Geplaatst op

Boodschap van de ‘Andere wereld’ : Wij zijn er 

Boodschap van de ‘Andere wereld’ : Wij zijn er 💕

Soms lijkt het allemaal zo onwerkelijk die ‘andere wereld’ en het contact dat ik er mee heb.
Dan wil ik graag begrijpen hoe of wat.
Maar het valt niet te begrijpen, alleen maar te ervaren.
Ervaren wat ik voel en wat ik zie. Dat is wat er IS.

Tijdens de cursus Intuïtie Coach mogen we veel voelen en zien van de andere wereld, zoals ik het nu even noem. En krijg ik boodschappen door die ik mag delen voel ik. Dat vind ik best spannend. Maar heb besloten het toch te gaan doen. 😊

Ik voel en heb ervaren dat er een andere wereld is waar je ziel heen gaat als je sterft. Die wereld is vol liefde en heeft ons veel te vertellen.
De zielen daar willen ons laten voelen en ervaren hoe wij en het leven in elkaar zitten.
Want daar eenmaal ‘Thuis’ zien ze dat heel helder.
Ze willen ons helpen om het leven te leven vanuit onze eigen kern en met meer plezier en liefde voor onszelf en met elkaar. Ze laten weten dat ze er zijn, en dat zij niet slecht of eng zijn. Maar een onderdeel van onszelf en het leven. Ze zijn gewoon één van ons, maar dan aan de andere kant. Om ons te beschermen en te steunen in onze processen en lessen op aarde.

Als iemand sterft en veel zwaarte met zich mee droeg in het aardse leven, door verdriet of pijn die hij of zij heeft ervaren, zal als hij of zij sterft deze ook bij zich hebben. Zeker als deze nog niet over kan gaan en op aarde blijft ‘zweven’.
En deze zwaarte is dan voelbaar.
Waardoor het misschien wel voelt alsof de ziel negatief of eng is. Maar dat is niet zo.
Als je er doorheen durft te voelen voel je vaak het verdriet, machteloosheid, schuldgevoelens of de pijn die eronder zit, maar ook de liefde die in hun zit.

Ze hebben hulp nodig om de stap naar het licht te maken. En ze komen bij jou, omdat ze weten dat jij daarbij kan helpen. Vooral kinderen zijn heel toegankelijk voor ze.
Ze willen kinderen geen kwaad doen, maar via hen kunnen ze zich zichtbaar maken. Ze staan veel meer open en in het contact met de andere wereld.
Ze hopen dat ze hulp krijgen om hun boodschap over te brengen en naar het licht te gaan.

Waarom kunnen ze niet over gaan?
Wat ik mocht ervaren en voelen was omdat:
💗 Geliefden op aarde ze niet kunnen laten gaan vanuit hun eigen pijn en verdriet. De ziel heeft nog het gevoel te moeten zorgen voor de ander.
💗 Ze vinden dat ze nog iets goed te maken hebben.
💗 Ze vinden dat ze het niet waard zijn om naar het licht te gaan en eerst vergeving nodig hebben van degene die ze pijn of verdriet aan hebben gedaan.
💗 Ze nog een boodschap over te brengen hebben.
💗 Onverwachte plotselinge dood verwarring kan brengen en ze het gevoel hebben dat het nog geen tijd is om te gaan.

Als je dus overleden zielen ziet of voelt help ze naar het licht.
Wees niet bang, voel door je angst heen en maak oprecht contact met ze. Vraag wat ze nodig hebben.
En kun je dit niet zelf vraag om begeleiding van iemand die het wel kan. Als je zelf die ziel zou zijn die niet verder kon zou je ook hulp willen.

Vaak als de boodschap door is gegeven zien ze zelf al het licht. Visualiseer een trap naar het licht, vraag of ze het licht voelen en zien. Vertel dat er dierbaren op ze wachten aan de ‘andere kant’ om ze verder te begeleiden. En dat ze niet bang hoeven te zijn, er is alleen maar liefde.

Als het niet meteen lukt kun je een engel of ander lichtwezen vragen om te komen helpen vanuit liefde.

Mocht je er toch ‘last’ van blijven onder vinden,
schakel dan professionele hulp in.

Dank jullie wel 🙏