanuit gemak verloopt in de opvoeding 

Met deze kracht ontdekken jullie hoe je dat kan doen. Maar ook hoe je helende energie door je handen kan laten stromen om rust en ontspanning te brengen bij jezelf en elkaar. 

Na het volgen van de cursus:

Ben je thuis gekomen bij jezelf

Je maakt een innerlijke reis naar jezelf en je baby. Tijdens de reis leer jij je eigen blokkades en overtuigingen die jou in de weg staan op te ruimen. 

Hierdoor ontstaat ruimte om voluit te leven, bewuster en meer vanuit gemak en plezier. Je zult vanzelf merken dat als je dingen gaat doen waar je blij van wordt, dat je gaat leven vanuit Hart&Ziel.

Ben jij instaat je intuïtieve en helende gaven in te zetten voor jezelf, je baby/kind en op je werk.

Door de reis naar jezelf, spreek jij je intuïtie en zelf-helend vermogen weer aan. De natuurlijker healer en reader in jou komt weer naar boven door ruimte te maken voor je intuïtie.

Je komt in verbinding met je baby,maar ook jouw bron, het universum en je gidsen. Die jou ondersteunen om met meer vertrouwen MAMA te kunnen zijn. 

Je zet je intuïtie in als wegwijzer in de opvoeding

Waardoor jij meer vanuit gemak, plezier en lichtheid in de opvoeding komt staan.
Je vertrouwt op je eigen intuïtie en wijsheid. En je komt los van wat anderen vinden. 

Als je eenmaal in verbinding staat met je intuïtie, dan is alles mogelijk. Dan ben jij in staat om je baby op te voeden vanuit je eigen wijsheid samen met je partner.De 8-daagse cursus wordt gegeven op woensdagen en vrijdagen. 

Je investering is  € 968,-


Een  waardevolle inverstering waar je heel je leven plezier van hebt.


Heb je interesse, voel je een YES of wil je een kennismakingsgesprek? Vraag deze dan nu aan. 


Nu voor € 968,-


Voor wie

 • Voor aanstaande mama's en (jonge) ouders die bereid zijn een reis naar zichzelf te maken en hun kind vanuit zijn of haar intuïtie en met meer ontspanning willen gaan opvoeden. Ze geven wat ze voelen dat ze echt nodig hebben in hun liefdevolle leventje. 

De cursus wordt gegeven door


Kirstie Neggers - Rijnen

Hoi! Ik ben Kirstie, trotse moeder van 3 jongens.
Ik bewandel graag samen met jou de weg naar jezelf en de verbinding met het wondertje in je buik. Ik gun je zo om ontspannen zwanger en mama te mogen en kunnen zijn. Dat je kan genieten van elkaar.


Zelf heb ik ook een heel pad bewandeld naar mezelf, met vallen en opstaan. Van de grootste piekeraar, altijd maar doorgaan, mezelf 2x flink voorbij gelopen en thuis gezeten met lichamelijke-, emotionele- en spanningsklachten naar een vrij mens. Het heeft me iets heel moois op geleverd. Dat ik nu kan ZIJN wie ik ben.

En ik voed nu samen met mijn man Nick onze kinderen op vanuit onze intuïtie en gevoel. We doen het anders dan anderen, lekker op onze eigenwijze manier. 

En dat werpt zijn vruchten af.

We genieten volop van onze kinderen en het gezinsleven. 

Waar ik 6 jaar geleden het opvoeden best pittig vond, kan ik nu zeggen dat ik dat heb mogen loslaten en transformeren. Vooral ook de door de rust die ik in mijzelf heb gevonden en het durven luisteren naar mijn gevoel en Intuïtie. 


Naar eigen ervaring kan ik dus zeggen, als je innerlijke wereld verandert, je buitenwereld vanzelf met je mee verandert. En andersom geldt het ook.
De buitenwereld is een spiegel van je innerlijk wereld. Wil je verandering?
Stop dan met het zoeken naar antwoorden buiten jezelf. Ga naar binnen en ontdek dat alle antwoorden die je nodig hebt in jou zitten. En heel jezelf!


Ik zie en voel (met hulp van mijn gidsen, lichtwezens, intuïtie en hoger zelf) wat jij zelf nog niet wil zien of kan voelen. Ik voel en zie jou pijn, maar ook je licht. 

Ik zie de liefde en kracht die in jou zit en naar buiten wil. 
Samen met mijn 'team' mag ik je begeleiden tijdens de reis naar jezelf en jouw licht. Daarnaast laat ik je zien en voelen hoe jij jezelf kan healen en ik sta het gehele proces naast jou. 


In verbinding zijn met mezelf en mijn intuïtieve gaven heeft mijn (gezins)leven enorm veranderd. En niet alleen bij mij, maar ook bij de vele cursisten die de reis samen met mij gemaakt hebben. Iedereen kan het, echt waar.

Locatie en data

De cursus wordt gegeven bij Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&ziel. 
Heibloemdijk 1, 5688 JV in Oirschot.

De groepsgrootte bestaat uit maximaal 8 personen.
De cursusdagen zijn altijd op vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur, op de volgende data:

Start basis september 2020 op vrijdagen

27 nov
4, 11 dec
15, 22, 29 jan
5, 12 febr

Start basis Oktober 2020 op woensdagen
7, 14, 28 okt
4, 11, 18, 25 nov
2 dec 

Nieuwe groep:
9, 16 dec
6, 13, 20, 27 jan
3, 10 feb

Start verdieping tot Intuïtie Coach 2021:

Vrijdagen:
Bij voldoende aanmeldingen.

woensdagen
24 febr
3, 10, 17, 24 maart
7, 14, 21 april
12, 19 mei

Cursus Thuiskomen bij jezelf.  

Een 8-daagse Reis naar jezelf en de intuïtieve gaven in jou. 

 • Kom thuis bij jezelf, je gevoel en in verbinding met je baby
 • Krijg inzichten in je overtuigingen, gedachten en patronen en doorbreek ze Leer Healen &  Readen vanuit het hart en maak kennis met de kracht van intuïtieve opstellingen
 • Leer luisteren naar je lichaam en omarm je zelf
 • Voed op vanuit je intuïtie en met meer ontspanning en zelfvertrouwen.
 •  Leer feilloos aanvoelen wat jij zelf en je baby of kind(eren) nodig hebben. 


Extra's:

 • Krijg toegang tot de besloten Facebook groep Thuiskomen bij Jezelf waarin jij al je vragen mag stellen en je blijft in verbinding met gelijkgestemden.
 • De online meditatietraining Thuiskomen bij jezelf via je chakra's, met meer dan 30 meditaties om een innerlijke reis te maken en jezelf te helen. .

Nu voor € 968,-


Een  waardevolle inverstering waar je heel je leven plezier van hebt.

Na de basiscursus professioneel aan de gang als Intuïtie Coach?

Wil je jou intuïtieve gaven nog verder ontwikkelingen en wil je daar anderen professioneel mee gaan helpen?


Stroom dan door naar de cursus tot Intuïtie Coach. 


Als Intuïtie coach werk je niet alleen vanuit wat jij geleerd hebt uit boeken, maar ook vanuit de kennis, je "eigen wijsheid", die jij al in je hebt zitten. In jezelf en in jouw bron, waar je contact mee kan maken.


Je verbindt lichaam, ziel en geest en je gaat kijken op alle niveau's. Zowel fysiek (je lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten, overtuigingen), energetisch (energie), spiritueel (zingeving, doe jij waar voor je op wereld bent. Volg je je hart en je missie)


Inhoud Intuïtie Coach

Verdiepingsdagen bestaande uit 10 vrijdagen
2 lesdagen Chakra's meditaties en visualisaties
2 lesdagen Readen & Healen op o.a de thema's van de chakra's, je intuïtie, vorig levens, relatie.
2 lesdagen Intuïtieve en gezinsopstellingen
2 lesdagen Lichaamswerk gericht op lichamelijke klachten en hun boodschap
2 lesdagen In praktijk, hoe ga je nu aan de slag en oefenen op mensen van buitenaf.


Certificaat uitreiking op de laatste dag, mits je in totaal 20 oefensessies hebt uitgevoerd en jij en ik er samen over eens zijn dat jij er klaar voor bent om een Intuïtie Coach te zijn.  


Extra:

- Online meditatietraining: Thuiskomen bij jezelf via je chakra's of de gezinstraining (Her)Ontdek de kracht van je gezin. 

- 1 op 1 Intuïtieve coachingssessie met Kirstie van 2 uur

- 2x een uur telefonisch intuïtieve afstemming op dat waar jij in vast loopt.
- Lidmaatschap 1 jaar in de besloten groep Intuïtie coaches, ter ondersteuning van je eigen groei en samen oefenen en om te sparren.

- Online Facebook Marketing training


De investering om Intuïtie Coach te worden is €1452


Pure liefde stroomt, als je volledig durft te vertrouwen op de begeleiding vanuit het universum. 

Wil jij Thuis komen bij jezelf en jouw intuïtie? Voor jezelf en je baby. 

Vul de onderstaande gegevens in om je op te geven of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.
Tip: Geen e-mail ontvangen? Controleer je spam.